Haznaua USR refulează, chemați vidanjorii!


Cea mai agresivă echipă de campanie din țară este acuzată că n-a făcut nimic pentru promovarea lui Dan Barna. Halucinant, fiindcă aproape că nu există bucureștean care să nu fi fost agasat, agățat, atacat, abordat pe stradă de userioți în zilele dinaintea votului! Și cred că la fel au stat lucrurile și-n provincie… Iată că a treia-doamnă a României are o cu totul altă părere despre activiștii „sălvătoriști”. „Căcații ăștia nu au făcut nimic în campanie!”. Haznaua USR refulează deja, să cheme cineva vidanjorii acasă la doamna Totolici!

barna si sotia Haznaua USR refulează, chemați vidanjorii!A început măcelul în USR! Dan Barna știe că nu mai are sprijinul întregului partid, iar în ceafă simte suflul rece al pericolului PLUS. Dacian Cioloș pregătește atacul – sunt presiuni pentru o fuziune USR-PLUS, din care Barna să nu facă parte! Speriat de acest scenariu care poate avea un final și mai dramatic pentru familia Barna, Dănuț Mână Lungă a cerut vot de încredere de la liderii partidului. Și jihadul s-a declanșat!

Încă șef peste USR, Dan Barna a organizat o videoconferință, prilej cu care s-a trecut la analiza rezultatelor alegerilor prezidențiale. Turul 1, „sălvătoriștii” au fost făcuți KO, se știe asta, dar e atât de plăcut să reiei informația încât e păcat de șansa oferită! La un moment dat, zice-se că în timp ce posibilul viitor prieten al agenților OLAF perora pe marginea implicării partidului în campanie, s-a aruncat ca tăunele sub coada vacii și Olguța.        Păi, ce, avem o singură Olguță în politică?! Și e la fel de tupeistă ca bătușa PSD-ului, dar Claudiu Manda știe mai bine asta, nu-i așa, fante?!

Să revenim. Olguța de la USR a avut și ea o remarcă fix când Dănuț li se plângea colegilor despre cum s-a derulat campania electorală. „Căcații ăștia nu au făcut nimic în campanie!”. Șoc, șoc, șoc, preț de câteva secunde Barna a amuțit, la fel și cei prezenți în videoconferință. Se aude că doar Cosette Chichirău ar fi murmurat ceva de genul că lucrurile nu vor rămâne așa. Cert e că, după intervenția totolicească, Dan Barna a pus capăt conferinței ad-hoc cu liderii USR, dar nu-i exclus să fi intrat în alta, cu soția. La doar câteva minute, s-a aflat și pe grupul intern de discuții al partidului, pe WhatssApp, ce părere are Cabinetul 2 despre membrii USR. „Căcații” s-au murdărit unii pe alții până când duhoarea a ajuns în spațiul public. Acum, știe și electoratul haștagiot-rezistoid că haznaua USR a refulat.

Acest articol a fost publicat în POLITICA ( USR, PLUS,PDL,PNL). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.