Cei contra PSD au ris 3 ani de Dancila ca e proasta.


Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Azi presupun ca se mindresc cu un betiv alogen care nu stie nici bine sa treaca strada. Asta e Prim Ministru pe care l-au vrut. De ce? Pentru ca ii reprezinta.
Noi ceilalti asteptam sa-i distruga inclusiv pe sustinatorii lui adica miscarea rezist prin taifunul care deja il aduce. Peste un an se vor duce la vot si aia care nu au votat niciodata sa voteze PSD.
Proasta miscare cu schimbarea Guvernului si punerea betivului. Nu au mai avut rabdare un an pentru ca Iohannis nu mai avea dar ce nu stie plavanul ca peste un an va avea guvern PSD cu o majoritate in Parlament ca nu stiu daca USR si PNL vor mai prinde. Sa-l vad atunci pe el si pe americanii care il sustin .
Nu mai plingeti ca astia vind tot acum…bate la usa schimbarea sistemului si nationalizarea. Am trecut noi prin atitea, ce mai conteaza inca una? Nimic nu e vesnic, doar poporul geto dac aici ❤️

Lupul Dacic

Acest articol a fost publicat în Romania ( Lupul Dacic). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Cei contra PSD au ris 3 ani de Dancila ca e proasta.

 1. A.D. zice:

  Lupule, ești roșu-încins de mânie, și parcă articolele tale sunt tot mai pesimiste (în afară de acesta, în care urlă … speranța!).

  Avem vești de excepție de la Sergiu Moroianu:

  Dă clic pentru a accesa fundraising_letter_mathUganda.pdf


  și
  http://www.imar.ro/~sergium/mathuganda.html

  Te rog să citești cu atenție, este vorba mai ales de România!

  Articole proaspete și pe pagina (oficială a) Clotildei Armand:

  https://clotildearmand.ro/

  Mai precis, trei articole proaspete, toate în secțiunea „Mofturi”. Arhiva sitului său pare absentă, poate o găsești tu.

  În fine, vești mari și din Canada: în decursul ultimelor 12 luni, numărul voturilor cetățenești în favoarea inițiativei de la WiseMath a crescut … cu un vot:

  https://wisemath.org/join/

  Din victorie în victorie, până la înfrângerea finală …

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Ma cunosti in realitate…crezi ca pot fi asa?
   Una e sa scriu si alta sa am si starea respectiva. Realizezi ca toti jurnalistii care scriu zilnic ar trebuie sa fie pe pastile? Una e sa fii acid in scris si alta sa fii nervos.
   Din pacate articolele sunt asa pentru asta e starea reala si oricum altceva nu gasesti. Cum pot sa postez ceva in care se spune ca e bine cind realitatea e alta?
   Am ajuns de nevoie sa postez in majoritate cu politica pentru ca trebuie sa contracarez cit pot minciuna oficiala care e trimbitata peste tot. Incerc sa mentin un echilibru atit cit pot. Oamenii sunt intoxicati de mass media lui Soros, daca nu au o alternativa sa citeasca atunci vor crede ce le spun aia. Un om care gindeste cu creierul lui are posibilitatea sa vada si cealalta parte. Stii bine ca blogul se adreseaza unei anumite parti si nu turmei.
   Lasa…nu mai fi pesimist ca stii bine ca actualul sistem e la apogeu.

   Apreciază

   • A.D. zice:

    Lupule, lupule … Am glumit, inspirat de articolele tale roșii, tot mai frecvente.

    „Societatea actuală e la apogeu” ? Lupule, eu știu că (re)venirea lui Iisus este iminentă, că triumful comunismului e garantat (aici ne poate confirma și Citadela, că a trăit perioada de glorie a socialismului biruitor), dar de schimbarea la față a Democrației mă îndoiesc:

    o singură dată s-a dat Democrația dusă, după un război-monstru – acum este mult mai bine pregătită
    înlocuitori nu văd să existe (clasa muncitoare a încercat o dată să reziste, a fost ca spulberată de vânt)

    Te rog citește-l pe Moroianu, e extraordinar! Și pe Clotilda, este sensibilitatea franceză întruchipată!

    Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    Eu stiu ca tu ai glumit dar daca citesc altii chiar cred :)))
    La apogeu pentru ca urmeaza globalismul pentru vest si socialismul nationalist pentru est.
    Tu crezi ca Putin va accepta globalismul? Crezi ca accepta globalismul la granita lui? De ce crezi tu ca exista grupul de la Visegrad si tupeul tarilor din est cu UE? Vezi bine cit de prieteni sunt cu Putin…normal ca mai putin noi de prosti ce suntem.
    Crezi ca Putin accepta Deveselu? Citi purici crezi ca mai face Romania cu americanii?
    Nu vezi ca deja se reimparte din nou Europa in doua? Crezi ca noi aici in est vom avea democratie…pardon, globalizare?
    Poate cred idiotii, politicienii vinduti si strainii care se cred pe cai mari dar noi stim istorie si ea nu ne minte.

    Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    Postez eu in numele lui A.D. pentru ca la el nu merge…nu stiu, probabil are o problema tehnica

    Uite, repostez eu veștile minunate de la Sergiu, să se bucure întregul popor român:

    „At a glance:

    Total donations until May 29, 2019: $7914, wired and received by the Uganda Mathematical Society.

    13 interactive lessons (3 hours each) online through videoconferencing between March – June 2019, given by former olympiad participants from Romania.

    Period: January-July 2019.

    Project (in Romanian)

    Statement:

    I believe that mathematical education is the key to success in the 21st century, for the developed as well as for the poorest countries of the world. As a Romanian student in the 1990’s, I benefited myself from scholarships from richer countries. They greatly facilitated my education. I wish that the excellent students of today’s poor countries get the same type of help I got at their age, encouraging them to pursue a career in mathematics.”

    (Are CTP un comentator – pe articole de învățământ – nelipsit pe „Republica” („Valentin”), unul care „predă arte plastice” și consiliază pe toți comentatorii de acolo în calitate de expert în probleme de învățământ (vorbește mai ales de … matematică!). Să vedeți ce înțelege respectivul prin „educație matematică”! Pe scurt: „Valentin” înțelege ca elevii să poată da restul corect clienților (și alte-asemenea), când vor ajunge casieri – idee tipic nord-americană: Sergiu pare să înțeleagă altceva, că prea pune preț pe dânsa!)

    ȘI

    „Olimpiadele Internaționale de Matematică (OIM) sunt organizate în fiecare an începând din1959.

    Prima ediție a avut loc la Sinaia la inițiativa României, ultima (2018) la Cluj-Napoca,iar ediția 2019 va avea loc la Bath, Anglia.

    OIM este cea mai prestigioasă competiție pentru tinerii matematicieni, echivalentă cu jocurile olimpice în sport. Este în același timp unexport cultural românesc de excepție, transformându-se de-a lungul anilor într-un eveniment științific internațional major, care reunește anual echipe din aproape toate țările planetei. De ce olimpiadele de matematică? România este o țară cu index de dezvoltare umana foarte ridicat. GDP-ul României a depășitîn ultimii ani pe cel al Greciei sau al Portugaliei.”

    AI REȚINUT, LUPULE ? „INDEX DE DEZVOLTARE UMANĂ FOARTE RIDICAT!” AM TRECUT ȘI DE GRECIA, ȘI DE PORTUGALIA (chiar și dacă suntem penultimii în UE!) ȘI NE CRESC VERTIGINOS ȘI PIB_ul și GDP-ul!

    „Chiar dacă rămânem penultimii din UE întermeni de PIB nominal/cap de locuitor, decalajele reale dintre nivelul de trai din România și cel din Vest s-au redus semnificativ. În termeni de paritate a puterii de cumpărare (PPP),PIB-ul în România reprezintă 2/3 din media europeană. Bucureștiul a devenit unul din cele mai afluente orașe europene, cu GDP (PPP) pe cap de locuitor cu o treime peste media UE! Cheia succesului economic de astăzi al marilor orașe românești este dezvoltarea sectorul IT,care la rândul său este centrat pe solida educație matematică a elevilor români. O mare parte din acest fenomen de creștere a industriei IT este probabil datorat și olimpiadelor școlare, mecanismul principal prin care talentele copiilor sunt descoperite și încurajate din timp.

    De ce ar ajuta România o țară africană?

    Este firesc ca România să acorde asistență financiară externă țărilor mai sărace. De altfel,statul român donează deja peste peste 210 milioane de euro anual altor țări, în special vecinilor. Un sfert din această sumă este destinată programelor educaționale. Pe măsură ce bunăstarea României crește, ajutorul extern anual, astăzi de 10 euro/locuitor, va crește și va fi dirijat și către țări mai îndepărtate. Acest ajutor poate fi acordat mai eficient în domeniile în care deținem o expertiză unică, așa cum sunt olimpiadele școlare.”

    (RÂD ȘI CURCILE! A UITAT SĂ VĂ POVESTEASCĂ CE OLIMPIADE ȘCOLARE A GÂSIT EL PRIN AMERICA DE NORD!)

