Ne apropiem de sfârşitul libertătilor civile şi religioase în lume!


Papa Francisc urgentează legislativul mondial pentru a se pune în mişcare în numele ecologiei şi al binelui comun ! (Enciclica „Laudato Si”, iunie 2015 !)

o analiză de Claudio Popa; traducere/adaptare: blog misucroitor)

         NOTĂ: „Singura modalitate de a ne pregăti pentru criza finală ce se apropie cu rapiditate este schimbarea prioritătilor noastre în viată. Aceste putine zile de libertate relativă care ne mai  rămân trebuie să le dedicăm pentru a întelege, în sfârsit, ce se întâmplă în jurul nostru.„(Claudio Popa)

„Mult aşteptata enciclică papală despre schimbarea climatică, a fost publicată astăzi 18 iunie 2015, în toată lumea. Toate mijloacele de comunicare vorbesc despre aceasta. Cum era de aşteptat, şi după cum multi au prevăzut încă înaintea aparitiei sale, enciclica confirmă acum aşteptările, declarând în scris, într-o formă oficială, că lumea noastră este pe punctul de a se schimba definitiv, şi că drepturile noastre civile şi religioase vor înceta să mai existe în forma pe care o cunoaştem astăzi. Populatia mondială va fi obligată să asculte noile legi impuse de papalitatea romană.
Dacă cineva gândea că imperiul roman a murit, aici are o evidentă clară că încă mai trăieşte şi că toată lumea astăzi stă la picioarele suveranului pontif, Pontifex Maximus, Papa de la Roma, actualmente Francisco I .
Singura modalitate de a ne pregăti pentru criza finală ce se apropie cu rapiditate este schimbarea prioritătilor noastre în viată. Aceste putine zile de libertate relativă care ne mai  rămân trebuie să le dedicăm pentru a întelege, în sfârsit, ce se întâmplă în jurul nostru.

Ce este o enciclică papală ?

O enciclică papală este o scrisoare care tratează subiecte pe teme catolice şi e trimisă de  papa, către episcopii catolici… în particular sau pentru toată lumea. Fără îndoială, directia ei poate varia, şi câteodată poate fi destinată unui public mai larg.
In catolicismul modern o enciclică se utilizează pentru chestiuni importante şi este al doilea document [02:35 sec.]  mai relevant emis de papi după Institutia Apostolică.

Nu te înşela! Nu este vorba de o carte cu poveşti religioase.

Această carte este un Decret Papal!

Este o lege ce trebuie aplicată şi ascultată de toată lumea. Şi, dacă tu şi eu, suntem persoane care trăim în această lume, această lege a Bisericii Romane se referă la tine, ca şi la mine. Pentru că, tu şi eu, împreună cu toti oamenii ce trăiesc pe această planetă, suntem „parte a Familiei”, îti aminteşti ? Suntem „membri ai Casei Comune” şi Casa Comună are Cap şi ca Sfânt Părinte pe Pontifex Maximus, Papa de la Roma.

Să citim ce spun chiar papii că este o enciclică[03:45 sec.] …

« […] Sunt învătături ale Magisteriului care au aceeaşi valoare precum cuvintele: „Cine vă ascultă pe voi, pe Mine Mă ascultă…” »(Luca10.16), şi de cele mai multe ori ceea ce se propune în enciclice, apartine patrimoniului doctrinei catolice. Şi dacă pontifii,… vor pronunta o sentinta în materie până aici discutată, este evident că, după ei, această chestiune nu se mai poate discuta sau dezbate între teologi.(papa Pius XII, Enciclica Humnani Generis)
Aici ni se spune clar că o enciclică papală este voia lui Dumnezeu, şi că nu se poate discuta, nu se poate dezbate, sau interpreta, ci doar trebuie împlinită în conformitate cu vointa suveranului pontif, care în acest caz este papa Francisc!

