Spălarea creierelor și terorismul islamic în Europa


Îndoctrinarea şi spălarea creierelor sunt metode prin care indivizi deformaţi psihic, devin dependenți total de mentori, și pot fi „setați” să comită atentate teroriste la comandă

Cum se ajunge la situaţia funestă ca un individ, un om – dacă mai poate fi numit aşa – ajunge la hotărârea fatală de a-şi declanşa centura cu explozivi şi strigând Allahu Akbar! – să-şi suprime viaţa?  Şi nu numai viaţa lui, ci şi a altora din jurul său, oameni nevinovaţi. Dacă ar fi folosită pentru a-şi suprima propria viaţă, ar fi catalogată sinucidere.

Faptul că moartea sa, „pentru sine”, în credinţa sa, este o dovadă de sacrificiu suprem, cu scopul de a suprima vieţi omeneşti pentru a produce moarte, durere, frică, teamă, teroare pentru a revela că „Dumnezeu este mai mare” – deşi nimeni dintre victime nu a negat, acest fapt suicidar este abominabil și se definește a fi un atentat terorist […]

Calea Căii Drepte este educaţia islamică, supunerea totală

Credinţa musulmană se dobândeşte din familie. Ba chiar unele cercetări recente relevă faptul că, în conduita copilului nou născut, se transmit genetic anumite trăiri ale părinţilor și chiar comportamente genetice specifice. Este normal ca un copil născut dintr-o familie musulmană să fie educat în acest spirit.Copiii mici sunt întru totul sub tutela părinţilor şi trebuie să se adapteze unei lumi pe care ei nu o aleg şi nici nu o înţeleg la vârste mici.

Fără ca cineva anume să-l oblige, prin mimetism, copilul, când muezinul anunţă rugăciunea şi nu poate ajunge la moschee, în locul unde se află, un spațiu curat, îşi va aşeza covoraşul, numit sajadah, cu faţa către Mecca şi va rosti o rugăciune. Rugăciunile sunt închinate lui Allah şi nu au nimic ofensator sau contra altor credinţe religioase.

Citiţi această Rugăciune de trezire: „Toată slava se cuvine lui Allah, care ne-a dăruit viaţa după ce ne-a luat-o şi la El este Învierea. Profetul a zis: Oricine se trezeşte noaptea şi spune: Nu există altă Divinitate în afară de Allah, Unicul, care nu are pe nimeni egal! A lui este Împărăţia şi Slava şi el este mai presus de toate Atotputernic. Cât de Măreţ este Allah, şi toată slava se cuvine Lui”.

Înlocuiţi pe Allah cu Dumnezeu şi veţi descoperi sigur o rugăciune creştină. Posibil ca această comparaţie să nu fie îndestulătoare, dar, există versete din Coran care pot fi interpretate că incită la ură, la suprimarea altuia, la sacrificiu pentru Profet şi Allah.

Dar religia islamică nu este o religie a revanşei, a răzbunării, deşi Coranul are versete care prezintă evreii ca pe un popor necredincios şi chiar pe creştini, dar nicăieri nu spune că ei, musulmanii vor acţiona să-i suprime, să-i ucidă. Această pedeapsă, însă, este lăsată în grija lui Allah […].

Este adevărat, iertarea la musulmani nu este înscrisă în Sharia, legea considerată expresia voinţei lui Allah, imposibil de contestat sau de schimbat şi care trebuie aplicată. Un credincios musulman adevărat nu va ezita să se sacrifice, cu bucurie, pentru pedepsirea celor care „luptă împotriva lui Allah”, având creierul spălat. Și, ca să finalizez, în islam găsim pacea, dar și incitarea la comiterea de atentate teroriste. Răsplata sacrificiului este în ceruri, în sânul lui Allah.

Pentru prevenirea atentatelor teroriste, cheia trebuie căutată și în ideologia statului islamic – Califatul.  Consecinţele atentatelor teroriste sub etichetă islamică, ale ISIS sau ale altor grupări teroriste afiliate pentru țările europene, îndeosebi pentru Franţa, Germania, constituie un potențial pericol pentru populația pașnică și nu vor întârzia nici în viitor. Continuarea lor e posibilă!

Precedentul atentatelor teroriste au relevat grave lacune în organizarea activităţii de cunoaştere specială a structurilor teroriste şi de prevenire a atentatelor puse la cale de către acestea.

Europenii, chiar dacă sunt în Uniune, nu au o strategie comună, o bază de date accesibilă tuturor țărilor, un mod de acţiune comun și rapid, care, la ridicarea unei baghete, să se declanşeze intervenţia pentru a anihila orice stare de vulnerabilitate iminentă de atentat.Pericolul este enorm! Cooperarea în Europa este lacunară […].

Iar terorismul de sorginte islamică este la extrema fanatismului religios. Nici o carte sfântă creştină nu îndeamnă la ură, la uciderea aproapelui sau a altuia, iar ca recompensă să fie primit în Împărăţia Cerului!

În doctrina islamică acest sacrificiu în numele Profetului este recompensa supremă! Îţi pregătește drumul spre Allah! De aici îşi trag seva acţiunile teroriste, din sacrificiu de sine! Să mori zâmbind strigând că Allah e mare! Aşa se explică „bombele umane”! […].

Migrația în Europa nu este întâmplătoare, ea face parte din strategia ce preconizează a avea ca finalitate Statul Mondial Islamic. Iar exacerbarea „drepturilor omului”, libera circulație, libertatea de asociere, dreptul la egalitatea șanselor, nediscriminarea etc. înțelese eronat favorizează extinderea viitorului stat islamic.

Este adevărat că majoritatea islamiştilor migrează sub motivaţie reală, socială: precaritatea mijloacelor de existenţă, a sărăciei din ţările lor. Dar nimeni din cei stabiliţi în alte ţări nu renunţă la islam. Le-a fost inoculat aproape genetic. Dimpotrivă, devin tot mai vehemenţi, mai fanatici când văd bunăstarea localnicilor, mai revoltaţi, iar liderii religioşi le insuflă ideea că doar dacă Al  Jihad va învinge ei vor fi fericiţi […].

Situaţia Franţei de azi este nedefinită etnic sau religios, în care se declară oficial că locuiesc numai francezi – (auto-înşelare naivă!) o societate de limbă franceză „multiculturală”, multireligioasă”, „multi-sexuală”, „multipartinică”, complexă, liberă, în care deviza revoluţiei franceze de la 1848 „Liberté, Égalité, Fraternité”, se menţine şi astăzi, toţi sunt egali.

Doar că, din cele 20 de arondismente ale Parisului, în 8 din acestea locuiesc francezi de religie islamică, care își fac legea lor; sunt emigranți din fostele colonii franceze, din țări islamice, e drept, unii de 3-4 generații, dar care nu au renunțat perceptele din Sharya sau Sunna. Doar sunt toţi francezi, nu? Ce înșelătorie! […].

Care este ieșirea din acest marasm european, la care și terorismul este un contributor net? Poate că noua conducere a Uniunii Europene va găsi cheia liniștii locuitorilor ei și stoparea violenței […].

Altfel, actuala situaţia politică, demografică, etnică şi confesională a societăţii europene va genera o decădere morală periculoasă, o escaladare a violenței, lupte interconfesionale, interetnice, se vor decima reciproc, producând haos, violenţe, toate sub pretextul denaturat al sintagmei „respectării drepturile omului”!

Alexandru Bochiș-Borșanu

http://www.cunoastelumea.ro/

Acest articol a fost publicat în EUROPA ( editoriale). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.