Falsa dezbatere a căprarului Klaus


Electoratul din România se află în faţa unei înşelătorii politice. Nu-i o nenorocire. Faţă de multe altele care s-au abătut asupa sa, simulacrul de dezbatere încropit cu pompă de trupeţii preşedintelui nu-i decît o înşelătorie nevinovată. Crezînd şi visînd că vor cîştiga alegerile cu 70%, ei îşi permit şi această farsă, făcută mai mult ca să astupe gura lumii.

Vrea populaţia dezbatere? Se împiedică preşedintele de întrebări sau îi sare muştarul cînd este întrebat de case, de proprietăţile Grupului Etnic German, moştenite de FDGR, de marile „realizări“ ale mandatului său, în ordine, le facem o dezbatere! În limba română, dezbatere este una, conferinţa de presă, cu totul altceva. Numai că, din teama de a nu fi ridicol, de groaza pauzelor de gîndire ale preşedintelui, de frica unor momente penibile, populaţia României şi presa străină sunt servite cu o dezbatere de tip nechezol. Cum de aceeaşi factură este şi democraţia practicată de Iohannis şi de ai săi, cam de aceeaşi factură fiind şi „România normală“ şi statul de drept pe care l-a preluat ca pe o maşină de tocat. Evident, numai în folosul său!

Iniţiativa de a strînge 7-8-9 jurnalişti mai săraci cu duhul, şi mîndri să-i vadă bunica la televizor cu preşedintele, şi aceştia să întrebe ce-i taie capul este o mistificare grosolană a dezbaterii electorale între doi candidaţi ajunşi în ultimul tur al alegerilor.

Înghite presa română o asemenea contrafacere? Mai mare ruşinea. Se face părtaşă la un surogat de dezbatere. N-am aflat şi nu vom afla ce proiecte au cei doi şi nu vom vedea ce crede unul despre promisiunile celorlalţi.

Cît priveşte „mîrlăniile pesediștilor“, este păcat că Adrian Năstase nu iese la rampă să ne spună în ce context a semnat protocolul cu Klaus Iohannis între PSD şi FDGR şi cum se explică faptul că, aproape simultan, a fost stipulat şi mai apoi modificată legislaţia în domeniul restituirilor? Cînd au tras sforile ca succesiunea după Grupul Etnic German să fie posibilă (încă nu ştiu dacă operaţiunea s-a produs şi sub presiunile Angelei Merkel), PSD-ul nu făcea mîrlănii. În schimb, cînd s-a opintit să-i ia din mîini cîteva dintre instrumentele de putere cu care calcă în picioare societatatea, atunci comite mîrlănii.

Între protocolul semnat cu Adrian Năstase, pentru a obţine ce urmărea cu disperare, și atacurile grosolane (tot nişte mîrlănii) se întind toate feţele unui caracter găunos. Cînd are interese, Klaus Iohannis este slugarnic, amabil, politicos. Cînd îşi atacă adversarii, scapă accente vizibile de extremist. Cînd are nevoie să scape din dificultăţi, mistifică şi limba română şi cutumele politice.

Conferinţa de presă de marţi, vîndută compatrioţilor noştri drept dezbatere, este un mare fals. Și al preşedintelui şi al jurnaliştilor!

Documente din Afacerea Grupul Etnic German – FDGR-ul lui Iohannis (IV)

Autor: Cornel Nistorescu

Cotidianul

 

 

Acest articol a fost publicat în POLITICA STIRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Falsa dezbatere a căprarului Klaus

  1. De straja Patriei zice:

    SA LUAM AMINTE !

