De ce trebuie oprit Iohannis? Bilanț parțial al acțiunilor antinaționale


         Bilanț Klaus Werner Iohannis după cinci ani de președinție antiromânescă: – Iohannis a sabotat în mod […] 

       Bilanț Klaus Werner Iohannis după cinci ani de președinție antiromânescă:

– Iohannis a sabotat în mod activ și continuu timp de aproape patru ani guvernarea legitimă a statului și interesele României.

– S-a opus tuturor legilor inițiate de partidul câștigător al alegerilor, care puneau statul român în avantaj în relație cu corporatocrația suprastatală și transnațională și care aduceau un plus de beneficii pentru România și cetățenii săi.

– A condus campania de demonizare pe model nazist a lui Liviu Dragnea, potențialul său rival direct la președinția României, pe care l-a eliminat băgându-l la pușcărie, spre a fi dat ca exemplu și ca represalii la comandă externă pentru politica pro-românească spre care acesta îndreptase partidul pe care l-a condus.

– A instigat la dezordine socială și a îndemnat, în stradă, la răsturnarea in forță a guvernului legitim.

– A suspendat Constituția de facto, prin încălcări repetate și refuzul să intre în limitele ei, sfidând deciziile CCR.

– A blocat guvernarea prin refuzul semnării decretelor de numire a miniștrilor propuși de prim-ministrul în funcție.

– A sabotat pentru interesele sale personale, de grup și ale altor state, interesele României în relațiile internaționale.

– A umilit și insultat sentimentele profunde ale unui important segment din populația României, numindu-i „fanatici religioși” pe cei care au altă înțelegere despre orânduirea și rostul vieții și nu-i împărtășesc „viziunea” progresist-globalistă în a cărei cămașă de forță vrea să înghesuie o societate românească în general atașată valorilor tradiționale și național-conservatoare.

– A sfidat în calitatea de președinte al statului, apreciind că ar fi o comemorare și nu celebrare, Centenarul Marii Uniri, lipsind de la ședința comună a Parlamentului, dar fiind prezent la Zilele Unității Germane.

– În calitate de responsabil al politicii externe a României i-a ignorat constant pe românii aflați sub ocupație ucraineană.

– A refuzat să participe la ceremonia din parlament care marca aniversarea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Țara.

– A refuzat să se întâlnească cu reprezentanți ai tinerilor basarabeni veniți pe jos la București pentru a cere Unirea; ba mai mult, a spus că basarabenii și românii sunt două popoare diferite.

– Este decorat, ca președinte al statului român, de reprezentanții altor state, printre care de cancelarul Germaniei, „pentru merite și servicii deosebite aduse statului german”.

– Și-a asumat trecutul nazist al Grupului Etnic German în calitate de președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, căruia primarul Iohannis, aflat într-un uriaș conflict de interese i-a predat patrimoniul Grupului.

– Are o agendă externă ascunsă, departe de interesele de suveranitate ale României, agendă pe care nu o supune dezbaterii publice și aprobării Parlamentului.

– A susținut permanent interesele străinilor, ale multinaționalelor, refuzând să semneze pentru promulgare și întorcând în Parlament legi favorabile românilor, dar care afectau corporațiile străine, ca  legea offshore, legea dării în plată sau Codul silvic.

– A instigat și continuă să instige la război civil prin mesaje agresive de inspirație fascistă, prin care amenință și îndeamnă la dispariția unui partid politic românesc și implicit a celor cel puțin șase milioane de cetățeni care îl susțin și se regăsesc în politicile social-democraților.

– S-a implicat în mod activ după trei ani de sabotaj a guvernării, încălcând Constituția, în răsturnarea guvernului legitim degajat de o majoritate rezultată din alegeri libere.

– S-a implicat în mod activ după înlăturarea guvernului, la formarea unui alt guvern fără nici o legitimitate, susținut de partide minoritare politic și de politicieni care au trădat votul cetățenilor ce i-au trimis în Parlament și a unor formațiuni politice parlamentare care nu au trecut prin procesul electoral.

– A readus la putere și guvernare politicieni și partide politice „băsiste” rejectate de societate în mai multe rânduri de alegeri.

– A blocat continuu instigând grupuri de presiune împotriva reformelor din Justiție, care repuneau a treia putere în stat în drepturile sale de echilibru cu celelalte două și decongestionau aparatul de justiție de ingerințele ilegale și neconstituționale ale serviciilor secrete și scoaterea lor totală de sub influența politică.

– A sabotat în interes personal (el însuși având dosare penale fiind dovedit ca infractor, unele închise convenabil de către ICCJ) sau al unor grupuri de interese interne și externe numirea șefilor de Parchete, în așteptarea înlăturării neconstituționale a guvernului legitim și plantarea la șefia Parchetelor a unor șefi loiali structurilor oculte ilegitime de putere care l-au cocoțat la Cotroceni printr-o fraudă electorală și îi sprijină toate abuzurile de putere și ilegalitățile.

