Noile cercetări au găsit că activitățile umane au impact ZERO asupra temperaturilor globale


Am fost învățați în prezent, că schimbările climatice la care asistăm se datorează activității oamenilor. Potrivit studiilor, „în ultimele sute de ani temperatura a crescut cu aproximativ 0,1 ° C din cauza CO2. Contribuția umană a fost de aproximativ 0,01 ° C.” Aceasta înseamnă că încălzirea globală antropică este o înșelătorie, tocmai de aceea 31.487 de oameni de știință au semnat o petiție în care denunță știința încălzirii globale, ca ,,știință gunoi” sau ,,fake news”, sau face parte dintr-o agenda ascunsă cu scopuri sinistre.

Chiar și pe site-ul NASA veți găsi un articol intitulat „Carbon Dioxide Fertilization Greening Earth, Study Finds ”, în care este explicat cum o echipă de 32 de autori din 24 de instituții din opt țări, au descoperit că CO2 a avut un efect de re-ecologizare asupra vegetației în toată lumea în ultimele decenii:

De la un sfert la jumătate din pământurile cu vegetație ale Pământului, s-a demonstrat o ecologizare semnificativă în ultimii 35 de ani, în mare parte datorită creșterii nivelului de dioxid de carbon atmospheric”, potrivit unui nou studiu publicat în revista Nature Climate Change pe 25 aprilie.

Farsa schimbărilor climatice s-a prăbușit. O serie devastatoare de lucrări de cercetare tocmai a fost publicată, care dezvăluie faptul că activitatea umană nu poate reprezenta mai mult decât o creștere de 0,01 ° C a temperaturilor globale, ceea ce înseamnă că toată activitatea umană vizată de alarmiștii împotriva schimbărilor climatice – motoare cu combustie, zboruri cu avionul, motoare diesel – nu au niciun impact măsurabil asupra temperaturii planetei. Oamenii de știință finlandezi au condus cercetarea, lansând o lucrare intitulată: “No Experimental Evidence for the Significant Anthropogenic Climate Change.”

Lucrarea explică faptul că analiza IPCC a temperaturilor globale suferă de o eroare clară – și anume nerespectarea „influențelor acoperirii cu nori de joasă altitudine” și a modului în care aceștia au impact asupra temperaturilor globale. Variațiile naturale ale acoperirii cu nori de joasă altitudine, care sunt puternic influențate de capacitatea radiațiilor cosmice de a pătrunde în atmosfera Pământului din cauza variațiilor în forța magnetosferei planetei noastre, reprezintă aproape toate schimbările de temperatură globală, explică cercetătorii. După cum arată acest grafic, mai multe acoperiri de nori sunt înrudite invers cu temperatura. Cu alte cuvinte, norii protejează suprafața Pământului de soare, asigurând răcirea acoperirii prin umbră, în timp ce o lipsă de nori duce la o încălzire mai mare:

 Învelișul noros reprezintă motivele reale ale temperaturilor globale

 Acest lucru este susținut în continuare de cercetătorii de la Universitatea Kobe din Japonia, care au publicat o lucrare aproape simultan, care dezvăluie modul în care schimbările din câmpul magnetic al planetei noastre guvernează intensitatea radiațiilor solare care ating atmosfera inferioară, provocând formarea de nori care alterează temperaturile globale. Acest studiu, publicat în Nature, se numește: ,,Intensified East Asian winter monsoon during the last geomagnetic reversal transition.

Acesta prevede:

,,Înregistrările variației climatice la scară suborbitală din ultimele perioade glaciare și holocene pot fi utilizate pentru a elucida mecanismele schimbărilor climatice rapide … Cel puțin un eveniment a fost asociat cu o scădere a rezistenței câmpului magnetic al Pământului. Astfel, înregistrările climatice din MIS 19 interglacial pot fi utilizate pentru a elucida mecanismele unei varietăți de schimbări climatice, inclusiv testarea efectului modificărilor în forța câmpului dipol geomagnetic asupra climei prin formarea de nori induși de raze cosmice galactice (GCR) …” ,,De fapt, razele cosmice care sunt deviate în mod normal de magnetosferă sunt, în perioade cu câmpuri magnetice slabe sau în schimbare, emanate de Pământul în sine, capabile să pătrundă mai departe în atmosfera Pământului, provocând formarea de nori de joasă altitudine care acoperă terenul într-un fel de „efect umbrelă” care nuanțează pământul de la soare, permițând să aibă loc răcirea.