    Mai oameni buni, cum Dumnezeu puteti accepta butaforia asta mizerabila, teatrul asta de doi bani, batjocura care vi se azvarle in fata ca laturile la porci, cu asa-zisa dezbatere?
    Va mai indoiti ca acestui om strain de tot ceea ce inseamna valori si trairi romanesti i se vor pune cele mai comode intrebari, bine alese si mestesugit manipulate? In asa fel incat dupa ”dezbatere” el sa para marele erou salvator al neamului, si implicit romanii sa se repeada in turma sa ii dea inca 5 ani de lene, de imunitate in fata dosarelor penale pe care le are, si de vacante oriunde isi doreste?
    Oameni buni….nu el…NOI platim pentru traiul lui de imparat peste colonie !! Noi, cei cocosati de taxe si impozite, de griji si nevoi….nu va lasati amagiti de ranjetele false care ascund muuult dispret fata de noi. Imediat dupa ne va fi luat votul, ajutat bineinteles si de cei care numara voturile si manevreaza tabletele, va fi si uitat ca existam. Si vom fi ai nimanui, uitandu-ne cu durere la traiul lor dulce de ciocoi incompetenti, pe care noi il platim, si ne vom plange de mila, si ne vom intreba unde am gresit. Mai e timp…desi e foarte foarte tarziu, mai e inca un pic de timp…NU lasati pe nimeni nciodata sa aiba putere totala asupra noastra…in politica, la fel ca in orice aspect al vietii, trebuie sa fie un echilibru…forte de stanga, de dreapta, de centru, sa fie toate prezente…altfel, va fi o noua si dureroasa diktatura. Smechereste ascunsa sub tot felul de vorbe placute urechii…or sa ne tot dea cu democratia si valorile europene si justitie independenta si stat de drept si bla bla in cap pana n-o sa mai avem aer ! Pana or sa ne fure nu numai padurile, resursele, munca! Or sa ne fure si ultimele frimituri din farfurie. Dragi surori si frati, priviti dincolo de cuvintele lor manipulatoare! Uitati-va la FAPTE ! Sa nu zicem ca n-am stiut !!

    Apreciază

    • A.D. zice:

      🙂 Rămâneți liniștiți la locurile voastre!

      Cât timp vor domni statul de drept și economia de piață (în lume!), veți avea de așteptat …. o eternitate.

      Eventual luați-vă ceva de citit, să nu vă doboare plictisul așteptând. Vă sugerez „A People’s History of the United States”, de răposatul Howard Zinn. O găsiți la colț de stradă cu un leu, ori gratis pe net.

      Apreciază

      • Citadela zice:

        :))
        Sau sa presupunem ca nu mai acceptam “ butaforia asta mizerabila” hahaha, …
        Ce poti sa faci?
        Priviti la cei testiculari rau ce fac la Paris…..va reamintesc eu, NADA!….o freaca de un an de zile. Pfff!

        Apreciază

  2. Sabina zice:

    Este total gresita afirmatia: „Klaus Johannis este slugarnic, amabil, politicos doar atunci cand are interese”. Si oarecum puerila. Johannis stie foarte bine ca daca greseste, o rasa mult mai ticaloasa intra in scena, iar cand apar ei, sefi de state sunt indepartati sau mor in „accidente” violente. Presedintii Ecuadorului si Rep. Panama (lista e lunga, dar sunt primii care-mi vin acum in minte) constituie exemple reale. Iar daca se intampla ca vreun sacal sa nu nimereasca tinta/obiectivul, asadar esueaza, atunci marturii stau alte cazuri care intrunesc aceleasi caracteristici: Irak, Afganistan, etc. Putin mai multa profunzime la jurnalistii experimentati, precum dl. Nistorescu, n-ar dauna!

    Apreciază

    • De straja Patriei zice:

      Stimata doamna, ce alta rasa mult mai ticaloasa ar mai putea intra in scena? Ca mai rau de atat poate doar reptilienii ar fi. Suntem debinati, frustrati, plini de ura, intoleranti, tupeisti, ne vindem si oasele strabunilor pe doi lei, ne tavalim in noroi istoria, dispretuim mana care ne-a hranit si crescut, adulam strainii si obiceiurile lor, dintre care multe depravate pana la boala psihica, punem pe soclu si veneram toti ticalosii tradatori de neam, lifte pagane fara tara si Dumnezeu….murim incet si urat daca vom continua asa. Sugerati ca daca ar ajunge in fruntea tarii un presedinte patriot care ar incerca sa destructureze ghearele cabalei, ar fi asasinat, dupa modelul celor din America Latina sau JFK? Si ca tara ar putea fi impinsa intr-un razboi pe modelul Irak, Libia etc.? Desigur se poate sa aveti dreptate, dar eu una cred ca sunt mici sansele avand in vedere ca suntem deja in anumite structuri geo- strategice. Macar pe fata n-o sa porneasca nimeni razboi cu arme impotriva noastra. Deja suntem intr-un razboi multifatetat din pacate…ideologic, alimentar, social, climateric, big pharma…Dar da, asa e, ni se va tot impune mereu o conducere agreata de ei. Chestia asta cum ca votul conteaza este lozinca jalnica pentru persoane mai putin informate din pacate. Votul poate doar da o aura de legitimitate celui deja hotarat de stapanii nostri, si atat. Oricum in finale ajung doar cei atent selectati de ei…in asa fel incat oricare ar castiga, sa nu le pericliteze in nici un fel interesele prin colonie. Sa te puna sa alegi intre un hamburger sau pui prajit nu e de fapt o alegere. Poate tu vrei salata sau fasole cu ciolan. Daca votul chiar ar conta, dupa parerea mea, buletinul de vot ar trebui sa mai contina si urmatoarele doua rubrici:
      1- nu sunt de acord cu nici unul dintre candidati ( asta ca sa nu mai creada ca unii isi anuleaza voturile ca sunt prea tampiti sa le stampileze corect) – iar acest procentaj sa fie comunicat la rezultatele alegerilor si dupa nevoie, reluarea alegerilor cu alti candidati.
      2- propun pe…………unde votantul poate sa treaca numele unei persoane/personalitati pe care o apreciaza, si care poate n-a dispus de fondurile uriase necesare publicitatii si campaniei electorale. Daca o astfel de persoana aduna multe voturi atunci sa intre in cursa fara a mai avea nevoie de bani la greu.
      Asta pentru inceput…
      Cu drag

