Cine erau cu adevarat Adam si Eva


Imagini pentru Adam si Eva

Absolut tot ceea ce lumea antica a lasat scris pentru posteritate a inceput sa se confirme din ce in ce mai mult, desi majoritatea crede ca acestea sunt doar balmajelile unor primitivi. Biblia a copiat la greu aceste scrieri carora le-a schimbat intelesul, personajele, locurile, faptele si a facut sacrilegiul de a interpreta absolut totul exact invers de cum au fost scrise. Cu Adam si Eva, cuplul cel mai renumit al omenirii, nu putea sa se intample altfel. Era imperios necesar ca stapanii sa faca asa ceva pentru ca doar in acest fel, omul putea sa inceapa sa isi piarda increderea in fortele proprii.

Doar asa omul putea sa uite minunile pe care doar el le putea infaptui si doar asa putea sa inceapa sa creada ca tehnologia e mai buna decat puterea lui. Ca sa scazi puterea, curiozitatea si avantul omului, ii pui in fata tehnologia care face totul in locul lui. In acest fel, el se poate odihni si uita tot ceea ce putea face singur. Zeii i-au furat puterea cu tehnologia lor, deoarece pana la aceste mizerii de care astazi este mandru, omul  facea totul singur. Cand faci totul singur inveti si ai avantaje nebanuite. Nu depinzi de nimeni, nu platesti nimic altuia si nu poti fi controlat de smecheri care traiesc pe spinarea ta.

Asa cum ati vazut, la inceputuri au existat doua creatii, sau mai precis o creatie si o modificare a ei. In acele timpuri a inceput totul si de  acolo inventatorii religiei si ai stafiei ceresti au nascocit numele de Adam si Eva. In prima relatare a genezei, care este de fapt creatia originala, se spune ca dumne-zeu a facut omul si femeia dupa chipul si asemanarea lui, direct barbat si femeie. Nu sunt dubii ca omul si femeia au fost de la inceput fiinte complementare, pentru ca tot de la inceput le spune ca se pot inmulti si stapani impreuna pamantul.

Geneza 1/26-28” Şi a zis Dumnezeu: „Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră. Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.. Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: „Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi;” E curios cum este posibil ca in aceste randuri sa le spuna ca menirea lor este sa se inmulteasca si sa stapanesca pamantul, iar apoi in toata Biblia sa ii acuze ca se cotarcesc prea mult si ca este pacat. Ca de obicei, ceva nu da si o sa vedem si de ce.

In cea de a doua povestire, dumne-zeu face omul din tarana, iar apoi din el o face pe Eva, de parca tarana ar fi plastilina. Geneza 2/7”Atunci, luând Domnul Dumnezeu ţărână din pământ, a făcut pe om şi a suflat în faţa lui suflare de viaţă şi s-a făcut omul fiinţă vie.” Aceste doua randuri, care povestesc cu cata usurinta se juca naluca cereasca cu materia, ascund un mit extrem de profund. Nimeni nu poate crea viata din pamant mort, oricat de smecher ne-ar povesti el ca este. Dumne-zeul genetician Iehova nici nu a existat in acele vremuri si aceasta o dovedesc scrierile antice si tablitele sumeriene care sunt cu cateva mii de ani mai batrane decat Biblia.

Acolo se spune ca zeii au facut omul, iar acesti zei erau geneticieni de exceptie. In laboratoarele lor ei au facut omul sclav, luand o bucatica din ADN-ul adevaratului om deja existent din care au creat o fiinta asa cum doreau ei sa fie un sclav, care sa munceasca in locul lor. Ei numeau sclavul care trebuia sa munceasca in minele lor Lulu-Amelu. Cu alte cuvinte, zeii au modificat si schimbat o gramada de gene in ADN-ul omului pentru a putea face o fiinta care arata impotriva oricaror legi ale naturii si ale firii. Natura nu a creat sclavi buni de munca, ci fiinte care sa fie capabile sa se joace, se experimenteze si sa traiasca intr-un paradis unde trebuiau doar sa intinda mana sa ia ceea ce ea le-a pregatit, pentru hrana si odihna.