Dar lipsa de nori face ca suprafața să fie mai caldă, așa cum s-ar fi așteptat. Acest fenomen natural este acum documentat ca fiind principalul motor al temperaturilor globale și al climatului, nu al activității umane.”

Ardeți tot petrolul dorit, cu alte cuvinte să rămână doar o picătură în găleată, în comparație cu puterea soarelui și cu alte influențe cosmice. Cercetătorii au confirmat că întregul consum de combustibili fosili din lume nu contribuie cu nimic la temperaturile globale reale.

    Întreaga farsă a „schimbărilor climatice” este o fraudă

Dioxidul de carbon, cu alte cuvinte, nu este „poluantul” pe care alarmiștii privind schimbările climatice au susținut-o de mult timp. CO2 nu va distruge planeta și abia are efecte asupra temperaturilor globale (estimarea IPCC a efectului său este, potrivit cercetătorilor finlandezi, de aproximativ un ordin de mărime prea mare sau de zece ori cantitatea reală). De fapt, NASA a fost forțată să admită recent că dioxidul de carbon re-ecologizează Pământul la scară masivă, susținând creșterea pădurilor pluviale, a copacilor și a pajiștilor. Vedeți aceste hărți care arată creșterea vieții plantelor verzi, datorită creșterii CO2:

Important de remarcat, reducerea consumului nostru global de combustibili fosili nu va avea aproape niciun impact asupra temperaturilor globale. Guvernatorul mult mai mare al climatului și temperaturilor este forța și configurația magnetosferei Pământului, care a fost întotdeauna în flux de la formarea planetei cu miliarde de ani în urmă. Cu cât magnetosfera este mai slabă, cu atât razele cosmice pătrund în atmosferă, rezultând generarea de nori, care protejează suprafața planetei de soare. Astfel, o magnetosferă mai slabă provoacă răcire globală, în timp ce o magnetosferă mai puternică are ca rezultat încălzirea globală, potrivit acestei cercetări. Acest fenomen se numește „Efectul Svensmark”.

Acest lucru sugerează că creșterea nivelului razelor cosmice a fost însoțită de o creștere a acoperirii cu nori de joasă altitudine, efectul umbrelă al norilor a răcit continentul, iar presiunea atmosferică înaltă siberiană a devenit mai puternică. Adăugat la alte fenomene în timpul inversării geomagnetice – dovezi ale unei scăderi medii anuale de temperatură de 2-3 grade Celsius și o creștere a temperaturii anuale, variază de la sedimentul din Golful Osaka – această nouă descoperire a musonilor de iarnă oferă o dovadă suplimentară că schimbările climatice sunt cauzate de efectul de umbrelă al norilor.

„Războiul împotriva carbonului” este derivat din prostia, aroganța și analfabetismul științific

Alarmismul extrem al lunaticilor privind schimbările climatice – cel mai bine personificat de insistența Alexandriei Ocasio-Cortez că umanitatea va fi distrusă în 12 ani dacă nu încetăm să ardem combustibili fosili – nu se bazează decât pe o mediatizare a propagandei mediatice și a unei științe false (https://www.naturalnews.com/2019-02-13-aoc-green-new-deal-food-collapse-mass-starvation.html ) .

(IPCC și NOAA ambele date de temperatură inventată de rutină pentru a încerca să creeze o „tendință” de încălzire în cazul în care nu există). Este vorba despre o fraudă masivă, coordonată, iar mass-media principală îndoapă în mod deliberat publicul cu privire la schimbările climatice pentru a împinge scheme anti-piață liberă care ar distruge economia SUA, în timp ce transferă literalmente miliarde de dolari în buzunarele unor globaliști înstăriți, ca parte a „ schemei de impozitare pe carbon ”.

Cu toate acestea, carbonul nu este deloc problema. Iar „războiul împotriva carbonului” este o politică stupidă și lipsită de sens, creată de idioți, având în vedere că oamenii sunt forme de viață bazate pe carbon, ceea ce înseamnă că orice „război împotriva carbonului” este un război împotriva umanității.

Aici video:

https://www.brighteon.com/5820639339001

Sursa: https://www.naturalnews.com ; https://www.brighteon.com

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în CLIMA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.