      Apreciază

  3. De straja Patriei zice:

    Departe de mine gandul ca ati fi o persoana neinformata…va rog sa nu credeti ca am aroganta de a ma considera vreo cunoscatoare a realitatii lumii in care traim, cu atat mai mult cu cat adevarurile sunt atat de adanc ascunse, sub multiple straturi de dezinformari, manipulari, deformari ale istoriei.
    1. Rasa de psihopati de care vorbiti ( in termen medical chiar ) ESTE deja din pacate la conducerea Romaniei. Vi se par niste oameni buni, plini de empatie, gata sa isi recunoasca greselile, nerabdatori sa si le indrepte si sa ne faca viata mai buna? Sau dimpotriva? Suntem deja condusi de non- oameni din pacate. Psihopati centrati doar pe ego-ul lor, parvenirea lor, huzurul lor, fara mustrari de constiinta, fara regrete, fara nimic sfant.
    In rest va dau dreptate, rezonez cu tot ceea ce afirmati.
    Ma repet, chestia cu ” votul tau conteaza” nu va vizeaza in nici un fel pe dvs., am afirmat doar ca este o simpla lozinca manipulatorie care ”prinde” la persoane mai putin informate. Da bine acustic si cam atat. Daca v-ati simtit lezata imi cer scuze, sper ca ati inteles ca nu asta a fost intentia mea. In fond a fi mai putin informat nu e nici o tragedie, cine pe lumea asta ar putea avea pretentia ca le stie pe toate? Devine grav cand aceste persoane ajung prin manipulare o masa de manevra care face jocurile unor papusari tenebrosi…asa-numitii ”idioti utili”. Nu eu am inventat termenul asta si nu as numi niciodata pe nici un seaman de-al meu idiot…e doar o expresie consacrata,
    In legatura cu reptilienii si SF-ul…nu mi-as dori nimic mai mult decat sa aveti dreptate si sa fie doar SF…daca aveti un pic de timp poate va uitati la un documentar pe YouTube al lui Phil Schneider, angajat intr-una din multele baze secrete subterane (asa-numitele D.U.M.B.) .La scurt timp a fost asasinat. E doar un exemplu dim multele pe care le-am vizionat/citit, intrucat demult ma intreb ce resort a impins si impinge rasa umana catre cele mai abominabile crime, razboaie, cruzimi de tot felul. Nu pot sa accept ca noi oamenii suntem rai din nastere ( cu relativ mici exceptii vezi psihopatii ). Si atunci? De unde atata sete de sange si suferinta ….Chiar m-ar interesa parerea dvs. in legatura cu Phil Schneider. Nu stiu daca va aparea pe pagina, dar las aici un link :

    Cu drag

    Apreciază

    • Sabina zice:

