A 138-a zi de temnita pentru ca noi, românii, s-o ducem un pic mai bine.


Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text

CCR-ul a avut nevoie de 100 de zile de gândire pentru a justifica (,) condamnarea SINGURULUI LIDER AUTENTIC, Liviu Dragnea!!!

Ticalosia nu are limite! CCR-ul a asteptat 100 de zile pentru o motivare care ar fi trebuit sa-l salveze pe Dragnea de puscarie, daca era data inainte de terminarea procesului. Dar Justitia din România nu inceteaza sa-si arate servitutea in fata Sistemului, iar CCR-ul sa faca dreptate doar unora. Cei care au noroc in viata, adica aceeasi, au posibilitatea de a li se rejudeca dosarele, ceilalti sunt lasati sa putrezeasca in puscarii. Caci nu mai crede nimeni ca Parlamentul sau Guvernul (!) vor face vreo lege sau ordonanta echitabile, in asa fel incât cei judecati ilegal acum 1 an sa aiba aceleasi drepturi ca cei care-au fost judecati ilegal acum 3 luni, nu-i asa?
Motivarea CCR pentru completele de 3 este copia la indigo a celei pentru completele de 5. Singurul motiv pentru care au pastrat-o la sertar 100 de zile a fost ca Dragnea sa fie condamnat. Daca DREPTATEA ar exista in România, atunci TOTI judecatorii, atât cei din completul care l-au condamnat, dar si cei de la CCR, i-ar lua locul lui Dragnea la Rahova, iar el ar fi eliberat. Dar Justitia nu înseamna dreptate, Justitia inseamna Protocoale secrete si instruire facuta de SRI. Iar SRI-ul, asa ca si celelalte servicii secrete sunt in tot, chiar si in pereti (asa spuneam cândva)!
Despre motivarea sentintei din dosarul lui Dragnea, nici nu merita vorbit – o mizerie care, intr-o buna zi, le va iesi pe ochi „justitiabililor”!
Liviu Dragnea si-a câstigat respectul românilor, dar tradatorii vor ajunge acolo unde le este locul: la groapa de gunoi a istoriei! Pana atunci, le doresc celor din urma sa nu-si gaseasca linistea si in fiecare zi a vietii lor sa plateasca scump raul facut!

www.facebook.com/larisa.birta/posts/10219540485445430

#SolidaraCuAlexandraSiValentinDragnea!
#LibertatePentruDragnea!

Acest articol a fost publicat în POLITICA(LiviuDragnea). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.