    „OIM este doar partea cea mai vizibilă a sistemului de olimpiade de matematică și are rolul de ancoră în atragerea copiilor către studiul matematicii. Dincolo de cei 6 participanți la OIM din fiecare an, vorbim de sute sau mii de elevi care, atrași de mirajul OIM, vor intra în circuitul olimpiadelor, contribuind mai târziu la progresul țării lor. Dacă aceste țări continuă să participe în fiecare an la OIM, tinerii lor talentați vor avea un model de urmat și un scop educațional așa cum am avut și noi la vârstă lor. Îi putem astfel ajuta, de exemplu, să reproducă boom-ul industriei IT din România.De ce Uganda? Țările sub-sahariene participă doar din anii 2010 la OIM. Rezultatele lor nu sunt spectaculoase în comparație cu țările europene, însă depășesc cele mai optimiste așteptări ținând cont de nivelul scăzut al matematicii africane și de cvasi-absența matematicienilor profesioniști de origine africană în mediul științific internațional.”

    Dragi români, citiți și vă bucurați/minunați! Apoi făceți-vă și cruce: una scrie Sergiu Moroianu despre învățământul românesc actual, alta scrie Mircea Platon (în ziarul „Lumina” – preluat și de LD). Amândoi creștini devotați! Amândoi trecuți prin America de Nord.

    Apreciază

   • Citadela zice:


    Regulamentul de circulatie cu sot si fara sot care l au experimentat in Ro lui Ceausescu, acum in New Delhi. Nu inteleg de ce au trebuit sa l omoare pe amaritul ala care a facut cu noi toate experimentele sociale care i s au cerut. El a fost baiat cuminte si astia i au dat in cap.
    …in caz ca va indoiti de faptul ca eco- marxismul este viu si nevatamat, vine peste noi din toate partile. Din cauza inertiei si a opozitiei dure , ei nu reusesc sa l implemeneteze. Acum insa impreuna cu cei 11000 de oameni de stiinta in spatele “Gretei” vor impinge mai departe.

    Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    Cum de ce?
    Cine mai fura de 30 ani resursele tarii?
    Cine ne distrugea economia si agricultura?
    Cei care au vrut o piata de desfacere.
    Cei care vroiau mina de lucru ieftina.
    Cei care ne vroiau creierele geniale pe nimic odata ce nu mai avem cercetare.
    Cine? Capitalisti globalizati.
    Ceausescu trebuia demonizat pentru ca romanul sa nu mai vrea intoarcerea la o viata sigura si libera de manipularea lor.Dar nu le-au reusit pentru ca viata grea ii face pe foarte multi sa se uite inapoi. Viitorul nu o sa fie al Globalizari in Romania oricit ar vrea sa ne distruga astia de acum. Geopolitic nu avem viitorul cu americani si UE.

    Apreciază

   • Citadela zice:

    Stai usurel, nu te ambala:)
    Eu am intrebat de ce l au omorit fizic, cind ar fi putut sa il pensioneze in Iran, la fel cum Jivkov a fost pensionat si a murit in patul lui de batrinete.
    Ce ai enumerat tu ORICUM s ar fi intimplat asa cum s a intimplat cu absolut toti vecinii nostri mai ales cu rusii care platesc TRIBUT 1 miliard de dolari pe zi acelorasi stapini ai banilor.
    Iar geopolitic conform analistilor rusi noi vom face parte din noul proiect numit marea Hazarie care va include Ucraina republica Crimeea care oricum ar fi trebuit sa fie inca din 1920 republica socialista sovietica israeliana insa Stalin a avut anumite obiectiuni si astfel nu s a realizat, insa acum in 21 se REpune in miscare marele proiect intocmit in parteneriat masiv cu China.( A. Deveatov)
    Exista 6 prioiecte in miscare, inclusiv cel al Gretei.

    Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    Ha…pai cum sa nu ma ambalez cind e vorba de Ceausescu? :)))) Spune ceva naspa de el sa ti-ai dat foc la valiza….hahaha.
    L-au omorit asa cum au facut cu Husein de frica ca poporul il va dori inapoi. De aia l-au omorit si pe Nicusor ca era pericol.
    Daca el traia nu s-ar fi reusit dezastrul de acum pentru ca poporul dupa max. 10 ani vroia intoarcerea la Socialism.
    Nu stiu cu rusii…e discutabil pentru ca Putin vrea refacerea URSS iar jidanii sunt tot ce ii trebuie ca tara acolo.

    Apreciază

 2. Citadela zice:

  Nu i nici un secret
  Ucraina de azi

  Apreciază

 3. Citadela zice:

  Putin are alte sarcini, iar refacerea URss nu i una din ele ))) pe cind reducerea rusilor in numar este.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.