Dan Barna, RENUNȚARE la candidatură!


Dan Barna

”Retragerea candidaturii la prezidențiale a suspectului de fraude cu fonduri europene, Dan Barna-USR – pâna la clarificarea dosarului anchetat de DLAF”

 Ancheta jurnaliștilor de la RISE Project a produs un adevărat cutremur în politică, iar ”replicile” seismul continuă și azi. Ba chiar putem vorbi de un nou ”cutremur”!

”USR are candidat penal! Barna anchetat de Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă (DLAF)!”, denunță PSD Sibiu, orașul natal al lui Dan Barna.

Ca atare – și în lumina politicii promovate chiar de USR și PNL, PSD Sibiu are o solicitare fermă:

”Cerem retragerea candidaturii la prezidențiale a suspectului de fraude cu fonduri europene, Dan Barna-USR. Pâna la clarificarea dosarului anchetat de DLAF, Dan Barna este suspect de fapte penale care îl obligă să renunțe la cursa pentru prezidențiale”.

Mia mult, conform anchetei Rise Project – ale cărei rezultate nu au fost negate de Barna, ci doar împinse spre derizoriu –  este vorba de bani din fonduri europene destinați persoanelor cu dizabilități.

”Printre altele, Dan Barna este coordonatorul unor grupuri care ar fi obținut sume impresionante de bani deturnate prin intermediul unor proiecte pentru persoane cu dizabilitati, fapte de neacceptat pentru un om care cere votul românilor”, acuză PSD Sibiu pe pagina sa de Facebook.

Deci, cum va răspunde Dan Barna acestei solicitări – și provocări, totodată? Pe baza propriei ”doctrine”, Barna ar trebui să se retragă, inclusiv din Parlament – și ”să-și dovedească nevinovăția în fața procurorilor”. Așa cum au făcut Ludovic Orban sau Dan Motreanu, de exemplu.

 Evan Răutu.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în POLITICA STIRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.