Miscarea New Age ( spiritualitate) , Religia Noii Ordini Mondiale?


Oamenii cauta spiritualitatea in toate formele, vor salvarea dar din pacate cad in alta capcana intinsa de Elita. Elita fiind constienta ca religiile lumii incep sa fie perimate au nascocit un nou concept „spiritualitatea”. Ea imbraca toate formele posibile de la un D-zeu de lumina, extraterestrii buni care ne salveaza, iubirea absoluta, pacea modiala, evolutia spirituala, etc. Toate aceste forme sunt un amestec de filozofii spirituale amestecate:  crestinism, mahomedanism, budhism, shamaism ,etc.

Va intrebati ce urmaresc? Omul nu trebuie sa scape din a fi donator energetic catre cei care au creat omul in forma actuala. Nu uitati ca toate filozofiile omenirii vorbesc despre un D-zeu indiferent de denumire. El primeste iubirea voastra, el in fapt are nevoie de ea pentru a se alimenta. 

O turma spirituala nu are identitrate nationala si nici dorinta de a fi liber! Ea cauta libertatea iluminarii deci nu-i vor mai bate la cap cu libertatea fizica 🙂

D-zeu in fapt este Sursa, ea nu este nici buna nici rea, nu-ti cere nimic…tu esti parte din ea ca tot ce exista dar nici una din filozofiile si spiritualitatile oficiale ale lumii nu-ti spune ca nu trebuie sa crezi decit in tine fara sa practici o anume forma de spiritualitate…doar sa fii asa cum vrei tu fara nici o influenta externa din ce ai citit si te-a indrumat societatea.

Unde e libertatea? Acolo unde se termina tot ce stiti si cunoasteti sa credeti…cercetatorul Corado Malanga va explica cel mai simplu cine sunt acesti beneficiari ai spiritualitatii voastre. Gasiti documentare cu el peste tot pe internet inclusiv pe blog. 

Acest articol a fost publicat în Romania ( Lupul Dacic). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.