-Intelligence Squared US Foundation- este arhitectul demonstrațiilor, grevelor …


-Intelligence Squared US Foundation-, este arhitectul demonstrațiilor, grevelor și deceselor din Chile din biroul său din Santiago și al implozării Panama Papers. Îmi propun să privatizez armata chiliană și universitatea de la sediul central din Tel Aviv. ” În imagine Jonathan Soros, fiul lui George Soros

j s

Jonathan Soros, directorul executiv al JS Capital Management LLC, argumentează împotriva moțiunii: „Banii în politică sunt încă suprareglementați”.

” –Intelligence Squared US Foundation- este o companie de media care organizează dezbateri live și alte evenimente culturale din întreaga lume. A fost fondată în 2002 la Londra, unde își are sediul central, iar acum operează și în Statele Unite, Australia și Hong Kong. Dezbaterile au loc în stilul tradițional Oxford, cu până la 2.500 de persoane care participă la unele evenimente. Produce versiuni video și podcast-uri în mod regulat pe YouTube și alte platforme. „

„Alte asociații includ The National Trust, Wellington College, Abbey Road Studios, Baker McKenzie din New York, Investec, Christie’s, Organizația Mondială a Sănătății New York, Organizația Națiunilor Unite din Geneva și Universitatea din Chicago”.

Screenshot_2 (1)

473684_1

2016: „Tensiune la granița dintre Chile y Bolivia.
Președintele Boliviei, Evo Morales, a avertizat despre o tabără militară chilenă pe un teritoriu revendicat de ambele țări. O nouă polemică la graniță”.

descarga (3)

descarga (4)

Bolivia își blindează frontierle împotriva a 4 tipuri de infracțiuni.” Controlul rutelor de droguri și comerțul cu organe umane de inocenți uciși, controlat de George Soros.

Dacă Soros reușește cu grevele sale, noul guvern chilian pe care îl va conduce va invada Bolivia.

„Sindicatele participă la o grevă generală în Chile, în ciuda virajului conciliador al lui Piñera.”

Obiectivul este răsturnarea guvernului Piñera pentru instalarea unui guvern socialist în Chile, în răzbunare pentru respingerea mișcărilor evreiești din țară de la Universitatea din Chile. Au fost foarte evidente pătrunderile guvernului Israel în politica militară din Chile au fost foarte evidente. Unul dintre obiectivele sale a fost invazia militară a Boliviei, care a fost atunci acordarea unei ieșiri la mare de către Peru.

2016: Guvernul mason din Chile își amenință militarii pentru a permite absorbția de către Israel”.

2018: “Políticieni sionisti din Chile vor sa privatizeze armata si s-o apropie de IsraelEi folosesc descoperirea corupției pentru lovi generalii. America de Sud reînnoiește poziții militare pentru mai puțini suverani.”

Martie 2019: „Bolivia va controla în luna mai 100% din granița sa cu Chile”.

monica-jimenez3mayo

Ambasadoarea în  Israel, Mónica Jiménez, consultant la FAO, UNICEF și alte organizații internaționale. Și, evident, membră evreică și mason din B´nai B´rith, ca Angela Merkel și episcopii chilieni apostați.

Ea cu -Intelligence Squared US Foundation- a lui Soros sunt arhitecții manifestațiilor și grevelor din Chile pentru a răsturna guvernul, a privatiza armata și a schimba conducerea Universității care este anti-evreiască, în sensul că sunt conștienți de păstrarea identității lor și suveranitate asupra directivelor israeliene.

Soros practică antipolitica cu lovituri de stat în versiune financiară, propagandă, mass-media audiovizuală, acțiunile sale majoritare pe Facebook și Google, demonstrații și controlul guvernelor și băncilor. El a fost arhitectul dezvăluirii Panamá Papers pentru a elimina rivalii financiari de la băncile pe care nu le controla și a politicienilor fără legătură.

 

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.