      Incerc sa lamuresc, prin mai multe postari, deoarece observ exista probleme la incarcarea pe site a intregului comentariu, anumite aspecte din dialogul cu dumneavoastra:
      1. Cand am facut referire la psihopatii utili sau sacali, numiti astfel de catre aproape toate serviciile secrete, m-am raportat la acei indivizi cu o inteligenta mult peste medie, cu o pregatire militara de exceptie, cu aptitudini deosebite, folositi doar in procesul de eliminare a unei persoane indezirabile. Da, acesti oameni exista si, culmea, li se mai recunosc si meritele! Citeam cu ani in urma, pe un blog in limba rusa, de o divizie care actioneaza in cadrul Spetsnaz GRU. In urma parcurgerii materialelor scrise, am ramas placut impresionata de insusirile lor individuale, dar si ingretosata oarecum de cruzimea caracteristica. Persoanele acestea nu-s pentru oricine, asta-i clar ca lumina zilei!
      2. Psihopatii la care faceti referire dumneavoastra, aceia cocotati in fruntea statului, prin guverne, in administratii, etc, intra in categoria celor functionali. Se deosebesc de ceilalti prin sarm superficial, carisma, cameleon social, manipularea altora, lipsa remuscarilor si lipsa de scrupule, abili in detectarea vulnerabilitatilor celorlalti, lipsa empatiei si saracia emotionala. Sunt tipare diferite, intre cele doua grupuri de fiinte!
      3. Idiotii utili sunt folositi doar in scopuri de propaganda, tocmai pentru ca acestia n-au pricepute/intelese notiunile acelei doctrine politice pe care o raspandesc, pentru a castiga prozeliti. Termenul acesta ar fi fost utilizat prima oara de catre Lenin (fals fara indoiala, dar cum toate relele vin de la Rasarit, nimic nu-i de mirare!!!) pentru a-i descrie pe simpatizantii occidentali, simpatizanti care ar fi fost eliminati dupa preluarea puterii de catre comunisti.

      Apreciază

  4. Sabina zice:

    Nu aveti motive sa va cereti scuze, nu ati gresit cu nimic, nu mi-ati adus nici o ofensa! Am explicat doar, ca o continuitate a celor scrise de dumneavoastra, ca nu ma includ in categoria celor foarte edificati asupra tuturor evenimentelor care au loc, deoarece am acces doar la un singur tip de surse de informare. In plus, modul meu de-a functiona este acela de-a ignora insultele/jignirile, atat din virtual cat si din real. Nu-mi consum energia sa indrept toti cocosatii vietii, asta cu siguranta!
    Referitor la materialul dumneavoastra, am constatat cateva nepotriviri/neconcordante in declaratiile acestuia. In primul rand, toate tin de Nuovo Ordo Seclorum, teorie care a castigat din ce in ce mai multi sustinatori. Recunosc spasit, ca pe mine n-a reusit sa ma atraga de partea ei, la teorie ma refer, chiar prin multitudinea de articole consacrate domeniului, tot sfertodocta am ramas…..dar sa trecem la ale noastre. Dupa parerea mea, factorul declansator, care a decis divulgarea informatiilor detinute de el, a fost decesul tatalui si-al prietenului. In rest, ani buni a lucrat nestingherit pentru Guvernul SUA, ca inginer geolog. In al doilea rand, daca acei extraterestrii sunt atat de speciali, au inclinatii si atata pricepere de-a face ceva (asteptam cu interes anul 2029, cand ar trebui sa preia lumea, sa-i vedem la treaba!!!) sunt atat de destoinici, depasesc calitatile oamenilor, cum Dumnezeu poate fi asigurata securitatea lor de catre cadre militare umane? In al treilea rand, ce fel de tehnologie de avioane avansata au americanii? Celebrul F35 cu peste 200 de defecte de functionare? Apoi, bugetul SUA folosit pentru pregatirea invaziei extraterestre? Ma intreb, de ce nu-l folosesc sa plateasca pensiile restante ale oamenilor, ori pentru subventionarea serviciilor medicale teribil de scumpe la ei, ori pentru asigurarea mesei calde in gimnazii si licee? Citesc pe diverse bloguri si site-uri, care-s ale lor, cu ce probleme se confrunta si ma gandesc ca noi, romanii, ne plangem degeaba ca o ducem greu. Sunt datori chinezilor pana peste urechi, credeti ca Xi Jinping le acorda sume uriase pentru extraterestrii si invaziile lor? Dar de ce au loc astfel de aparitii neasteptate numai la ei, sau cel mai adesea la ei? Nu cumva sa abata atentia de la alte probleme? Daca Phil Schneider ar fi avut o moarte suspecta (am inteles ca s-a sinucis si ca ancheta inca nu-i finalizata, ba mai mult este intarziata, afirmatie sustinuta doar de catre cei care au rezonat cu speech-urile sale + materialele scrise+cele video) atunci nu credeti ca i-ar fi facut disparut pentru totdeauna cadavrul si nu l-ar fi lasat in propria locuinta? Una peste alta, libertatea de exprimare, pare-se, e taxata scump in cea mai democrata tara din lume. Observati unde s-au adapostit lupii moralisti? Din pacate, daca ceva nu-i demostrabil matematic, nu-i palpabil/evident/concret, nu manifesta interes pentru mine. Asa sunt eu structurata. Posibil, la cata informatie exista, ca maine sa citim ca ADN-ul uman, ori cochilia melcilor, ori Calea Lactee sa nu respecte cu sfintenie, in alcatuirea lor, sirul lui Fibonacci si multimea Julia, ca-s extraterestre si astea! Sau ca Florentin Smarandache, cu ale lui calcule matematice care a demontat celebra teorie a lui Einstein, sa fie vreo fiinta din alta galaxie! Nici Dumnezeu nu poate fi demonstrat, dar macar IL simti la fiecare rugaciune si la fiecare Sfanta Liturghie la care participi! Nu afirm cu tarie c-am fi singuri in Univers, dar cred ca celelalte specii au cu totul altceva mai bun de facut decat sa ne viziteze, sa ne distruga sau sa ne conduca. Imi pare rau ca, probabil, nu-s in asentimentul dumneavoastra, dar daca mi-ati cerut parerea, v-am oferit-o cu aceeasi condescendenta.

