Suedia fară Legi: Tinerii imigranți violenți transformă centrul comercial în „ZONA NO-GO”


În timp ce Ministerul de Interne suedez avertizează suedezii să fie pregatiți pentru un război extern, războiul intern cu muslimii este pierdut. Zonele no-go se înmulțesc. Bande de imigranți au transformat unul dintre cele mai mari centre comerciale în „NO-GO ZONE”, spun autoritățile. Intimidează poliția, hărțuiesc fetele și fac afaceri cu droguri în mod deschis.

malmö

Forțele de poliție din Gothenburg au fost obligate să pună în aplicare măsuri extraordinare pentru a face față numărului crescut de incidente, incidente care au îngrozit cumpărătorii și proprietarii magazinelor. Nordstan este cel mai mare centru comercial al Suediei în ceea ce privește vânzările și numărul de vizitatori. După ce se închid magazinele la ora 8pm, bandele criminale de tineret preiau controlul în ciuda faptului că polițiștii sunt pe aproape.

Swedish-police-754126

Jonas Bergqvist, unul dintre managerii echipei poliției municipale, a declarat la Expressen„Am văzut o creștere din toamna anului trecut, odată cu sosirea minorilor neînsoțiți, cea mai mare parte din ei locuiesc aici, în North Town.
„Seara se ocupă de droguri și violența, apar uneori fricțiuni între ei. În cazul în care există conflicte din țarile lor de origine, le-au adus aici.”

Colegul său Rikard Sorensen a adăugat că huliganii sunt din ce în ce mai agresivi față de poliție. El a spus: „Circulă o mare cantitate de droguri. Nu l-aș lăsa pe fiul meu să meargă pe jos în oraș. Există un mare risc de jaf și, de asemenea, de hărțuirea fetelor”.

Centrul comercial Nordstan a devenit un punct central de întâlnire pentru tineri și cu toate că și unii adolescenți suedezi, de asemenea, participă la unele incidente, politiștii au susținut că imigranții neînsotiti din Afganistan și Siria, plus copiii marocani ai strazii, sunt în spatele creșterii drastice a delincvenței și violenței.

30B0507C00000578-3422605-image-a-3_1454070441009

La doar câteva zile după ce centrul aglomerat a fost forțat să închidă mai devreme în ajunul Anului Nou fiindcă asasinii au amenințat că vor aprinde focuri de artificii în interiorul clădirii, în jur de 150 adolescenți au înconjurat și amenințat ofițeri de poliție, a declarat dl. Bergqvist„A existat un incident la Nordstadstorget iar unii polițisti au fost inconjurați de un număr mare de tineri, situația era amenințătoare și ei au cerut întăriri”, a declarat.

Alt incident a avut loc într-un centru comercial din sud-vestul Suediei, un adolescent a ameninințat un comerciant punându-i la gât o sticlă spartă fiindcă a incercat să oprească huliganii să-l jefuiască.

refugees-welcome-brussels

Dl. Sorensen a condamnat situația și politica de imigrare a țării liberale, cu urmări dezastruoase, subliniid că tinerii care provoacă aceste incidente nu aveau acte de identitate. Lipsa documentelor i-au forțat să predea vandalii reținuti serviciilor sociale, deoarece poliția nu a putut dovedi că erau adulți, ceea ce duce la faptul că escrocii sunt din nou pe străzi într-o perioadă scurtă de timp.

„Am avut oameni în fața mea care arătau de 35 de ani, dar care pretind că au 15. Nu pot să dovedesc faptul că mint, așa că trebuie să-i eliberez”, a spus dl Sorensen. S-a admis că Nordstan a devenit un punct fară lege fiindcă anul trecut poliția suedeză a emis un raport cu incidentele detaliate de la mai mult de 55 domenii pe care le marca „no-go zone”. Poliția a detaliat atacurile brutale asupra polițistilor, agresiuni sexuale, copii care transportă arme și tulburarile generale zdrobitoare în întreaga tară.

ChaosSwedenNYE-750617

Malmö, cel mai mare al treilea oraș al Suediei, a fost implicat într-un haos în ajunul Anului Nou când imigranții au incendiat mașini în oraș și a fost catalogat drept „zonă de război”, în timp ce poliția a recunoscut că nu a avut control asupra situației.

SURSA Express.co.uk articol publicat în ianuarie 2017

sweden

Vezi și Danemarca: 9 din 10 danezi nu vor să locuiască în Malmö

Suedia: Zonele NO-GO angajează agenți de pază pentru compensarea lipsei poliției

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în EUROPA(imigranti). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Suedia fară Legi: Tinerii imigranți violenți transformă centrul comercial în „ZONA NO-GO”

  1. Ene Constanta zice:

    Ati vazut ce fac imigranti ???cu care ministrul de externe de la Vatican este de acord cu imigratia ? Ei ce parere aveti ???Doamne ajuta-ne ! ca nu are cine bunule Parinte !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.