Dupa o gramada de experiente nereusite, cei mai mari geneticieni ai zeilor, zeita Ninhursang si Enki, urla de bucurie cand primul corp de sclav a iesit asa cum si l-au dorit. Iata mai jos laboratorul zeilor, desenat pe o tablita sumeriana. Printre eprubete si sticle cu lichide, zeul Enki tine in brate o noua creatura. Ninhursang si Enki se hotarasc sa ii puna numele Adapa. De la acest nume, biserica l-a inventat pe Adam si povestea nasterii lui din tarana.

adapa1

Creatura lor era o corcitura intre omul natural si zeii extraterestrii, o creatura adaptata de genetica sa fie buna pentru munca grea si istovitoare. Acesta este motivul crearii acestei anomalii a naturii. Adapa, creatura zeilor era buna de munca. Avea maini cu care putea apuca unelte si nici un fel de judecata deoarece sclavul lulu-amelu, trebuia sa stie doar sa munceasca. In paginile ei, si Biblia confirma motivul pentru care a fost creat sclavul om, doar ca aici nu apar zeii ca in tablitele sumeriene, ci dumne-zeul Iehova.

Geneza 1/15” Şi a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse şi l-a pus în grădina cea din Eden, ca s-o lucreze şi s-o păzească.” 3/23” De aceea l-a scos Domnul Dumnezeu din grădina cea din Eden, ca să lucreze pământul, din care fusese luat.” Acum poate intelegeti mai bine ca paradisul de care vorbesc popii, nu prea a existat pentru cele doua amarate creaturi umane facute doar pentru munca.”

Biserica nu putea sa scrie in cartea lor ca puneau faptele altor zei in carca lui Iehova care nu avea cum sa realizeze o asa mare opera. Atunci inventeaza facerea lui Adam din tarana chear de catre acesta. Cred ca a fost o decizie negandita pentru ca din descrierea biblica, rezulta ca el a creat un corp mort, peste care sufla ca sa ii dea viata. Cu alte cuvinte, nu a fost in stare sa creeze o fiinta vie, ci o carcasa in care pune propriul sau spirit ca sa poata sa ii dea viata. Ce inseamna asta? Inseamna ca a pus in corpuri o parte di mintea lui, de aceea e el asa de smecher de stie gandurile omului. Telepatia e o caracteristica a mintilor care vin de la spiritul iehovist.

Geneza 2/7 ”Atunci, luând Domnul Dumnezeu ţărână din pământ, a făcut pe om şi a suflat în faţa lui suflare de viaţă şi s-a făcut omul fiinţă vie.” In realiatate Adam este doar un corp gol facut din tarana, in care nu a existat nici un fel de scanteie de viata. De fapt semnificatia numelui sau ne confirma acest lucru, pentru ca el vine din ebraica,  de la cuvantul „adhamah”, care inseamna sol, pamant, lut. Imediat dupa ce stafia si-a terminat mareata opera, sufla peste acest corp “suflare de viata”, adica ii da o minte, care animand acest corp, il face sa prinda viata. Deci Adam, adica corpul material, a fost creatia lui Iehova. Acest corp a fost inca de la inceput doar o capcana pentru suflete. Marea creatie a dumne-zeului spirit nu a fost omul, ci un corp gol in care sa poata sa atraga sufletul. Cu alte cuvinte, dumne-zeu creaza un avatar, un computer dotat cu o memorie nou nouta, un matrix animat de o minte care se alimenta de la el.

In ceea ce priveste crearea Evei, religia se intrece pe sine insasi. De acesta data, dumne-zeul genetician, nu mai foloseste tarana, ci se foloseste direct de trupul lui Adam pentru a extrage ceea ce avea nevoie pentru a face un corp complementar cu al lui. Astfel, el extrage o molecula de ADN in locul careia nu mai pune nimic si separa corpul androgin al lui Adam in doua corpuri cu sexe diferite, asa cum avea omul original. Dumne-zeu nu a facut fiinte vii, ci a facut doua corpuri moarte, doua avataruri in care puteau intra entitatile vii pentru a putea fi controlate de el. De altfel, iata cum se lauda ca a facut-o pe Eva, in

Facerea 2/21-22” Atunci a adus Domnul Dumnezeu asupra lui Adam somn greu; şi, dacă a adormit, a luat una din coastele lui şi a plinit locul ei cu carne. Iar coasta luată din Adam a făcut-o Domnul Dumnezeu femeie şi a adus-o la Adam.” In paragraful 23, Adam insusi confirma faptul ca Eva era doar un corp facut din corpul sau: “Şi a zis Adam: „Iată aceasta-i os din oasele mele şi carne din carnea mea; ea se va numi femeie, pentru că este luată din bărbatul său.” In aceste cateva randuri este ascuns un adevar insesizabil. Dumne-zeu face un corp complementar cu primul, dar peste el nu mai sufla  “suflare de viata” asa cum a facut cu primul corp. Cand realizezi acest lucru, e imposibil sa nu te intrebi ce scamatorie e asta? Adica Adam era un mort peste care sufla ca sa ii dea viata, in timp ce Eva este facuta vie direct?