    Apreciază

  5. Sabina zice:

    Nu aveti motive sa va cereti scuze, nu ati gresit cu nimic, nu mi-ati adus nici o ofensa! Am explicat doar, ca o continuitate a celor scrise de dumneavoastra, ca nu ma includ in categoria celor foarte edificati asupra tuturor evenimentelor care au loc, deoarece am acces doar la un singur tip de surse de informare. In plus, modul meu de-a functiona este acela de-a ignora insultele/jignirile, atat din virtual cat si din real. Nu-mi consum energia sa indrept toti cocosatii vietii, asta cu siguranta!

    Apreciază

  6. De straja Patriei zice:

    Ca sa ne lamurim odata cu chestia asta cum ca toate relele vin de de rasarit, inserez aici niste date seci.
    Baze americane in jurul Rusiei:
    https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-20083575d095361fa119829f9a2dcd7b-c
    Baze americane in jurul Iranului:
    https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-4d67205db3b8a9d820ca77d77364f94a
    Baze rusesti in jurul Americii : 0
    Cheltuielile MILITARE ale SUA comparativ cu ale altor cateva state insumate:

    Dar, desigir, Rusia e inamicul care abia asteapta sa ne cotropeasca tara, intrucat au nevoie de spatiu sa se extinda, ca sunt cam inghesuiti la o densitate de 0,1 persoane pe kilometru patrat, iar resursele noaste supra- si subterane sunt asa de uriase ca nici nu se compara cu ce au ei prin Siberia…un mizilic acolo,de cateva ori marimea Romaniei, dar ce conteaza…nici nu s-au apucat sa le exploateze, zacamintele sunt inca intacte pentru a ramane mostenire generatiilor urmatoare. Sau poate mai stii…nu au o Dragusanca sau un Gutza si na asta ar fi un motiv de atac…

    GRU Spetsnaz cred ca e verde de invidie fata de programul american MK ULTRA. Exista nenumarate file/ cazuri/ rapoarte / whistlebloweri pe internet. In mintea mea nu exista cuvinte care sa descrie asemenea monstruozitati.

    Psihopatii care conduc lumea folosesc programe ca cele de mai sus pentru a-si crea proprii mercenari, mancurtizati pe viata. Dar de cele mai multe ori o tara poate fi usor distrusa si acaparata de simpli hitmen economici, foarte bine platiti.

    Sper ca linkurile sa fie vizibile in text.

    In concluzie, nu trebuie sa fim nici cu ala, nici cu ala, nici cu celalalt. Ei isi stiu propriile interese doar. Tarile si conducatorii lor nu au prieteni, au doar interese. Trebuie sa zicem ca ei, ca nu avem incotro deocamdata, cu atata political correctness. Dar sa facem ca noi…sa ne iubim si respectam familia, traditia, natia, credinta, stramosii.
    Cu drag

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.