De ce românii sunt într-atât de toleranți cu răul într-o lume a răului intolerant?


De ce românii sunt într-atât de toleranți cu răul într-o lume a răului intolerant?

Moto: 1) Germani, germani, peste tot… Germania mai presus de toate ( imnul rasist al Germaniei) Visul Ursulei von der Leyn – o Europă a Germaniei federale. Visul lui Johannis – Gauleiter pe viață al României. 2) De ce Johannis a vizitat-o pe Ursula von der Leyn? Nu vi se pare dubioasă întâlnirea președintelui României cu șefa Comisiei Europene, privind nominalizarea comisarului român? De ce Ludovic Orban a mers la ambasadele SUA, Germaniei și Austriei înainte de prezentarea noului guvern în parlament? Nu vi se pare bizar?

Notă: Eu nu sunt pesedist, nici măcar nu-i simpatizez pe politicieni de stânga cum nu simpatizez nicio formațiune politică și-i avertizez în această ordine de idei pe trollii cretini să nu mă mai înjure și să nu mă trimită la cimitir, că nu dețin ei adevărul absolut, căci nu suntem în dictatură – cine nu-i cu noi e împotriva noastră, vorba marelui criminal Stalin, ci suntem în democrație, chiar dacă e o democrație precară. Cei care mai gândim rațional și nu emoțional sau fanatic ideologic știm că adevărul e undeva la mijloc. EU, ÎNAINTE DE A FI DE DREAPTA SAU DE STÂNGA, ca să-l parafrazez pe Lucrețiu Pătrășcanu, SUNT ROMÂN. EU SUNT ROMÂN ȘI PUNCTUM, cum afirma Eminescu.

Și dacă o formațiune politică face ceva concret pentru români, cum a făcut PSD-ul, ei bine atunci nu pot să nu-i apreciez. și nu pot să tac.

De ce românii n-au votat Referendumul pentru familie dar au votat la Referendumul șmecheresc al lui Băsescu și Johannis?

De ce românii au votat cu Băsescu a doua oară și de ce vor vota cu Johannis a doua oară? De ce îl simpatizează românii pe Satana distrugător, crezându-l Dumnezeul salvator și sunt orbi și surzi la naționaliști care au făcut ceva pentru ei?. Istoria noastră e un lung șir de sfinți martiri ai neamului românesc – începând cu Burebista( asasinat) , Decebal( s-a sinucis) și continuând cu Ștefan cel Mare ( asasinat de un medic evreu, trimis special de hanul tătăresc, şi despre Ioan Klingersporn, un medic german din Nurnberg. Aceşti doctori mai mult îl chinuie pe voievod, arzându-i rana cu fierul roşu şi propunând tratamente ineficiente); Mihai Viteazul ( asasinat de sași – Miron Costin a scris în cronica sa următorul comentariu, după ce a relatat uciderea lui Mihai: „Și așea s-au plătitu lui Mihai Vodă slujbele ce-au făcutu nemților”) ; Alexandru Ioan Cuza – detronat de monstruoasa coaliție – în frunte cu IC Brătianu ; Mihai Eminescu, închis la nebuni din ordinul premierului liberal I. C.Brătianu și a ambasadei austriece apoi asasinat , C.Z. Codreanu, unul din cei doi incoruptibili din perioada interbelică (asasinat mișelește din ordinul regelui de etnie germană Carol al II-lea); mareșalul Ioan Antonescu ( al doilea incoruptibil arestat de idiotul util rușilor Mihai I de Hohenzollern , predat comuniștilor), condamnat și împușcat de comuniști.

De ce votăm președinți care instigă la ură a românilor contra românilor și lansează de la înălțimea funcției prezidențiale ( Băsescu și Johannis) un flux continuu de minciuni sfruntate și știri false alarmiste spre a induce o stare de anxietate în societate ca de pildă – nu mai sunt bani de pensii și salarii.

De ce!??! Cred că răspunsul cel mai veridic îl dă economistul Ilie Șerbănescu:

”Pensionarii înșiși și-au tăiat singuri, prin vot liber consimțit, craca de sub picioare: să-ți mărească pensiile PSD și tu să votezi cu Iohannis și Băsescu!” Monica Krueger 6 septembrie Eu i-as adăuga și pe bugetari: Să-ți mărească PSD salariile și tu să votezi cu Johannis si Barna? Asta înseamnă sa folosești drujba pentru craca de sub picioare! Pe urmă aș adăuga pe ansamblu: Să aducă PSD țara pe primele doua locuri în Europa cu o creștere economica sustenabilă și o parte a poporului să-l aduleze pe Johannis care blochează țara. Asta înseamnă sa fii un popor tembel.”

Nu găsesc decât o singură explicație în această percepție deformată a realității – avem o tară psihică – anume suferim de sindromul Stockholm.

Avem tendința mai mult sau mai puțin inconștientă de a inversa valorile binelui și răului – Răul e cel bun , e salvatorul ( de PSD ciuma roșie ) și Binele( PSD a mărit salariile și pensiile , ah a amanetat viitorul) e răul absolut.

Cred că această psihologie a poporului român se trage din istoria noastră mioritică. Prinși mereu și mereu în menghina marilor imperii, am fost nevoiți m mereu și mereu să facem pact cu diavolul pentru a trece puntea.