Adam este fericit ca din oasele sale a fost facut un corp complementar cu al lui, iar atunci care il vede, numeste acel corp femeie, nicidecum Eva. Conform explicatiilor stiintifice, Eva este un cuvant evreu, ca origine, care deriva de la forma “hawāh”, care apoi va fi readaptat in greaca sub forma de Εὔα (Eua) si apoi in latina ecleziastica, cu forma “hāyāh’, care inseamna “fiinta vie”, “viata”. Deci, Eva nu este acelasi lucru cu „femeia care da viata prin impreunare”, pentru ca femeia care da viata prin impreunare este corpul cu aspect feminin. Viata este o entitate invizibila vie, care se materializeaza intr-un corp, nicidecum mama fiintelor materiale. Asa cum am vazut, viata este Sufletul, iar el nu da nastere la corpuri materiale. Acestea sunt doar carcase animate de fiinte imateriale. Ele se inmultesc intre ele, iar aceasta lume materiala a a luat nastere de la Adam, primul corp de scalv facut in laboratorele zeilor. 

Adam a pus numele de femeie corpului care a fost creat din sangele lui. Numele Evei apare de doua ori. Atunci cand Sarpele discuta cu ea si atunci cand Adam este izgonit din rai. Discutia pe care Sarpele si Eva o au in rai, nu este palavrageala dintre heruvimul cerului si o muritoare, ci dintre doua fiinte superioare, de acelasi rang inalt. Acest aspect reiese din cateva versete, in care Adam nu avea habar ca pe femeia lui o chema Eva. Acest nume era cunoscut doar de catre stapanii cerului, pentru ca el ii da numele de Eva femeii lui, doar dupa ce a fost izgonit din rai.  Geneza 3/20”Şi a pus Adam femeii sale numele Eva, adică viaţă, pentru că ea era să fie mama tuturor celor vii”.

Deci Eva nu este femeia care s-a cuplat cu Adam ca sa dea nastere la omenire, cum ne-au facut sa credem idiotii care au inventat religia. Cea care a dat nastere la omenire, adica la corpuri, a fost femeia, pe cand Eva era mama tuturor celor vii. Diferenta este aproape insesizabila, pentru ca au reunit sub aceeasi infatisare doua lucruri diferite. Femeia care da viata este corpul, iar Eva este Sufletul, mama celor vii, care se manifesta in corpurile materiale. De ce spun asta? Pentru ca atunci cand corpul femeii a fost creat, dumne-zeu nu a mai suflat nimic peste el ca sa ii dea viata. Femeia s-a nascut vie de la inceput pentru ca in acel corp botezat femeie, a intrat Sufletul care i-a dat viata, de aceea spune ca ea este mama tuturor celor vii.

Nu pot sa trec cu vederea o serie de versete care clarifica fara dubiu, ca doar Adam a fost marea realizare a dumne-zeului evreilor. Singurul sclav al lui Iehova a fost doar Adam, nicidecum si Eva. Asa cum o sa vedeti, doar lui i-a dat dumne-zeu poruncile prin care ii interzice sa nu se atinga de pomul cunosterii. Geneza 2/16-17” A dat apoi Domnul Dumnezeu lui Adam poruncă şi a zis: „Din toţi pomii din rai poţi să mănânci, iar din pomul cunoştinţei binelui şi răului să nu mănânci, căci, în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreşit!”

Geneza3/17”Iar lui Adam i-a zis: „Pentru că ai ascultat vorba femeii tale şi ai mâncat din pomul din care ţi-am poruncit: „Să nu mănânci„, blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrăneşti din el în toate zilele vieţii tale!

Lumea crestinilor este convinsa ca Eva este capul rautatilor, ca ea este cauza pentru care omenirea a fost blestemata ca la usa cortului de catre dementul creator. Iata ca, daca citesti fara sa asculti vorbele sirete ale popilor, observi ca smecherul Iehova nu a fost creatorul Evei. Mai mult decat atat, porunca de a nu manca din fructele oprite i-a dat-o doar lui Adam. Oricat de mult o sa va zvarcoliti cu crampe la stomac din cauza acestor adevaruri pe care nu le credeti, o sa va dovedesc ca dumne-zeul vostru confirma judecata mea.

