Presedintele vrea ca profesorii sa le vorbeasca elevilor despre homosexualitate si „deschiderea fata de alte orientari”


Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că își dorește o legislație care să combată și să elimine total discriminarea din legislație. Acesta a răspuns unei întrebări adresate de către un activist al Asociației pro-homosexualitate Accept, într-un dialog purtat la Bacău.

„Însă pentru a combate discriminarea elaborarea unei legislații specifice este doar un pas, un pas important. O să mă sfătuiesc cu colegele și cu colegii să vedem în ce măsură putem să încurajăm Parlamentul României să accepte o discuție și o legiferare pe tema eliminării discriminării. Asta se poate face relativ ușor”, a spus Iohannis.

Președintele i-a acuzat pe inițiatorii modificării Constituției în sensul protejării familiei că „inflamează societatea românească”.

„Eu cred că și în chestiunea discriminării, și în chestiunea modificării Constituției, cuvântul cel mai potrivit este toleranță. Dacă suntem toleranți nu înseamnă că vrem să fim altfel, dar vrem să-l cunoaștem pe celălalt și să încercăm să îl înțelegem. Trăim din păcate niște vremuri în care toleranța în loc să crească în societate este mai degrabă în reducere, ceea ce este foarte, foarte păcat și eu n-am văzut rolul meu în a tranșa discuția de exemplu pe Constituție, ci eu văd rolul meu în a explica societății în ansamblu că toleranța este o calitate esențială a unei societăți moderne din Europa secolului XXI, și nu altceva. Și atunci, cu siguranță într-un climat de mai bună toleranță și aceste chestiuni de eliminare a discriminării vor fi mult mai ușor de tratat”, a subliniat Klaus Iohannis la evenimentul organizat de Consiliul Tineretului din România.

Președintele României s-a poziționat fățiș de partea activiștilor homosexualității, afișându-se și dialogând cu un reprezentant al acestora. Este binecunoscut faptul că la o astfel de întâlnire nu participă decât acele persoane sau organizații care sunt agreate de Administrația Prezidențială, iar președintele știe ce va fi întrebat. Acest lucru a fost demonstrat în trecut, atunci când studenții de la Iași au arătat că întâlnirea dintre Președinte și „reprezentanții” acestora a fost un simulacru: Au participat doar studenți agreați de conducerile universitare și membri ai PNL.Momentul ales de președinte pentru întâlnirea și afișarea cu reprezentanții activiștilor LGBT este semnificativ: el vine la puțin timp după ce Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de Inițiativă pentru modificarea Constituției, afirmase în Evenimentul Zilei că președintele Iohannis a refuzat orice întâlnire cu reprezentanții Coaliției pentru Familie. Până acum, președintele a afirmat că inițiatorii riscă să cadă în „fanatism religios” sau că luna mai 2018 – la aproape trei ani de la declanșarea inițiativei! -, nu este potrivită pentru desfășurarea consultării populare.

De asemenea, șeful statului a blocat legea organizării referendumurilor de două ori: o dată prin retrimiterea actului în Parlament pentru revizuire și apoi prin refuzul de a-l promulga și sesizarea depusă la CCR.

https://misionarulonline.eu/

https://www.gazetadeinformatii.ro/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (homosexuali). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Presedintele vrea ca profesorii sa le vorbeasca elevilor despre homosexualitate si „deschiderea fata de alte orientari”

 1. Cristina zice:

  Biserica catolica ce parere are despre enoriasul lor?Pai zic să apeleze homosexualii la el.

  Apreciază

 2. Niculiță Vasile zice:

  Dacă nu se vorbește despre condamnarea homosexualilor la focul veșnic, la moarte definitivă, și nu se prezintă dizgrația totală a lui Dumnezeu față de acest păcat, atunci nu vorbiți nimănui despre homosexualitate. Aceasta aberație mintală nu a fost admisă niciodată de Dumnezeu, păcatul acesta a fost condamnat încă înaintea pedepsei din Sodoma și împrejurimi, așa că dacă vreți să cadeti sub blestemul veșnic, atunci continuați cu acest tembelisme.

  Apreciază

  • Citadela zice:

   De acord in principiu, dar vezi tu, mai nou incepem sa realizam cu totii ca “ focul vesnic” este ceva care ne a fost intentionat bagat pe git de acei care au scris legendele iudaice ale orientului apropiat, de care tuturor le este scirba. Ca urmare n avem nici o legatura cu acei indivizi si acele legende ale“ Olimpului” LOR bancar de care tin cu dintii ca disperatii.
   Zamolxe nu a amintit de nici o gheena in flacari din cite stim…el nu urmarea interese de subjugare si sclavie ci de viata si libertate!! asa din punctul asta de vedere nu ne intereseaza prostiile provenite din zona palestiniana, in rest cu poponautii ai dreptate.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.