România – poligon de testare pentru armamentul geoclimatic


Ploile torențiale care au declanșat inundații dezastruoase au și altă explicație decât dezechilibrele provocate de mâna omului sau încălzirea globală, solstiţiul de vară sau luna roşie. Pe deasupra capetelor noastre se poartă un adevărat război, remarca, prin 2017, generalul Emil Străinu, referindu-se la fenomenele meteo total nespecifice țării noastre, cum ar fi tornadele:

„Ţara noastră se confruntă, în anii aceștia, cu fenomene meteo extreme: caniculă în sud şi sud-est, instabilitate accentuată în alte zone şi ploi torenţiale care au dus la inundaţii.

Toate aceste fenomene pot fi controlate de om. Este o tehnologie veche, din anii ’50-’60, iar marile puteri dispun la ora asta de ea. Prin intermediul ei, îşi plătesc reciproc poliţe, fără să mai folosească tancuri şi rachete, războiul economic şi alte mijloace. Războiul economic îl fac distrugându-ţi recoltele, câmpurile de legume şi de fructe, pomii fructiferi, viile. Este un război între Est şi Vest.

Primele cinci mari puteri ale lumii sunt deţinătoare a ceea ce se numeşte arma meteorologică şi desfăşoară războiul meteorologic. E foarte simplu. România, de peste 35-40 de ani, este un poligon de încercare a armelor geoclimatice”.

Întrebat care este cauza sau al cui e interesul ca asemenea experimente să aibă loc pe teritoriul României, generalul Emil Străinu n-a dat un răspuns direct, dar a dat de înțeles:

„Cine are interese reglează cumva aceste lucruri, pentru ca interesele proprii să fie cele care să primeze. A nominaliza pe cineva ar fi o greşeală. Sunt astfel de forţe şi ei le folosesc.

În 2005, când pe piaţa românească şi-au făcut intrarea marii furnizori de legume şi fructe din centrul Europei şi din Asia, s-au produs fenomene asemănătoare. S-a dorit distrugerea agriculturii şi a pomiculturii româneşti. E clară treaba” – a spus generalul, care a adăugat că deocamdată nu există soluţii pentru rezolvarea acestei situaţii.

„Nu avem ce să facem, pentru că la nivel decizional nu avem oameni care să înţeleagă acest lucru. Dosarul care s-a făcut în 2005, la marile inundaţii de atunci, este secretizat şi acum, este secret de stat la parlament”.

În privința tornadelor, care își făcuseră și ele apariția prin România, Emil Străinu a dat următoarele detalii:

„Când a fost prima tornadă, de la Făcăieni, eu am explicat că este tornadă. La vremea respectivă eram cadru activ şi era să fiu trecut în rezervă, fiind acuzat că vorbesc prostii. Abia după câţiva ani s-a recunoscut faptul acesta, iar astăzi toată lumea vorbeşte de tornade. La vremea aceea, eu eram cel asincron”…

Concluzia care rezultă din aceste declarații este aceea că României îi este aproape imposibil să devină competitivă pe piața produselor agro-alimentare, din simplul motiv că, fără o protecție meteorologică strategică din partea statului român, orice recoltă poate fi distrusă la comandă.

„Vinovată” de existența acestei distrugătoare arme meteorologice este, paradoxal, o româncă: savanta Ștefania Mărăcineanu, unul dintre marii fizicieni ai României, care a creat primul laborator de radioactivitate din ţară și a descoperit procedeul de declanşare artificială a ploii, cu ajutorul unor săruri radioactive. În 1931 ea a provocat prima ploaie artificială din lume în Bărăgan, continuând cercetările în Algeria, cu sprijinul guvernului francez.

http://www.cunoastelumea.ro

Acest articol a fost publicat în CLIMA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la România – poligon de testare pentru armamentul geoclimatic

  1. Ene Constanta zice:

    De ce ticaloaso vrei sa distrugi Romania ???aici te-ai nascut…aici ai trait…aici ai invatat…in loc sa ne aperi ce faci ticaloaso ??? vezi ca Dunezeu nu doarme …si vei plati cu varf si indesat tu si urmasii,urmasilor tai pantru ceea ce ne faci …ai grija…Dar…dragii mei ,va intreb…unde este scutul de aparare al Romaniei …cel care exista pe vremea lui Nicolae Ceausescu…ati uitat.?? dragilor ???

    Apreciază

  2. xaeus zice:

    Culmea: cat a fost Dragnea pe pozitie aproape nu au existat kemtrails. Acum iar e plin…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.