TUPEU ORDINAR! UNGURII ARUNCA IN AER ROMANIA: Condițiile imposibile puse noii puteri


Ungurii au tupeu și aruncă în aer România pur și simplu. Au făcut publice condițiile imposibile propuse noii puteri. Chiar șeful UDMR, Kelemen Hunor, a făcut public totul. A spus că există posibilitatea ca UDMR să nu voteze Guvernul Orban.

Șeful UDMR a declarat la Realitatea TV, în emisiunea Denisei Rifai, că este posibil ca partidul pe care îl conduce să nu voteze Guvernul Orban și că totul depinde de viitorul program de guvernare și de cei care vor face parte din noul guvern. Totodată, Hunor le cere celor din PNL să nu umble la legislația electorală într-un an în care s-a intrat pe linie dreaptă pentru alegeri.

”Există, desigur, șansa ca Guvernul Orban să nu primească votul nostru, dacă programul de guvernare nu e convingător, dacă persoanele propuse nu sunt ok, noi nu am dat niciodată un cec în alb. Eu o să propun lucruri simple…”, a spus acesta.

Kelemen Hunor a spus că nu este nicio surpriză că Orban a fost ales drept premier și că, de fapt, acest lucru se știa de săptămâna trecută.

„Era de așteptat să fie desemnat Ludovic Orban, nu e nicio surpriză. Se știa de săptămâna trecută. Vom vedea ce capacitate de negociere va avea Orban. În acest moment este ceasul pornit, are 10 zile la dispoziție”, a declarat președintele UDMR.

Președintele UDMR a vorbit deschis despre Ludovic Orban și despre guvernul pe care îl va conduce, nedorind ca partidul pe care îl conduce să facă parte din noul Guvern.

”Legat de Ludovic Orban, el nu a fost niciodată premier, a fost ministru o perioadă scurtă, este un om cu care cred că se poate discuta cu el. Vreau o guvernare de centru-dreapta, dar nu va fi acum, va fi o guvernare monocoloră. Nu a existat nicio solicitare către noi, nici ei nu au spus, nici noi nu vrem să intrăm în Guvern. Conzluzia: nu există o apropiere în acest moment”, a adăugat șeful UDMR.

http://www.nationalisti.ro/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(guvernPDL). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.