E ziua tractoristului. Zic să-l comemorăm cum se cuvine!


Daca te uiti pe toate siturile de locuri de munca vei gasi 95% denumiri din care nici un om care vrea un loc de munca nu intelege mai nimic. Denumiri in engleza pentru munca de taiat frunze la caini, adica in IT si servicii. E usor sa intelegi ca nu mai producem mai nimic!

Un tracotrist pina in ’89 era un om respectat, muncea din greu zi lumina, platit cu un salariu f. bun. Toamna duduiau tractoarele pe campurile patriei, se stringea recolta, lumea se pregatea de iarna cu provizii. Azi cumparam de la supermarket mizeriile strainilor, campurile sunt in paragina iar pe tractoristii ai gasim sclavi la straini….asta ne-a adus capitalismul!!! 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Fotografia e preluata de la Cătălin Radu

Acest articol a fost publicat în Romania ( Lupul Dacic). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la E ziua tractoristului. Zic să-l comemorăm cum se cuvine!

 1. gigirupicreta zice:

  Tractoristii ai pe vechi sunt cautati si acuma de diversele asociatii agricole..mai mici …mai mari! da patronu cam vrea munca multa si banii de platatit cand isi aduce aminte! Asta e buba…. calificati sunt…da nu avem….patroni dastepti!Cam asa a prosperat tot patronatul din ziua de azi…ca sa nu le spun ceva de masa!

  Apreciază

 2. Realistul zice:

  Astăzi meseria a ajuns brățară de tinichea, e vremea hoților și a curvelor. În trecut, în România independentă și socialistă, dictonul era : Nici muncă fără pâine, dar nici pâine fără muncă. Astăzi în colonia periferică România a imperiului nord atlantic , dictonul este: Cine-i fraier și muncește nu are nici ce mânca, cine-i șmecher și ciordestește are tot ce vrea…

  Apreciază

  • gigirupicreta zice:

   bati campi nene! dar voi sa completez tractoristul asta pe nou…cum s ar spune )))) vai de capul lui…daca al pe vechi isi repara depana tractorul singur si isi realiza si norma …astia noi daca isi pierd cheile…tre sa sune in germania la manutanta ))))!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.