”Ați luat-o în barbă o dată, votându-l de două ori pe Băsescu. Mai vreți?


Imagini pentru basescu

Fostul premier Adrian Năstase a analizat propunerile lui Iohannis din campania electorală și a ajuns la o concluzie tristă: actualul președinte doar a adâncit dezbinarea în țară, fiind incapabil să realizeze un singur proiect politic consensual

Adrian Năstase observă în primul rând ”cum mai are nevoie de încă cinci ani președintele actual să facă România normală” și analizează broșura electorală a lui Iohannis distribuită în această campanie.

”Broșura explică de fapt ura viscerală a lui Iohannis față de PSD, felul în care Iohannis „a apărat” țara împotriva partidului care a contribuit decisiv la elaborarea constituțiilor democratice  post-revoluționare, care a realizat cele mai dinamice etape de creștere economică, a eliminat vizele pentru cetățenii români, a dus la îndeplinire proiectele NATO sau UE”, comentează Năstase pe blogul său personal.

Fostul premier face recurs și la memorie, întrebând dacă pot fi comparate rezultatele economice și sociale ale guvernelor PSD cu cele ale guvernelor CDR sau ale  guvernului Cioloș – emanația lui Iohannis, și spune că nu crede acest lucru.

Dar atenția lui Năstase se îndreaptă în mod special asupra ”sloganului plagiat de Iohannis după sloganul meu din 2004” și anume „spre normalitate”:

”La finalul unui mandat prezidențial de cinci ani, Iohannis ar fi trebuit să ne prezinte acțiunile lui care să fi adus normalitatea în societatea românească. În realitate, el a adâncit dezbinarea în țară, fiind incapabil să realizeze un singur proiect politic consensual. Concluzia, „dragii mei”? Ați luat-o în barbă o dată, votându-l de două ori pe Băsescu. Nu v-a ajuns experiența aceea? Mai vreți încă o dată?”, își încheie fostul premier postarea.

 Marius Holdean.

https://ro.sputnik.md

Acest articol a fost publicat în politica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.