Secretarul general PNL a ajuns DE RÂS: greșeli penibile și laudă ridicolă pentru Iohannis


Robert Sighiartau

După ce ieri Raluca Turcan s-a făcut de râs din cauza exprimării, iată că azi un alt lider liberal devine bătaia de joc a presei și a internauților, punând-o în umbră la acest capitol pe Viorica Dăncilă

După ce Ludovic Orban a devenit vedetă pe Internet pentru prezentarea ridicolă dedicată lui Iohannis – ”celebrul” recital ”Cine este generalul”, a venit rândul tânărului secretar general al liberalilor, Robert Sighiartău.

În timpul mitingului electoral desfășurat ieri la Galați, Sighiartău l-a descris pe Iohannis ca pe un om ”al cărui destin a fost scris de Dumnezeu!”.

Desigur, destinul tuturora este scris de Dumnezeu, dar sensul tânărului liberal a fost acela de ”Iohannis – ales al lui Dumnezeu”!

”SG-ul PNL l-a întronizat pe Iohannis, Robert Sighiartău, a trecut la un nou nivel”, comentează ironic Lucian Negrea, de la agenția ”Știri pe surse”.

Se vede treaba că Dumnezeu le-a rezolvat pe toate, și de la o vreme se plictisește, scrie cunoscutul analist Constantin Gheorghe.

”Nu se ocupă El de creșterea cantității de inteligență, că s-a mărit prea mult populația de la facerea lumii? Poate ne-ar fi ceva mai bine, și nici n-am mai auzi asemenea prostii…”, scrie fostul consilier politic al lui Ion Iliescu și Adrian Năstase.

Mircea Badea crede că e vorba de… frică! ”Cât de frică le este ăstora de pușcărie, totuși?”

”Ce anume ar fi determinat pe cineva să spună așa ceva? Nimeni nu vede monstruozitatea asta? Eu am crezut că e făcătură – am zis că nu are cum să fie”, a spus Mircea Badea.

Evident, Mircea Badea a preluat declarația ridicolă a liberalului – observând și altceva: în scurta sa frază, Sighiartău a comis două greșeli de exprimare!

Declarația lui Sighiartău a fost: ”Un om A cărui destin este scris de Dumnezeu, ACTUALUL și VIITOR președinte Iohannis”. Am scris cu majuscule cuvintele greșite. Astfel, mai întâi Sighiartău nu face acordul corect – ”a”, în loc de ”al” – iar apoi folosește un adjectiv articulat și unul nearticulat pentru același substantiv, în aceeași propoziție. ”Un om a(l) cărui destin (…) , a doua – ”actualul și viitor(ul) președinte”.

Sighiartău este absolvent de studii economice la IBB, iar în trecutul său politic apare PDL, partid în care a intrat în 2012. Cu siguranță în 2012 Iohannis atunci nu i se părea ”alesul lui Dumnezeu”, pentru că atunci, ”actualul și viitor” președinte era în fruntea celor care militau contra PDL și a președintelui Băsescu. Cel pe care, la vremea aceea, Sighiartău îl credea ”alesul”, probabil…

Cert este că, după ce ieri Raluca Turcan s-a făcut de râs din cauza exprimării, iată că azi un alt lider liberal devine bătaia de joc a presei și a internauților, punând-o în umbră la acest capitol pe Viorica Dăncilă.

Și, ca să vedeți o reacție concluzivă despre PNL, PDL, Sighiartău și ce-i caracterizează, reproducem mai jos postarea jurnalistei de investigații Sorina Matei:

, Evan Răutu.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(guvernPDL). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Secretarul general PNL a ajuns DE RÂS: greșeli penibile și laudă ridicolă pentru Iohannis

  1. xaeus zice:

    Pana sa-l ajunga vreunul pe Bush Jr. mai e cale lunga, dar astia incep sa inainteze cu mult spor !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.