– A anunțat în repetate rânduri, pe ton amenințător, „resetarea statului”, fără dezbatere publică, fără să prezinte vreun proiect, fără ca nimeni să știe ce înseamnă asta, în condițiile în care singura posibilitate de a schimba structural organizarea statului este prin schimbarea Constituției, nu doar prin revizuirea ei. Ceea ce ar deschide periculos calea largă atât pentru eliminarea articolelor care prin conținutul lor securizează statul în forma sa de „stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”, cât și pentru construirea unei republici prezidențiale croită după chipul său, dar după voința ocultei care l-a făcut președinte.

– Și-a trădat în repetate rânduri jurământul de credință față de Popor, Țară și Constituție, depus la primirea mandatului de președinte.

Bun… știm toate câte s-au intâmplat, dar mai ales câte vor urma să se intâmple dacă acest sinistru personaj, o fantoșă a unei oculte, își va continua președinția absolut dezastruoasă pentru statul român încă cinci ani de aici incolo, la Cotroceni.

Ne place sau nu, la alegerile prezidențiale, strâmbatul din nas că… politica „ne pute” și neimplicarea in actul alegerii nu este o opțiune.

                                                                                                    Petre CĂLUIAN

Actualizare: Au mai fost adăugate completări ale cititorilor, lista rămâne deschisă!

http://www.justitiarul.ro/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(Iohanis). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la De ce trebuie oprit Iohannis? Bilanț parțial al acțiunilor antinaționale

 1. Ene Constanta zice:

  Bineanteles ca dl Iohannis trebuie oprit ! mai ales acum…cand in sfarsit are ,, guvernul lui ,,

  Apreciază

 2. traian21 zice:

  Românul e rezistent ! Am rezistat sub Ceaușescu, am rezistat sub Iliescu, am rezistat în timpul războiului Johannis-PSD. Nu văd de ce n-am rezista și sub Johannis cu un PSD fără colți.În cele din urmă cine trebuia să conducă România conform Constituției sau semi-constituției în care președintele e desemnat ca arbitru, deși el e arbitrat de CCR ?

  Apreciază

  • neacsu zice:

   In sfarsit un om care mai foloseste capul.Bine ca mai sunt si oameni cat de cat normali.Sigur ca nu-i bun „neamtu'”, sa-l aducem pe Dragnea !!!!!!

   Apreciază

 3. traian21 zice:

  Am avea multe de „gândit”, dar …. la ce ne-ar folosi ?

  Apreciază

 4. El Condor zice:

  De ce se bate atata apa – n piua , daca nimeni nu ia nici o masura legala pentru incalcari repetate ale legii fundamentale a tarii , precum si a altor legi statutare . Pana acum s-au scris numai VORBE CARE DISPAR CA APA DE PLOAIE IN PAMANTUL USCAT . O TARA IN CARE TOTI LEII AU DEVENIT MIEI !

  Apreciază

  • Citadela zice:

   Pentru ORICE masura legala iti trebuie ff multi bani pentru avocat(i).
   Oare cumva ai tu banii aia de LEU ca sa te diferentiezi de starea de MIEL?
   …exact!

   Apreciază

 5. Marius zice:

  Din păcate, noi suntem FURNICI PE LÂNGĂ ACEȘTI DIHORI străini care de ani și ani ne conduc, ne pun președinți, ne conduc viata etc. Sunt multe lucruri de spus dar nu își au rostul, mulți dintre voi le cunoașteți, așa că NOI OAMENII DE RAND NU AVEM CE SĂ FACEM, DECÂT SA DĂM SI SA FACEM PRECUM CALUL, DĂM DIN CAP SI MERGEM ÎNAINTE CÂT OM MAI PUTEA. CU DUMNEZEU ÎNAINTE, DOAMNE AJUTĂ.

  Apreciază

 6. Eusebiu Murcia zice:

  Este vândut cu totul acest blestemat de individ care NU. a făcut NIMIC pentru România!!!Este blestemul pe care trebuie sa-l suporte toți romanii.A umilit la greu PSD Numindu-l toxic, pentru acest lucru ar trebui sa compara in fata justiției!!! Este un Anti roman dădea care face jocul Germaniei!!! Acest individ nu ne-a băgat in Spațiul Schengen , vize asisderea, ne-am pricopsit cu o șapcă, nenorocitul asta !!!! Cine dracu l-a băgat in politica????

  Apreciază

 7. Mocanu zice:

  Dragi Români!

  Nu mai repetați greșeala că să mă exprim elegant, de ai mai acorda încă odată încrederea și al vota pe acest incompetent, răzbunător, plin de ură asupra românilor, loial și slugarnic celor care vor să ne îngenuncheze și să ne distrugă, klaus werner iohannis!!!
  Ganditi-va la țara voastră ca la părinții și copii voștri și nu-l mai votați
  Mai bine cu Viorica decât cu această slugă a occidentului!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.