Marea problemă pe care o avem astăzi cu această enciclică este că  pe lângă faptul că abordează subiecte teologice, şi religioase, impune în acelaşi timp schimbări în viata politică şi religioasă, tratând subiecte ştiintifice , economice şi civile ce nu au nicio treabă cu religia.

Pentru asta, în ultimul meu video despre familie, v-am avertizat dragi prieteni, că pe nimeni interesează ce gândeşti tu cu privire la religie şi care este religia ta; sau dacă eşti religios sau nu; dacă eşti creştin sau musulman, evreu ori hindus, sau ateu[05:25 sec].   Papalitatea romană, biserica romano-catolică va impune doctrinele sale peste toti locuitorii pământului şi vor accepta aceasta din vointă proprie sau din frică, aşa după cum ne-a avertizat acum aproape 2000 de ani, în cartea Apocalipsei cap. 13: 4 „Şi s-au închinat balaurului, fiindcă i-a dat fiarei stăpânirea; şi s-au închinat fiarei, zicând: Cine este asemenea fiarei şi cine poate să se lupte cu ea?”
Şi pentru asta, în ultimul video, avertizam că impunerea legilor papale vor fi introduse într-o modalitate înşelătoare, inobservabilă utilizându-se două pretexte principale[06:15 sec.] :
a) Mediul
b) Familia
Filmul meu anterior, analiza pretextul legat de familie.
Acum, cu această enciclică, ni se prezintă pretextul ecologic şi, la fel, cel legat de familie.   In enciclica divulgată în joia aceasta, Francisco I expune argumentele sale teologice, ştiintifice şi morale şi urgentează desfăşurarea de strategii contra schimbării climatice, pe care el le-a pus ca urgente şi imperioase.

Strategii imperioase şi urgente, vrea să zică solutii.
Şi, la nivel mondial, solutiile se cheamă legi!

Aşa că papa urgentează legislativul mondial pentru ca el să se pună în mişcare. Şi, vă asigur dragi prieteni, că legislativul exact aşa va face [07:27sec.]
Forurile legale ale planetei vor asculta de papă, impunând legile care sunt deja pregătite! Vor asculta de papa şi vor obliga lumea să asculte de papa! Şi, dacă cineva nu va asculta de papa va fi acuzat de „răzvrătire”, numit „activist anti-sistem”, etichetat drept „terorist”, un termen foarte important în ziua de astăzi, şi va fi acuzat că stă contra bunăstării umanitătii.  Şi, ca o consecintă, va fi urmărit, închis şi multi vor muri. Aceasta pare foarte tare şi foarte exagerat! Dar asta doar pentru cei care nu cunosc istoria şi privesc indiferenti la evenimentele care ne înconjoară.

Pe acest subiect, există doar două optiuni personale, individuale:

a) asculti de ceea ce spune papalitatea romană.
b) ori vei suferi consecintele persecutiei.

Şi, este foarte important de ştiut, şi de înteles bine, că unica tară din lume bazată pe fundamentul libertătii religioase, va fi cea care va impune prin fortă, legile papalitătii[08: 20 sec.]
Această tară, care în ultimile două secole, întelegând bine că unitatea face forta, şi utilizând strategia imperiului roman „divide et impera”, a desfăcut şi distrus tări întregi precum Iugoslavia, Afganistan, Vietnam, Irak şi acum Siria, începe acum cu Rusia provocând cele mai rele genociduri moderne, cu milioane şi milioane de victime. Această tară sunt Statele Unite ale Americii, bratul armat al papalitătii şi legislatorul mondial!

In luna septembrie 2015, vă vom prezenta fiecare din noi,  felul cum America se va îngenunchia înaintea papalitătii, sub privirile lumii întregi, declarând de modul acesta, în văzul întregii planete, că cei care nu se vor supune papalitătii, vor avea de înfruntat puterea militară cea mai puternică de pe planetă.

