Sorin Ovidiu Vântu scrie despre fostul său angajat CTP:


„cel mai bătrân hater din România” are un comportament de primată care-și folosește propriile fecale aruncându-le în cei care o hrănesc

Sorin Ovidiu Vântu scrie despre fostul său angajat CTP: „cel mai bătrân hater din România” are un comportament de primată care-și folosește propriile fecale aruncându-le în cei care o hrănesc

Sorin Ovidiu Vântu a publicat o scrisoare deschisă adresată lui Cristian Tudor Popescu, comentând ultimele prestații ale acestuia la Digi24 și-l numește pe acesta „cel mai bătrân hater din România”.
Reamintim că CTP a fost angajatul lui Vântu la Realitatea Media, perioadă în care a încasat un salariu de câteva mii de euro lunar.
SOV afirmă că CTP s-a degradat intelectual și consideră că există trei posibile explicații pentru acest fapt.
„1. Sindromul neghiobului – Acesta se manifestă când o persoană care a avut cândva mintea funcțională constată superioritatea totală al altui intelect în raport cu al său. Adică ați constatat că-mi sunteți inferior și, în loc să încercați a vă cățăra la înălțimea minții mele, faceți pe dracu-n-patru să mă coborâți pe mine în întunecimea dumneavoastră.
2. Exorcizarea (ceva gen „mă lepăd de Satana!”) – Încasând ani în șir leafa de la mine, apreciați că lumea vă consideră încă un slujbaș de al meu. Evident că acestă exorcizare este făcută doar de ochii lumii. În realitate, știți a dracului de bine că banii pe care i-ați primit sunt bani obținuți în mod legal, urmare a capacității mele de a genera profit înaintea altora, din domenii la a căror construcție am contribuit semnificativ. Dacă într-adevăr ați fi considerat că sunt bani furați, ați fi socotit cât ați încasat de la mine și, urmare a înaltei dumneavoastră moralități, mi i-ați arunca în față.
3. Regresia – Comportamentul dumnevoastră de primată care își folosește propriile-i fecale aruncându-le în cei care o hrănesc, m-au condus către această posibilă explicație. Dacă ea este cea corectă, atunci mâhnirea mea devine abisală. Acest proces este ireversibil!
Ar mai fi și o a patra posibilitate. Adică, atunci când v-ați născut, primul dumneavoastră urlet să nu fi fost cel freudian – de distrugere, ci cel de ură. O ură în stare pură, care a făcut ca dumneavoastră să deveniți, în timp, cel mai bătrân hater din România.
Luând în considerare oricare dintre aceste explicații, începând de astăzi, vă voi permite distinse domn să bateți câmpii la adresa mea, fără a mai reacționa în vreun fel”, a notat fostul patron al Realității TV.
Acest articol a fost publicat în ROMANIA(personaje). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.