Efectul propagandei negre din ultimii ani:


Aproape jumătate dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani și-au făcut planuri să plece din țară

Efectul propagandei negre din ultimii ani: Aproape jumătate dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani și-au făcut planuri să plece din țară

Aproape jumătate dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani și-au făcut deja planuri să plece din România spune, Dumitru Sandu, sociolog, director Centrul de Studii pentru Migrație.
„Știm din sondajele realizate că aproximativ jumătate dintre tinerii între 16 și 34 de ani au planuri de plecare în străinătate, planuri structurate. (…) Procentul celor care au intenții, de pe băncile facultății, de a pleca în străinătate este foarte apropiat de 47% – 48% pe totalul tineret. Mai mult, intențiile acestea sunt mai bine structurate în cazul celor care sunt în faza de licență, la cei de la master sau la doctorat, dat fiind faptul că cei care au avut intenții să plece, au plecat – procentul este mai mic”, a declarat Sandu.
Tinerii spun că vor să plece din România pentru salariile mai mari practicate de companiile din străinătate.
Nu toți vor însă să plece din țară.
„Am avut oarecum ideea, dar nu prea sunt de acord pentru că deja am trăit vreo 4 ani în afara țării, în Italia, și nu mă simt acasă în străinătate și nu, nu sunt de acord”, a declarat o studentă.
Un nou studiu Eurostat arată că România este pe primul loc la nivel european ca număr de tineri care locuiesc în afara țării. Aproximativ 600.000 de copii cu vârste cuprinse între 0 și 19 ani au plecat din România.
Aceste rezultate nu pot fi disociate de propaganda neagră abătută asupra României din ultimii ani, în care s-a indus opiniei publice și s-a manifestat cu impresia că „România, cea mai coruptă țară din Europa”.
În țări similare, precum Polonia și Ungaria, fenomenul migrației a fost stopat prin politici sociale, inclusiv de stimulare a natalității, ceea ce în România nici nu se discută.
Acest articol a fost publicat în ROMANIA(depopulare). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Efectul propagandei negre din ultimii ani:

  1. Ene Constanta zice:

    Ce faceti dragii ei ? De ce vreti sa plecati din tara ? in loc sa faceti ordine si sa luati masuri pentru a restabili ordinea in tara – voi plecati…cine sa o faca ??? noi cei batrani ??? fff DUREROS….dragii mei….mai ganditi-va…strangeti randurile si luati masuri…scapati- ne de ticalosii…Doamne lumineaza mintea romanilor si ajuta-ne parinte bun…ca nu are cine bunule…Doamne ajuta-ne !

    Apreciat de 1 persoană

  2. aruncagyahoocom zice:

    SUBSCRIU LA CEEA CE A SCRIS DOAMNA CONSTANTA MAU SUS, ASA AR TREBUI SA FIE

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.