Dan Barna, desființat. Soroș are nevoie de o altă marionetă


S-a dat alarma pe unitate: neomarxismul progresist din România are nevoie de o altă marionetă! Cea de acum s-a defectat duminică, la alegeri, împiedicându-se de propriile idei jihadiste. Urletele nu aduc nimic bun pentru țară, asta n-au înțeles „sălvătoriștii” isterizați! Poporul român a cunoscut o dată (și pentru decenii la rând) teroarea cătușelor și a execuțiilor politice, a doua oară nu-i mai trebuie așa ceva. În prag de 2020, oamenii resping dictatura bolșevică și cer proiecte, așteaptă dezbateri, vor să fie consultați și să își dea votul pentru ceva constructiv. Ajunge cu mesajele tembele, toți caramitrii și, în general, haștagiștii care chiulesc de la muncă fugind pe tarlaua social-media și-au luat-o de la cetățeni. Violența verbală nu îți aduce simpatii în rândul electoratului, cum „like-ul” de pe Facebook nu înseamnă, automat, și un vot contabilizat la urne!

barna ciolos Dan Barna, desființat. Soroș are nevoie de o altă marionetă

Deși mai mic în această fotografie, Dacian Cioloș a ajuns să-l tragă de urechi pe Dan Barna

Nu e greu de ghicit ce urmează și pariez pe „teroriștii” de pe Facebook din gruparea caramitrului, ăștia vor sânge și or să tragă numaidecât în „Tata Barna”. De altfel, în USR deja se vorbește despre decapitarea președintelui, a cărui lipsă de curaj și atitudine duplicitară (mă rog, astea sunt chiar apanajele useristului de rând!) au dus partidul la 10 procente în spatele Vioricăi Dăncilă. În tabăra anti-Barna poate intra și Clotilde Armand, care vorbește despre analize după eșecul de la vot și le transmite colegilor (a se înțelege lui Dan Barna) următorul mesaj: „Terminăm și noi cu smiorcăiala?!”.

Urmează analize, cad capete

Caramitrul Andrei, vocea asumată a USR, vorbește despre trădare. Nu face nominalizări, doar constatări. Și mai dă cu manta și în șeful Dan Barna când spune că nu-i vina lui pentru „fofilarea” în chestiunea intrării la guvernare alături de PNL. „Să te naști și să trăiești în România e parcă prea greu câteodată. Ne avem însă unii pe alții – asta e de fapt partea frumoasă. Chiar dacă unii dintre noi, care au fost cu noi pe baricade, nu au votat cum am fi sperat – sunt tot «ai noștri»”. Intrat în dialog cu „fanii”, lui Caramitru jr. i s-a atras atenția asupra proastei strategii gândite de USR. Iată ce răspunde Andrei Caramitru unei cititoare dezamăgite de ultimele jocuri ale USR: „Nu eu am luat deciziile astea! Oricum o analiză la rece va fi. Să trecem peste seara asta măcar. Nimeni nu e prea fericit acum”. Ba, eu chiar cunosc câteva sute de români fericiți, Andrei! Și garantez că alte milioane, prin țara asta creștină și tradiționalistă, savurează înfrângerea voastră. Ideologia soroșistă nu are ce căuta pe meleagurile românești, au spus-o răspicat românii în ziua de 10 noiembrie!

PLUS dă atacul înainte de turul 2

Doar la nivel de zvon, se aude că Dacian Cioloș va da atacul la USR înainte de turul 2. Înlăturarea lui Dan Barna de la conducere ar urma să fie decisă în weekend-ul care vine, când liderii PLUS se întâlnesc la Cluj-Napoa pentru a hotărî fuziunea între cele două partide! Prin înlăturarea lui Dan Barna, Dacian Cioloș ar împușca mai mulți iepuri. Cel mai mare și gras – se debarasează de un politician care are imaginea pătată după povestea „șmenuirea” câtorva milioane de euro din fondurile europene. Apoi, îi transmite un semnal clar lui Klaus Iohannis, pe care l-a cam pierdut de prieten de când s-a întovărășit la drum cu „alunecosul” Barna. Controlând în totalitate noul partid PLUSR, Cioloș ar fi primit din nou la masă de Iohannis, care are acum alternativa la un eventual (și foarte probabil) eșec al guvernării liberale! Se pare că prima mișcare a și fost făcută. Dacian Cioloș și Dan Barna ar fi avut o ceartă zdravănă pe marginea sprijinului electoral pentru turul 2. Concret, una dintre tabere vrea vot pentru Iohannis, cealaltă jură răzbunare și promite să o sprijine pe Viorica Dăncilă. În acest context, se aude că Julien l-ar fi apucat de urechi pe Dănuț și i-a ordonat să anunțe public până la prânz sprijinul Alianței USR – PLUS pentru Klaus Iohannis. Ceea ce milionarul Barna a și făcut.

Acest articol a fost publicat în politica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.