GEORGE NEGRU Ucigașul Națiunii


25_26_Soros

Lui George Soros, născut Schwartz György, cel mai bogat speculator de taie si arde, și expatriat evreu-ungar, i se  descoperă constant noi fațete.

Aventurile necorespunzătoare ale lui Soros în „construirea națiunilor” și „revoluția democratică” fac parte din revoluția sa a unui singur barbat împotriva națiunii în căutarea sa pentru o Nouă Ordine Mondială. NOM sau Globalism este un Comintern deghizat (International Communist), ale cărui obiective rămân aceleași ca și în 1917.

Cele mai recente eforturi ale traficantului de persoane prin intermediul Fundației sale Open Society aduc un lot global de praf de pușcă globalistă în locuri precum Polonia și Armenia, în odiseea lui de a face o lume sigură pentru plutocrație, o societate condusă de câțiva bogați auto-aleși.

George-Soros-Collage

Soros a învațat practicile sale comerciale prin intermediul pieței negre din „vremurile proaste ale Ungariei”. Cruzimea sa amorală în căutarea profitului i-a permis lui Soros să acumuleze o avere de aproximativ 22 de miliarde de dolari, în timp ce se apropia simultan de distrugerea monedelor Marii Britanii și Malaeziei. Soros a fost condamnat pentru abuz de informație privilegiată de un tribunal francez. Thailanda l-a calificat drept „criminal de război economic”.

În pirateria sa plutocratică pe care o folosește în implicările sale politice ca trambulină pentru a profita de distrugerea națională colectivă pe care o promovează. Guvernul naționalist / populist recent instalat al Poloniei, criticat împreună cu toate mișcările naționaliste, ca extremă dreaptă de către principalele mijloace de presă, a devenit o nouă țintă pentru înfricoșătorul Soros.

george-soros-is-pure-evil-george-soros-funding-new-world-order-agenda

Potrivit lui Matthew Tyrmand de la Breitbart, la 19 mai 2016, Comitetul pentru Apărarea Democrației (KOD) a apărut imediat după ce polonezii au respins principalele partidele corupte ale țării și puținele aparate comuniste rămase.

Această opoziție artificială „populară” față de naționaliști ”reflectă operațiunile tipice ale Agenției Centrale de Informații (CIA) în alte părți. Este conceput special pentru reintegrarea poporului polonez în Uniunea Europeană și NWO. KOD este bine finanțat și umbrit pretutindeni de Fundația Stefan Batory, fundată de Soros’s Warsaw Open Society Foundation. *Vezi și Companii susținute de Sorös cumpară cel mai mare grup mass-media din Polonia

Soros-is-the-devils-boss-01_zps3800ad32-640x400

Aceste grupuri clandestine prezintă căutarea de către stânga a genocidului alb prin integrarea forțată, granițele deschise, exploatarea lucrătorilor și guvernul de tehnocrați nealeși prin vot. Soros și complicii săi sinișitri refuză să tolereze oameni cu identități naționale puternice, care ar putea să-și pună propriile popoare pe primul loc.

De asemenea, în Armenia, strâns aliată cu Rusia ca apărare împotriva dușmanilor lor turci ereditari, a apărut o opoziție populară falsă față de guvern. Fondul Național pentru Democrație este finanțat de Fondul Național pentru Democrație, susținut de Soros. Aici, scopul este din nou să distrugă opoziția naționalistă puternică față de dominația globaliștilor.

george-soros

Astfel de inițiative ale lui Soros se transformă de obicei în revolte violente, sociopate. Ceea ce nu se pune la îndoială este implicarea lui Soros în numeroase activități revoluționare de zeci de ani în întreaga lume. Ungaria, Serbia, Georgia, Kârgâzstan și Kazahstan, precum și Egipt, Siria și Irak au suferit toate imixtiunile sinistrului Soros.

Poate că piatra capitală a preluării puterii de către plutocrat a fost Ucraina, unde Fundația sa Internațională a Renașterii a cheltuit peste 100 de milioane de dolari pentru a distruge țara aliniată cu Rusia și pentru a stabili un guvern marionetă genocid mult mai corupt.

În acest caz, Soros recunoaște cu mândrie că este unul dintre cei care au finanțat loviturile de stat din 2014 susținut de SUA si Israel si apoi războiul civil. De asemenea, el are legături strânse cu oligarhii care guvernează acum națiunea slava asediată.

soroskilled

De asemenea, Soros aruncă cu ardoare zeci de miliarde de dolari în accelerarea genocidului alb prin invazia străină în Europa și SUA. Scopul său este distrugerea culturilor și popoarelor istorice ale acestor regiuni. Un alt exemplu, Black Lives Matter încearcă să incite un război împotriva rasei albe și a primit zeci de milioane de dolari de la grupurile finanțate de Soros.

Soros nu este nici filantrop și nici antreprenor. Conform istorialului său, este sponsor internațional al terorismului, războiului și genocidului. Ar trebui să fie închis și spânzurat pentru crimele sale.

Last Supper with Soros as Jesus

sorosplzdie

 

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în JIDANI(soros). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.