„Ce au vesticii e din furat – colonii și teritorii de la vecini – e la mintea cocoşului.


Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „INSTAURĂM DICTATURA TRĂIASCĂ COMANDANTUL SUPREM AL ROMÂNIA...”

De ce au colonii? Pentru că s-au dus peste alții la furat, că acasă nu aveau. Românii au avut, așa că au stat cum stau și azi: ca tâmpiții și proştii, ca să-i jefuiască străinii!
Ce e istoria? O poveste cu tâlhari și criminali, aia este! De la Troia, la Războiul din Golf, același rahat: expediții de jaf. Acum câteva sute de ani, vesticii trebuiau să meargă pe mare la furat, azi ne aduc nouă rahaturi pe uscat și cică-s de mâncat… Niște mizerii, dar musai să plătești firma, brandul.
….
Și îmi bag… în dietele lor de figuranți, de hoți, de zgârciți, care ambalează fiecare cartof în parte, îi dau o denumire pompoasă și de fapt e net inferior celor care se aruncau în spatele aprozarelor lui Ceaușescu!
Dar… nu ei, „civilizații”, sunt proști! Românii sunt proști. Au vrut „o țara ca afară” – ca afară o să fie!
Băi mototolilor, fosta armată română cânta : „Nu vom ceda o palmă de pământ, chiar de vom intră-n mormânt!” E cel mai bun pământ din lume.”

Adriana Bendis

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(straini). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la „Ce au vesticii e din furat – colonii și teritorii de la vecini – e la mintea cocoşului.

  1. Ion Bolborea zice:

    Parcă pentru a-și confirma demența, participanții la joc, aflați acum la guvernare, se străduiesc să se trântească ei pe ei de la putere. Ca într-un film pentru proști, un prim-ministru, alungat din guvern împreună cu liota miniștrilor săi, este desemnat a doua zi să preia guvernarea de către un președinte de țară orbit de ură și plin de țâfna pe care crede el că ar trebui s-o poarte un „conducător” de țară. Privindu-l, așezat țanțoș în spatele pupitrului prezidențial și emanând inepții cu seninătatea unui copil neștiutor, îți vin în minte cuvintele spuse de înțeleptul Esop cu două milenii și jumătate în urmă: „Cu cât e mai mică mintea, cu atât e mai mare îngâmfarea”.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.