Axa Washington – Londra – Bucureşti, definită prin 2004-2005 de Traian Băsescu.


Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

România a devenit, prin aderarea la NATO (2004), la Uniunea Europeană (2007), colonie occidentală, care nu are niciun cuvânt de spus pe plan extern. Suntem o colonie a vestului bună de muls…

România a devenit, aşadar, o ţară cu multiplă comandă. Atunci cînd asupra unei entităţi politice, militare sau teritoriale se exercită un control multiplu, trebuie, la un moment dat, decis, fără echivoc, cine generează influenţa.

În timp ce tineretul patriei se ghiftuieşte cu ofertele de sezon de la MacDonald, Kentucky Fried Chicken, Pepsi şi Coca Cola, în tot acest timp, Traian Băsescu a fost întotdeauna un agent de influenţă al Statului American, a lucrat doar în interesul acestuia.

În anul 2000, Traian Băsescu a făcut primul serviciu major intereselor economice americane, act ce i-a probat loialitatea declarată şi i-a conferit calitatea de agent şi protejat al Casei Albe şi agenţiilor sale strategice.

Americanii şi partenerii NATO ne-au cam luat toate resursele, cu teren cu tot, pentru binele nostru, desigur, că doar sînt investitori strategici. În anii ‘50, sub imbold şi model sovietic, s-au construit niscaiva hidrocentrale, uzine, blocuri de locuinţe etc; după 1990, sub îndrumare americană, s-a oprit toată industria şi am cedat comerţul şi majoritatea sectoarelor energetice.

Americanii susţin, cu frenezie, „lupta anticorupţie” în România şi în alte state pe care le „emancipează”, în timp ce firme americane , cum ar fi Microsoft, Bechtel, Petromidia USA etc., dau cele mai mari „tunuri”. Tot aici putem adăuga şi acuzaţia de „trafic de influenţă”. Să ne amintim că diplomaţii SUA fac presiuni la scenă deschisă pentru firme şi interese comerciale americane.

Azi, presa pro-americană sau cea patronată de americani şi asociaţii lor (Trustul Pro, Prima, Realitatea, Evenimentul Zilei, Adevărul, R.L. ş.a.) domină opinia publică „înfierînd cu mînie capitalistă“, de astă dată, tot ce înseamnă epoca Ceauşescu, tot ceea ce este rusesc, comunist, non-UE sau anti-NATO, dar susţinînd orice măsură care a dus la desfiinţarea industriei şi la subordonarea României faţă de investitorii „strategici”. Tot aici se poate observa că dacă publicaţiile din vremea sovietică erau, în mod firesc, ale statului, cele pro-americane de azi sînt private, ceea ce e la fel de normal, dar toate sînt ultra-datoare la stat, adică, de fapt, sînt finanţate de stat, ceea ce nu mai este deloc firesc!

Dacă în 1990, l-au susţinut doar pe Mugur Isărescu, după 2005 americanii au pus mîna cu totul pe România. În 2005, şi-au impus omul (Daniel Morar) la DNA; în 2006, pe Laura Kövesi la Parchetul General; în acelaşi an, pe Florian Coldea, care a fost numit director interimar şi apoi adjunctul atotputernic al SRI etc.

Iar în 2012, şi-au dat arama pe faţă, negînd pînă şi rezultatul unui referendum, repunîndu-l în funcţie pe preşedintele demis în mod clar de populaţie. Apoi încep să dicteze politica externă a României!

Astăzi, în democraţie, – prin reţeaua de telefonie mobilă sînt înregistrate toate telefoanele, legea „Big Brother” reglementînd anularea dreptului la viaţa privată. Internetul este un alt mijloc de supraveghere a întregii populaţii – iar totul se poate face fără decizia unui judecător, doar în baza celebrei noţiuni de „suspiciune întemeiată”. Şi încă nu e clar în ce fel se va aplica în coloniile „strategice“, gen România, acel „Patriot act”, măsura (nu pot să o numesc lege) care permite Serviciilor americane să se suprapună oricărei alte legi, dacă există suspiciuni că sînt puse în pericol statul american.

