Reacția unui senator după ce selecționerul Norvegiei a jignit suporterii români:


Crescut, probabil, de părinți selecționați de Barnevernet, Nimenisen își permite o abjecție la adresa celor 30.000 de copii de pe Arena Națională. Sesizează cineva UEFA?

Reacția unui senator după ce selecționerul Norvegiei a jignit suporterii români: Crescut, probabil, de părinți selecționați de Barnevernet, Nimenisen își permite o abjecție la adresa celor 30.000 de copii de pe Arena Națională. Sesizează cineva UEFA?

Declarațiile controversate ale lui Lars Lagerback, selecționerul Norvegiei, înaintea meciului România-Norvegia, nu au  rămas nesancționate de senatorul PSD Șerban Nicolae, care consideră că pentru jignirile aduse de norvegian ar trebui sesizată UEFA.
Potrivit digisport.ro, Lars Lagerback a făcut un comentariu ofensator la adresa românilor, când a auzit că România va fi susținută de 30.000 de copii pe Arena Națională, în urma interdicției din partea UEFA, după meciul cu Spania din preliminariile EURO 2020.
„Sper că fanii voștri tineri se vor comporta frumos și nu precum predecesorii lor, pentru că altfel vom fi nevoiți să luăm măsuri atât noi cât și celelalte țări. Aș fi foarte dezamăgit dacă se va întâmpla ce s-a întâmplat și în trecut. Sunt lucruri îngrijorătoare și nu știu cum ar trebui să reacționăm. Nu știam că UEFA are aceste reguli. Nu înțeleg această regulă, dar trebuie să o respect”, a spus Lagerback, într-o conferință de presă, citat de digisport.
Senatorul PSD Șerban Nicolae a sancționat, într-o postare pe Facebook, „derapajul comportamental” al selecționerului Norvegiei, făcând și o trimitere la controversata agenție „de protecție a copilului”, Barnevernet, renumită pentru luarea cu forța a unor copii de lângă părinți.
„Crescut, probabil, de părinți neatent selecționați de temuta Barnevernet, un Lars Nimenisen își permite o abjecție la adresa celor peste 30 de mii de copii ce vor fi prezenți diseară, ca suporteri, pe Arena Națională. Sesizează cineva UEFA pentru acest derapaj comportamental? Protestează cineva în mod oficial? Probabil că nu…”, a scris Șerban Nicolae pe Facebook.
 Reamintim că oficialii FRF au anunțat că a existat o cerere foarte mare de tichete pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani pentru meciul România – Norvegia, în urma estimărilor lor în tribunele Arenei Naționale urmând să asiste marți seară aproximativ  de  30.038 copii și însoțitori.
Acest articol a fost publicat în ROMANIA(jignita). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.