Geneza 3/22Şi a zis Domnul Dumnezeu: „Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!…”3/23De aceea l-a scos Domnul Dumnezeu din grădina cea din Eden, ca să lucreze pământul, din care fusese luat. 3/24 Şi izgonind pe Adam, l-a aşezat în preajma grădinii celei din Eden şi a pus heruvimi şi sabie de flacără vâlvâitoare, să păzească drumul către pomul vieţii.”

Ati vazut? Doar Adam nu trebuia sa manance roadele care dadeau cunosterea.  “Buna” stafie nu dorea ca sclavul lucrator al pamantului sa devina ca unul dintre ei. Adam nu trebuia sub nici o forma  sa cunosca binele si raul, care in realitate era adevarul. Daca nu a putut sa aiba un sclav prost, dumne-zeu se gandeste ca este bine sa ii ia nemurirea, deoarece ii taie accesul la pomul vietii. Deci, inca o data, trebuie sa subliniez ca omul este muritor deoarce dumne-zeul nenorocit i-a scormonit iarasi prin gene, si i-a creat batranetea si moartea.

Cu Eva lucrurile nu stau asa cum ne-au fost povestite. Ea nu a primit nici o interdictie de la momaia cereasca. Eva putea sa faca absolut tot ceea ce voia deoarece ei nimeni nu i-a interzis nimic. Ea era deja constienta de absolut tot, nu era fara cunoastere cum era Adam. Din discutia ei cu sarpele se deduce clar acest lucru: Geneza 3/6” De aceea femeia, socotind că rodul pomului este bun de mâncat şi plăcut ochilor la vedere şi vrednic de dorit, pentru că dă ştiinţă, a luat din el şi a mâncat şi a dat bărbatului său şi a mâncat şi el.”

Paragraful care este iesit total din context, este cel in care se spune ca Eva ar fi confirmat sarpelui ca dumne-zeu le-a spus la amandoi sa nu manace. Daca ea ar fi fost la fel de proasta ca Adam, nu ar fi avut de unde sa stie ca fructul acela da stiinta, nicidecum moarte, asa cum mintise Iehova. Versetul urmator confirma ce am spus pentru ca atunci cand dumne-zeu isi da seama ce s-a intamplat din spusele lui Adam, Evei nu a putut sa ii spuna decat atat: Geneza 3/13”Şi a zis Domnul Dumnezeu către femeie: „Pentru ce ai făcut aceasta?” Cand intrebi pe cineva de ce a facut un anumit lucru sau gest, inseamna ca acea persoana stie ce face. Intrebarea aceasta nu o poate pune nimeni unui prost, ci unuia care stie de ce face acel lucru.

Realiatatea este ca Adam si Eva sunt doar un mit, in care se relateaza cum a modificat stafia materia originala facand din ea mortaciuni care sa atraga entitati vii. Adam este simbolul Spiritului, iar Eva este simbolul SufletuluiPrimul este dumne-zeul lumii materiale, al virtualitatii, iar cel de al doilea este creatorul universal materializat in virtualitateSpiritul si lumea lui sunt imortale, iar creatia sa materiala este complementara cu el, deci este mortala. Sufletul si lumea sa sunt eterne, iar eternitatea nu este complementara. Diferenta dintre aceste doua cuvinte pe care toata lumea le considera acelasi lucru, este colosala. Toate spiritele existente in lumea nevazuta, indiferent de natura lor, sunt imortale, adica ele nu pot trai mai mult decat traieste lumea lor, pe cand  Sufletul traieste oriunde, deoarece el este insasi eternitatea.

Nu pot sa inchei acest capitol fara sa va vorbesc depre cateva mituri ale omenirii care au ca protagonisti Sufletul si Spiritul. Din istoria vie a umanitatii, miturile au devenit pentru om doar povesti, balade, traditii sau amintiri. Astfel de povestiri sunt extrem de multe deoarece fiecare popor a pomenit Spiritul si Sufletul pentru vesnicie in traditiile lor. Nicaieri in lume nu exista la o singura natiune atatea amintiri depre ei, ca la poporul roman. Am sa exemplific cu cateva dintre cele mai cunoscute povesti, care ii elogiaza. Una dintre ele, este  povestea Mesterului Manole.

