Giuliani și filiera ruso-ucraineană. Opulență, droguri și bani pentru Trump


Rudolf Giuliani ține capul de afiș în această perioadă prin dezvăluirile referitoare la afacerile dubioase ale familiei Biden. Iată, însă, că efectul de bumerang îl lovește și pe fostul procuror. Presa a pus lupa pe viața lui actuală, iar anturajul din prezent arată că „Rudy” este o punte între filiera ruso-ucraieană și penetrarea staff-ului de campanie al lui Donald Trump. Opulență, droguri și bani pentru președintele american, aceasta este lumea reală de pe Coasta de Est, acolo unde noțiuni ca stat de drept, independența justiției, anticorupție, transparență și separarea puterilor în stat nu sunt altceva decât …bullshit în staniol vândut fraierilor!

GIULIANI TRUMP Giuliani și filiera ruso ucraineană. Opulență, droguri și bani pentru TrumpRomânia 2.0, aia useristo-haștagistă, halește toate comunicatele de presă oficiale ale Ambasadei SUA, mâzgălite într-un cor de râsete și sub un limbaj de lemn, și fuge de articole de genul ăsta. Își face cruce, scuipă-n sân și zice „Piei, pesedistule, arză-te-ar focu’, că nu-i adevărat nimic!. America e sfântă, preacurată și nevinovată, „ciuma roșie” vrea s-o ponegrească!”.

Asociatul lui „Rudy” și o nevastă prea pudrată

Pentru unii, așa o fi America și nu-i rău s-o vadă așa, dar… Până să-i întineze obrazul cel frumos fardat social-democrația din România, au avut grijă s-o batjocorească toți șmecherii din fostul bloc sovietic.

Scriam mai sus că Rudolf Giuliani s-a băgat în gura lupului când a atacat familia Biden. Iată de ce să spun asta. Curioșii jurnaliști au scormonit nu prin trecutul său, ci prin prezentul cel cenușiu, căci „Rudy” e acum nu un fost procuror, ci un miliardar extrem de controversat. Cu asociați la fel de controversați, dacă nu mai decât el! Unul dintre ei este Igor Fruman. A fost arestat săptămâna trecută pe Aeroportul Internațional Dulles, având asupra sa un bilet dus-întors cu destinația Viena. Fruman, din Belarus, și asociatul său Lev Parnas, din Ucraina, sunt acuzați că au sponsorizat ilegal campania lui Donald Trump. O picătură într-un ocean de milioane revărsat de Moscova pe malurile Potomacului – 325.000 de dolari virați unui „comitet de acțiune pro-Trump”. Care comitet, la rândul lui, a raportat în fals că donația era de la o companie americană de gaze.

wife Giuliani și filiera ruso ucraineană. Opulență, droguri și bani pentru TrumpVedeți voi, naivi care mai credeți în basme cu zâne, asta e America adevărată, nu cea pe care o zugrăvește presa mainstream după orice vizită prezidențială încununată cu succesul primirii unei șepci de doi dolari! Asta e America… și mai mult de atât!

Ce au mai aflat jurnaliștii de investigație? Că soția lui Fruman, Yelyzaveta Naumova, cu 27 de ani mai tânără, duce o viață dublă. Trăiește în lux la Miami, unde conduce un magazin de cosmetice pentru hi-life-ul din Florida, și se bucură de statutul de divă. Bombă-sexy, o brunetă hot, hot, hot, așa scriu ziarele mondene. Pentru că poartă nume diferit, nimeni nu face legătura între ea și Igor Fruman. Doar doctorii știu. Ăia care au tratat-o pentru dependența de droguri.

Când Fruman a fost săltat de agenții FBI, „Lisaveta” Naumova (Victoraș, o cunoști?!) tocmai spălase putina din Miami – era la Londra, poza cu Adriana Lima la Săpmămâna Modei!

Rudolf Giuliani nu și-a ascuns niciodată prietenia cu Fruman și Parnas, ba chiar a recunoscut că cei doi l-au ajutat să strângă probe în Ucraina împotriva lui Hunter Biden, juniorul lui „Old Joe”.

În continuare, însă, românii cred în neprihănirea Americii, partenerul nostru …și exemplul de „așa, NU!”.

https://www.national.ro

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.