IPOCRIZIE? Lider #rezist, SĂLTAT de mascați pentru trafic de droguri


Anul trecut in august cind au distrus curtea de la Antipa, au aruncat cu borduri in jandarmi si trecatori, au rupt arbustii ornamentali….erau vaitati pe Fb, vai saracii au fost batuti de jandarmi  Ati uitat cita nebunie era cu aceste scurscuri pe post de „oameni care lupta impotriva coruptiei”? Vai mama voastra de amariti care atunci ati iesit in strada alaturi de toti puscariabili. Minte aveti?!

Au ieșit în stradă să ceară demiterea politicienilor corupți și protejarea justiției, dar unii din ei nu sunt chiar uși de biserică. Vorbim de reprezentanții #rezist, care critică de câte ori au ocazia politicienii. Acum aproximativ o săptămână, un tânăr din Iași a fost reținut  pentru trafic de droguri. Ulterior, s-a aflat că acesta era unul din liderii locali ai mișcării #rezist, care, teoretic, luptă împoriva încălcării legii.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

“La data de 23.10.2019, procurorii DIICOT- S.T.Iaşi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului D.A, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În fapt s-a reţinut că, în cursul anului 2019, cu sprijinul soției sale, inculpatul a înființat pe raza comunei Tomești, judeţul Iași, la adresa la care locuiesc cei doi împreună cu fiica minoră, pe terenul curții situat în spatele casei, în interiorul unor sere ( construcții pe cadru de lemn, acoperite cu folie din plastic) o plantație ilicită de cannabis de tip indoor constituită din mai multe plante de cannabis, în scopul recoltării și obținerii drogului de risc cannabis (inflorescențe), droguri destinate atât comercializării cât și consumului personal”, informa DIICOT.

În urma percheziției domiciliare, au fost ridicate 3 kilograme de cannabis, precum și alte bunuri și materiale utilizate în derularea activității infracționale. Conform Bunaziuaiași.ro, Adrian Dolniceanu este unul din liderii mișcării #rezist.

Autor: Loredana Codruț

Știri pe surse

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(miscarea rezist). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.