Mitul din care a fost inspirata povestea lui Manole, este cel in care dumne-zeul acestei lumi creaza primul corp androgin fara viata, adica pe Adam. Mesterul Manole, adica Spiritul sau dumne-zeu ziditorul, incearca zadarnic sa croiasca din tarana un trup cu viata in el. Nenumaratele sale incercari esueaza de fiecare data, iar el este disperat. Tot ceea ce crea nu dura, se deteriora imediat deoarece creatia lui era fara viata in ea. Vazand ca toate incercarile erau zadarnice, se gandeste ca ar fi bine sa puna in acele trupuri goale viata, adica Sufletul, pentru ca doar asa trupul mort putea sa traiasca.

Sufletul era cel mai bun si nobil, isi respecta promisiunea facuta  si venea in orice imprejurari sa ajute si sa fie de folos. Numai ca dumne-zeul smecher nu ii spune ca are de gand sa il inchida in acel corp mort. De aceea il amageste si ii propune sa faca doar un joc in care sa ii arata cum poate el sa construiasca ceva maret. Furtuna prin care Ana vine la Manole cu mancare, reprezinta poarta cu apa prin care trebuie sa treci dintr-o lume in alta. Nu tunelul de lumina te scoate de aici, ci poarta cu apa, Stargate, din filmele SF. Tunelul de lumina este o iluzie prin care ramai prizonier tot aici.

Iata de ce Manole din poveste, se gandeste sa zideasca o fiinta umana intre peretii manastirii pentru ca sa nu se mai darame. Dintre toate creaturile umane, singura care vine la el pe o furtuna naprasnica, este Ana, sotia sa. Aluzia la Suflet este evidenta, deoarece Spiritul si Sufletul sunt ceea ce gnosticii cheama copii divini, fratii sacri ai antichitatii. Ana va trebui sa fie zidita chiar de el, asa cum promisese. Vedeti cum mitul si povestea sunt identice? Dumne-zeu a facut trupul cel gol, adica imaginea sa, pe care o vedea prin valul de apa. Cum sa faca sa ii dea viata? A trebuit sa puna in interiorul lui o parte din el, iar pentru asta trebuia sa treaca prin valul de apa, care este poarta dintre lumea reala si cea virtuala.

Balada Miorita este inspirata tot din mitul creatiei lumii virtuale si are ca protagonisti trei frati: Spiritul, Mintea si Sufletul, adevarata Trinitate dupa care biserica a inventat bazaconiile cu tatal, fiul si sfantul duh. Spiritul si Mintea, care sunt creatorii acestei lumi inselatoare, pacalesc Sufletul sa intre in creatia lor, pentru a-i da viata eterna. Cand intra aici, pacalit de cei doi, el este cel care “moare”  pentru a da viata lumii materiale create de acestia. Sufletul, adica Omul, “moare” pentru a da viata virtualitatii, deoarece intrand in  corp, el isi pierde toate puterile si uita cine este. Cei 3 baci sunt un fel de frati vitregi. Mintea si Spiritul se hotarasc sa omoare Sufletul pentru ca ei credeau ca acesta era mult mai intelept si mai dotat decat ei.

Tot din mitul acestei creatii a virtualitatii este inspirata si povestea lui Isus, care isi da viata pentru a scapa de la moarte lumea. Ce inseamna aceasta expresie? Inseamna ca Omul, care este creatorul suprem al tuturor creatiilor, creaza virtualitatea care este imaginea lui, in valul de apa, in oglinda apei Dar imaginea sa este neinsufletita, este moarta si dependenta de el. Ca sa ii dea viata, Omul intra in virtualitate, in imagine, ca Suflet pentru a-i da viata eterna. Cristos isi da viata pentru umanitate. Iata de ce Biblia il numeste pe Isus “Fiul Omului”. Pentru ca  Omul, marele creator al tututror lumilor isi da  Sufletul, adica  viata pentru a da libertate si viata virtualitatii.

Povestea lui Adam si a Evei se trage din acelasi mit antic din care a fost inspirata si Miorita. Creatoarea a dat nastere celor doi copii divini, care sunt avertizati de raul peste care trebuiau sa treaca de un sarpe. Narcis, frumoasul baiat care merge sa se oglindeasca in apele lacului, se indragosteste de el insusi. Cand vede cat de frumos era, se arunca in apa si moare. Este aceeasi poveste a Sufletului care atunci cand intra in virtualitate prin valul de apa “moare”. Virtualitatea  conditioneaza viata prin acest costum, sau corp, care nu il mai lasa sa isi manifeste puterile pe care le avea in starea lui naturala. Casta Io atat de apreciata si respectata de toti marii ziditori ai acestui neam, era casta corpului cu Suflet. Era casta care se tragea din trupul in care creatoarea insasi s-a intrupat, era casta nemuritorilor, asa cum afirma cu mandrie orice geto-trac. Tara Havilah, din Biblie, este de fapt tara vietii eterne, a celor cu viata eterna, de aceea evreii smecheri au pus numele Vietii, adica a Sufletului, Eva. Numele acesta provine din anticul cuvant “hawāh”care a fost scalcit in Biblie in Havila, tara cu aur bun, adica tara cu oameni vii.

