DNA şi SRI face poliţie politică pe banii noştri pentru străini


Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

De ce SRI şi Parchetul trebuie să ia măsuri împotriva postacilor pro-ruşi şi nu şi împotriva postacilor pro-americani, pro NATO sau pro UE??? Gata, s-a terminat cu democraţia?! Trebuie reinstaurate cumva în România totalitarismul şi poliţia politică?!

După 1990, o dată cu declararea țării noastre ca fiind una democratică, parchetele speciale au fost desființate, așa a luat naștere, în 2002, Parchetul Național Anticorupție, denumit mai tîrziu, între octombrie 2005 și martie 2006, Departamentul Național Anticorupție, pentru ca Monica Macovei, din poziția de ministru al Justiției, să îl redenumească ulterior Direcția Națională Anticorupție și să aducă ”reformele” care au fost foarte controversate, la vremea respectivă.

Cei aflați în tabăra potrivită au beneficiat de clemența DNA, care a ignorat mega-escrocherii de zeci și sute de milioane de euro, în timp ce contestatarii incomozi, cei căzuți în dizgrație sau pur și simplu cei care au avut ghinionul să stea în calea potentaților vremii au sfîrșit aruncați în malaxorul defăimării publice sau, mai rău, la pușcărie.

Cine nu este de acord că rușii reprezintă o amenințare de moarte pentru țara noastră, că marile corporații aduc doar bunăstare, că SRI și DNA sînt două instituții perfect onorabile, al căror scop constă exclusiv în susținerea binelui comun și a interesul național, că SUA, UE și NATO reprezintă aliații noștri de nădejde, a căror singură menire este securitatea și traiul nostru îmbelșugat, altfel spus, cine nu susține propaganda oficială din România, este repede arătat cu degetul și pus la stîlpul infamiei.

Așadar, oricine încearcă să crîcnească împotriva spolierii și jafului de proporții istorice, la care a fost supusă România din 1990 și pînă în prezent, de ”civilizația occidentală”, este un ”troll pro-rus”. Cine este patriot, este psd-ist. Ca atare, trebuie înfierat exemplar, scos în fața colectivului, pus pe coji de nucă și bătut cu ouă, ca altădată să nu mai facă!

Surse de pe Invectiva.ro

Crimele Mafiei Globaliste

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Crimele Mafiei Globaliste). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la DNA şi SRI face poliţie politică pe banii noştri pentru străini

  1. traian21 zice:

    Istoria m-a convins că armatele de „lefegii”, „soldați”, „legionari”, „profesioniști plătiți”, sunt mai eficiente decât cele voluntare. De aceea mă întreb doar ce interes au cei care plătesc postaci rușofili și ce interes au cei care plătesc postaci vesto-fili. Postacii voluntari sau cei naivi, manipulați de unii sau de alții, vor exista cât timp există tabere. Că DNA sau SRI colaborează cu UE și NATO și nu cu GRU sau FSB, n-ar conta decât dacă cele două grupuri n-ar avea interese divergente. Mi-aș dori și eu să-i plătim doar pe cei care ne apără interesul nostru național, dacă am fi în stare să-l identificăm. Deocamdată luptăm împotriva corupției cu judecători mai corupți decât infractorii, ne lăsăm interesele individuale pe mâna unor care nu apără interesul național. „Bravos națiune! Halal să-ți fie !”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.