Aflați la răscruce de vânturi românii au mizat mereu pe Răul salvator al alogenilor. Că nu întâmplător, liberalii l-au alungat de pe tron pe domnitorul autohton Alexandru Ioan Cuza și au adus un neamț pe care l-au făcut rege. În ereditatea noastră s-a imprimat această racilă a simpatizării cu Călăul – plăcerea masochistă de a ne lăsa dominați de sadismul spânului, de regulă alogen, apărut de nicăieri și care dându-se de trei ori peste cap, se metamorfozează din slugă umilă și mieroasă într-un stăpân crud și crunt, lipsit de scrupule. Vă amintiți cât de era Johannis de slugarnic și mieros și ce promitea el românilor în campania electorală din 2014? O Românie unită și mai puternică. Ce a făcut Johannis din România? A dezbinat-o, i-a instigat la ură pe români contra români, pe tineri contra bătrânilor, diaspora contra românilor din țară, a slăbit-o politic, instituțional și administrativ.

De ce Johannis vrea GUVERNUL LUI și de ce în complicitate cu Orban PNL( deși Constituția îi interzice categoric președintelui să se implice de o parte sau de alta în p lupte politice) cu toate armele nedemocratice să cadă guvernul Dăncilă

De ce credeți că președintele PPE neamțul Manfred Weber – JUBILEAZĂ postând mesaje care îi demască clar satisfacția victoriei? ‘Veşti bune din România unde preşedintele @KlausIohannis l-a propus pe Ludovic #Orban de la @PnlRomania ca prim-ministru. Trebuie să deschidem un nou capitol între România şi Europa, bazat pe solidaritate şi încredere reciprocă. El poate conta pe sprijinul nostru deplin”, a scris Manfred Weber pe contul său de Twitter.

De ce credeți, frați români că Johannis a instigat la ură împotriva PSD, de ce credeți că a făcut tot posibilul să distrugă stânga naționalistă, de ce Victor Viorel Ponta a rupt o zecime din PSD, de ce alți trădători din PSD au jucat d la două capete, de ce a făcut atâtea presiuni asupra guvernului PSD ALDE , de ce în cele din urmă i-a îndoit tăria lui Tăriceanu, de ce a apelat la toate mijloacele nedemocratice, oculte și a făcut tot posibilul să cadă guvernul Dăncilă?

De ce !??! …Pentru că a sosit vremea decontării. Sponsorizările făcute de germani, în speță de PPE-ul condus de Manfred Weber trebuie să se întoarcă înzecit sau chiar însutit. Așa că, frați români să nu vă mai așteptați la creșteri de salarii și pensii și nici la creșteri economice pentru că fondurile europene „nerambursabile” cu care au momit popoarele europene și mai cu seamă cele din Europa de est trebuie să se întoarcă la nemți însutit. Păi credeți că Germania capitalistă aruncă cu bani așa de dragul românilor sau est-europenilor. Vă înșelați amarnic. Capitalistul german învestește un euro și scoate o sută. Iată de ce Johannis a luptat să dea jos guvernul PSD și luptă să mai rămână încă cinci ani la Cotroceni. Ca să-și achite datoriile contractate prin sponsorizări de la nemți care l-au făcut și președinte peste un popor de Harapi-Albi ( adică devotați, supuși, umili fraieri și proștii – omului spân).

Autor: Vasile Anton Ieșeanu

Vasile Anton Ieșeanu Facebook

 

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(politic). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la De ce românii sunt într-atât de toleranți cu răul într-o lume a răului intolerant?

 1. Elena V D Mostert zice:

  Sunt apolitic dar atat cat vad si citesc inteleg.ce se intampla in Romania ca oamenii nu stiu sa aleaga, nu stiu ce vor.Singuri isi taie craca de sub picioare.”De ce !??! …Pentru că a sosit vremea decontării. Sponsorizările făcute de germani, în speță de PPE-ul condus de Manfred Weber trebuie să se întoarcă înzecit sau chiar însutit. Așa că, frați români să nu vă mai așteptați la creșteri de salarii și pensii și nici la creșteri economice pentru că fondurile europene „nerambursabile” cu care au momit popoarele europene și mai cu seamă cele din Europa de est trebuie să se întoarcă la nemți însutit. Păi credeți că Germania capitalistă aruncă cu bani așa de dragul românilor sau est-europenilor. Vă înșelați amarnic. Capitalistul german învestește un euro și scoate o sută. Iată de ce Johannis a luptat să dea jos guvernul PSD și luptă să mai rămână încă cinci ani la Cotroceni. Ca să-și achite datoriile contractate prin sponsorizări de la nemți care l-au făcut și președinte peste un popor de Harapi-Albi ( adică devotați, supuși, umili fraieri și proștii – omului spân).”

  Apreciază

 2. Citadela zice:

  Tocmai pe motiv ca romanii sunt blinzi , toleranti, se si intorc pe capete cei plecati, si prefera sa si construiasca ceva in Romania, inainte de venirea antihristei la putere.
  Este greu de imaginat ce “distractie” amara va incepe in state si in tarile profund degenerate vest europene.
  Vom prefera saracia si lipsa violentei din Romania!
  Pe degeneratii nostrii ii calmam rapid, nu vor fi probleme!
  Acolo insa la ei va fi cu cintec!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.