Noua enciclică papală face o puternică chemare către oamenii din întreaga lume, pentru a păzi Duminica ca o zi de odihnă obligatorie:

„Duminica, la fel ca Sabatul evreu, este destinată pentru a fi o zi care vindecă relatia noastră cu Dumnezeu, cu noi înşine, cu ceilalti, şi cu lumea, a scris papa. In acest mod spiritualitatea creştină încorporează valoarea odihnei în ziua de sărbătoare…”( „Laudato Si”, 237).

Eroarea fatală a acestui rationament este că Duminica nu este adevăratul Sabat biblic, ci este o institutie catolică înrădăcinată în idolatria antică a închinării la soare. Nu contează ce afirmă apărătorii Duminicii. Cele zece porunci, scrise de mâna lui Dumnezeu lasă clar că a şaptea zi este ziua sfintită de El. Duminica este ziua Romei, un semn al autoritătii sale…

Dezastre naturale mortale, schimbarea climei, proviziile de hrană amenintate, încălzirea globală, Binele Comun, salvarea planetei, un nou început, Ziua de Duminică… toate acestea sunt specificate în enciclică şi demonstrează cum conditiile sunt gata pentru impunerea Legii Dumnicale Mondiale, ca o solutie în aparentă morală.

https://misucroitor.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în RELIGIE(catolica). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Ne apropiem de sfârşitul libertătilor civile şi religioase în lume!

 1. Florin zice:

  In noaptea in care Trump a castigat alegerile in USA ,a tinut un discurs in care printre altele a
  aratat ca este adept al familiei ,sprijina familia ,sprijina natiunea ca independenta si este un
  crestin si care recunoaste religia crestina.
  Anul trecut Trump a declarat ca este multumit de catolicii AMERICANI ,pe care ii va ajuta ,dar numai pe ei ,fapt care arata ca nu are treaba cu Roma. In caz ca au fost doar vorbe vom vedea.
  Mai degraba partidul democrat american ,sponsorizat si de soros este pe linia acestui papa francisc ,ajuns papa dintr-un preot catalic din Argentina si asta cred ca spune tot.
  De mai multa vreme ,astazi deja vizibil se duce o lupta impotriva ortodoxismului ,religie
  ortodoxa care ,impreuna cu traditii si cu sate ortodoxe puternice le sta in gat acestor globalisti.
  Deci tarile majoritar ortodexe ,cum ar fi Romania ( cu prim ministru si presedinte NEORTODOXI )
  Grecia ,Bulgaria ,Serbia si mai ales Rusia trebuie sa fie reduse la tacere. Sa vedem unde se
  pozitioneaza Polonia si Ungaria ,tari cu un nationalism si patriotism evident ,care ar trebui sa fie alaturi de tarile majoritar ortodoxe. Sper ca BOR-ul ( Biserica Ortodoxa Romana ) sa iasa din
  tacere si sa ia masurile necesare ,pt. intarirea religiei ortodoxe si impreuna cu tarile ortodoxe
  pe care le-am enumerat mai sus.

  Apreciază

  • citadela zice:

   Pai mai Florine, cum adica vom vedea daca se tine de promisiune???…nu ti-au ajuns 4 ani de asteptare in care s-a dovedit ca nu da doi bani pe conceptul de familie si muuuulte altele care sunt numai vrajeala.

   Ma uitam la rusi cum aia sunt si mai bolovani si oi blege. Putin a venit de 20 DE ANI!!!! si continua sa-i tina in promisiuni-minciuni in timp ce poporul saraceste din ce in ce mai mult. Sub limita saraciei se afla mai mult de 20 de milioane de cetateni. Doar doua orase traiesc mai bine pe seama creditelor care le obtin la banca, in rest provincia este in ultimul hal de mizerie si este sistematic desfiintata…la fel ca la noi, dar mai rau, fiind o tara uriasa.

   Apreciază

 2. citadela zice:


  Fii atenta ce experimenteaza astia cu ocazia asta a vremurilor „neobisnuite” cum le numeste vocea dronei.
  Inca un exemplu despre cum viata bate filmul!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.