Pe plan internaţional, sovieticii au creat CAER (Consiliul de Ajutor Economic Reciproc), un organism care a funcţionat, de multe ori. Cu totul altfel stau treburile cu comisarii UE, faţă de care nu există opoziţie, sau în NATO, o organizaţie în care decizia SUA este luată indiferent de poziţia celorlalţi „membri”. În plus, România a încheiat acest ciudat „parteneriat strategic”, document în care, atenţie –70% din clauze sînt secrete, atît de secrete, încît populaţia nu are dreptul să le cunoască! Un „rafinament” democratic la care sovieticii nu s-au gîndit… Sînt încă multe paralele de făcut – dar opresc filele dosarului meu de „filorus” – sau anti-american – aici.

Două constatări sau concluzii se impun: de sovieticii originali am scăpat în 10-15 ani, de „americanii strategici”… greu de spus! A doua – cu toate păcatele lor, sovieticii nu au manifestat dorinţa de a se stabili aici, de a institui un regim pe care să-l controleze pentru totdeauna – şi, să nu ne îndoim, ar fi avut posibilitatea asta fără să-i deranjeze cineva. Americanii, în schimb, controlează de peste 30 ani instituţiile de forţă, chiar şi o parte dintre cele alese, iar presiunea pare să crească: În plus, capitalismul impus de ei înseamnă pierderea proprietăţii româneşti asupra pămîntului şi asupra activelor economice şi sociale (ba chiar şi a locuinţelor, fie prin gajuri la bănci, fie prin retrocedări – asta în timp ce ni se spune că în ţările UE 70% dintre cetăţeni sînt chiriaşi, nu proprietari ca în România, deci acesta e viitorul!).

În fine, atenţie mare – atotputernicul Stalin a dat înapoi României Ardealul, pe cînd acum, diverse personaje „strategice” fac tot ce pot ca să se producă o fractură între români.

Crimele Mafiei Globaliste
Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Crimele Mafiei Globaliste). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Axa Washington – Londra – Bucureşti, definită prin 2004-2005 de Traian Băsescu.

 1. traian21 zice:

  E păcat că am ajuns să-i acuzăm pe alții pentru că noi suntem mai proști, prin reprezentanții noștri. Axa Washington-Londra-București trece din păcate și acum pe la Moscova. Cred unii dintre noi că „sovieticii nu au manifestat dorinţa de a se stabili aici, de a institui un regim pe care să-l controleze pentru totdeauna – şi, să nu ne îndoim, ar fi avut posibilitatea asta fără să-i deranjeze cineva”. Poate am uitat de Sovrom-uri, de plata unor datorii de război uriașe, mult mai mari decât cel ale Ungariei și Austriei; de tezaurul trimis la Moscova; de Basarabia, de multe alte dovezi de prietenie. Nu avem motive de ură împotriva poporului rus (popor supus unor nedreptăți mai grave chiar decât cel român), dar nu putem uita așa ușor dictatura stalinistă și prietenia româno-sovietică

  Apreciază

  • Citadela zice:

   Plingi degeaba la morminte straine Traian. Mai informeaza te…Tezaurul nu a ajuns la rusi ci a luat o in directia opusa, vezi cine a adminstrat aceasta manevra. Este de ceva vreme AMPLU documentat
   Cam tot ceea ce credeam ca stim trebuie sters cu buretele!
   Daca tii sa stii, si tezaurul TZARILOR tot acolo a ajuns, adar noi o tinem mortis pe a noastra, ca asa este cel scuipat incontinuu de seminte pe cap.

   Apreciază

   • traian21 zice:

    E o interpretare discutabilă ! Tezaurul a ajuns la guvernul rus și a fost preluat de guvernul sovietic. Cum l-a prăduit acesta nu mai are importanță. Unele surse afirmă că ar fi ajuns la germani, alte surse declară că a fost „cheltuit” pentru implementarea comunismului în întreaga lume. Cred că discutăm degeaba, cât timp țarul a murit, comunismul nu se simte prea bine, iar noi ținem tezaurul actual prin străinătate „pentru credibilitate”, … mai plătim și depozitarea. Cel puțin rușii nu ne pretind cheltuielile de depozitare calculate la zi !😂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.