La aceasta casta a ramnit cu spume dumne-zeul evreilor care afirma in Iesirea 3/14” Atunci Dumnezeu a răspuns lui Moise: „Eu sunt Cel ce sunt„. Apoi i-a zis: „Aşa să spui fiilor lui Israel: Cel ce este m-a trimis la voi!” Cu alte cuvinte naluca evreiasca se vrea “ IO sunt, cel ce SUNT, sau cel ce ESTE” adica eternul. Pai cand vreodata o sa fie el asa ceva?? In scrierile originale paragraful este asa: “Eu sunt Iehova”, nume care apare de 5000 de ori in  Biblia evreilor.

Daca va uitati in jur, singurul lucru important pentru aceasta societate este acela de a gasi o sursa de energie libera, o energie care sa nu se sfarsesca niciodata. Normal. Entitatile care conduc acesta lume bolnava exprima si in afara ceea ce cauta dintotdeauna in interior. Singurul lucru pe care toti il doresc este Sufletul, iar goana lor dupa energie este manifestata in toate planurile. Vedeti voi, corpurile acestea nu sunt omul, pentru ca Sufletul este Omul, nu corpul. Deci cand vorbim despre oameni, vorbim despre Suflete, pentru ca omul nu are Suflet, omul ESTE Suflet.  Cand spunem “ eu oi avea suflet?” este gresit. In realitate corpul are Suflet, adica are un Om in el. Cine nu este Suflet poate deveni prin comportament si manifestare, asa cum tot prin manifestare se recunoaste si cel rau. Cine nu este om se recunoaste usor, asa cum spune

Matei 7/16” După roadele lor îi veţi cunoaşte.” Deci, Spiritul este dumne-zeul adevarat al acestei lumi si el nu are nimic de a face cu dumne-zeul everilor si cu marlaniile pe care acesta le face omenirii indobitocite de el. Spiritul este cel care da viata, adica energie, acestor corpuri moarte, manifestandu-se el insasi prin ele. Sufletul este viata insasi, este omul, este constiinta, este intelepciunea si nepatarea, de la care toti cei care nu il au, trebuie sa ia exemplu pentru a deveni oameni. Ca sa fii numit OM trebuie sa devii un om cinstit incins cu spada adevartului si a dreptatii. Asa cum corpul devine ceea ce mananca, tot asa si Spiritul devine ceea ce manifesta. Te manifesti drept, cinstit, onest, intelept, devii Suflet etern. Te manifesti ca o zdreanta, vei ramane un spirit umbra care va muri o data cu aceasta lume mizerabila. Aceasta este taina cea mare ascunsa de biserica si de  religile ei. Umbrele stiu ca nu vor reusi niciodata sa devina Suflete si atunci nu lasa nici pe altii sa o faca.

Omul devine singur ceea ce vrea sa fie, nicidecum nu va veni dumne-zeul smecher al evreilor sa il ajute. Dumne-zeul crestinilor are un singur tel: sa se ajute pe el profitand de nestiinta pe care i-a impus-o omului adevarat. Umbrele il fac sa se lase ghidat de mintea schimbatoare, careia ii plac iluziile lor, pentru a-i pacali Sufletul sa ii asculte. In fine, nu exista loc in care sa nu poti sa vezi cum toti si-au vandut Sufletul in schimbul tehnologiei si iluziilor aceastei societati bolnave creata de Iehova, dumne-zeul biblic. De aceea daca il rogi, iti da absolut tot dar iti ia Sufletul, pentru ca tu nu vei mai fi niciodata un om. Devii sclavul masinilor, banilor, functiilor pe care le iubesti, de care nu vrei sa te desparti si pentru care minti, inseli, provoci nedreptate si umilinta, crezand ca tu esti ceea CE AI, nicidecum ceea CE ESTI.  Iata, deci la ce va inchinati, toti cei care facesti parte din  turma iehovista a crestinilor!!

Gabriela Dobrescu-Secretele Bibliei

https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în RELIGIE(crestinism). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.