Banii de autostrăzi, dați pe gardul US Army!


Parteneriatul cu americanii costă al naibi de mult, mai ales de când este unul strategic! Astfel că pierderile colaterale din afacerea Bechtel par acum un biet mărunțiș față de angajamentele luate de la autoritățile de la București pentru a face un cadou frumos împachetat pentru Casa Albă. Un angajament împovorător luat mai întâi de Klaus Iohannis, confirmat de Viorica Dăncilă și preluat acum din mers de Ludovic Orban. ”Marea grijă” a celor trei lideri politici nefiind nicidecum lipsa autrostrăzilor din România, ci ”împrejmuirea” noii baze militare americane de la Mihail Kogălniceanu! Unitate care va deveni una absolut ”faraonică” în urma extinderii care se va face exclusiv pe bani românești, de la buget!

cap gardu Banii de autostrăzi, dați pe gardul US Army!

În loc de autostrăzi, facem ”împrejmuiri” pentru militarii americani

Asta după ce Administrația Republicană de la Casa Albă nu a mai vrut să scoată niciun dolar de la ”teșcherea”, motivând că trebuie să-i termine ”gardul” lui Donald Trump de la granița cu Mexicul. Astfel că, drept urmare, de la Washington s-a anunțat sec că Pentagonul a amânat proiectul de 22 milioane de dolari pentru modernizarea bazei militare aeriene de la Kogălniceanu. Drept urmare, cu specificul exces de zel mioritic, liderii autohtoni ai ”coloniei” au și anunțat că dacă americanii nu mai au chef să dea cele 22 de milioane de dolari pentru bază, atunci plătește România, de la buget! Dar nu 22 milioane de dolari, ci 12,7 miliarde lei! Adică o să ”redirecționăm” în total vreo  trei miliarde de dolari, bani cu care făceam nu una, ci două autostrăzi peste Carpați!

300 de hectare!

autostrada 720x480 Banii de autostrăzi, dați pe gardul US Army!Desigur că s-a găsit și un pretext pentru a justifica această adevărată devalizare a bugetului național, întrucât România ar urma să mai achiziționeze alte cinci avioane second –hand F16, prin programul ”rabla” lansat de Portugalia pentru armate ”bananinere” precum cea românească. Astfel încât, gata, s-a și ajuns la un consens național al liderilor politici, care aproape că mai au puțin și își tatuează noul proiect de extindere al bazei americane, doar-doar or primi și ei o șepcuță de la ”Marele Blond”. Astfel că s-a aprobat ”cu toate mânuțele sus” proiectul halucinant prin care se vor ridica tot felul de construcții cu o suprafață desfășurată  de 30 de hectare, drumuri, parcări și platforme de aproape 300 de hectare!Astfel încât numai împrejmuirile cu gard metalic vor fi de 7,5 hectare! Drept urmare, mai rămâne doar să fie eliberat și Dincă, cu sau fără recursul compensatoriu și strămutat de la Caracal la Constanța, ca să fie ”distracția” totală…

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(straini). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.