Tehnologia de cancer: Asociația Pro-Consumatori avertizează, lumea iese în stradă


Imagini pentru 5g cancer

Costel Stanciu, președintele Asociației Pro-Consumatori, spune că ”heirupismul” unor reprezentanți ai statului român care nu țin cont de îngrijorările oamenilor de știință cu privire la tehnologia 5G arată iresponsabilitate și amatorism.

Reprezentanții Asociației Pro-Consumatori afirmă că unul din trei blocuri va avea antene 5G și că 73 de organizații semnatare ale Memoriului Stop 5G au convenit să folosească resursele de care dispun în realizarea de acțiuni prin intermediul cărora să fie conștientizată opinia publică cu privire la pericolele generate de implementarea acestei tehnologii în România.”Dacă Bruxelles a spus nu implementării tehnologiei 5G, atunci și Bucureștiul îi va urma exemplul!”, susțin reprezentanții APC.

Potrivit reprezentanților APC, Guvernul României încalcă Constituția pentru interesele economice ale operatorilor de telefonie mobile și, mai mult, Guvernul intenționează să acorde operatorilor de telefonie mobilă drept de acces fără restricții la proprietatea publică și privată.

Aici puteți lectura proiectul de act normativ care este în dezbatere publică până pe 25 octombrie 2019 referitor la implementarea tehnologiei 5G:

”Solicităm Guvernului României să aibă în vedere la orice propunere legislativă cu privire la infrastructura fizică a tehnologiei 5G impactul acesteia asupra mediului și asupra sănătății cetățenilor!”, precizează reprezentanții APC.

Protest uriaș în București

Mâine, în intervalul 16.30-20.30, APC va organiza un marș de conștientizare a opiniei publice cu privire la pericolele generate de implementarea tehnologiei 5G : ”Stop 5G- viața și proprietatea noastră sunt mai importante decât tehnologia voastră !”.

Sute de reprezentanți ai organizațiilor semnatare ale memoriului Stop 5G se vor deplasa pe traseul Ministerul Comunicațiilor – Ministerul Justiției – Ministerul Sănătății – Piața Victoriei.

În prezent se promovează puternic implementarea noilor rețele de telecomunicații 5G, care vor opera cu frecvențe din domeniul microundelor de până la 300 GHz. Promovarea aceasta mizează doar pe criterii tehnice de viteze foarte mari de transmitere și de descărcare a datelor de către utilizatori, spre exemplu pentru holograme, și respectiv pe criterii economice privind generarea rapidă a profiturilor de zeci de miliarde de EUR sau dolari pentru operatorii de rețele mobile și agențiile guvernamentale care reglementează licențele.

La modă este realitatea virtuală și internetul lucrurilor, așa-zisul Internetofthings. Omul va fi înglobat ca orice alt lucru generator de profit în această rețea, pierzându-și individualitatea ca ființă umană liberă, notează sursa citată.

Costel Stanciu, președintele APC, spune că siguranța și sănătatea cetățenilor trebuie să fie mai presus de orice potențial beneficiu economic realizabil sau nu în viitorul apropiat și că unii reprezentanți ai statului român dau dovadă de heirupism fără să țină cont de îngrijorările reale ale oamenilor de știință cu privire la această tehnologie.

”Solicităm Guvernului României să declare public că va stopa implementarea tehnologiei 5G la nivel național până în momentul în care comunitatea științifică internațională independentă de interesele economice ale industriei telecom va ajunge la consens că tehnologia 5G este sigură pentru orice formă de viață!” conferențiar universitar doctor Costel Stanciu, președinte Asociația Pro Consumatori.

 Georgiana Arsene.

https://ro.sputnik.md

Acest articol a fost publicat în PERICOL (5G). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Tehnologia de cancer: Asociația Pro-Consumatori avertizează, lumea iese în stradă

  1. Ene Constanta zice:

    S speram ca guvernul Roamaniei va stopa implementarea aeasta si , ii va feri pe romani de tot ce este rau !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.