Distrugerea de neiertat a Irlandei


Genocidul tăcut al Irlandei

Din străzile periculoase ale orașului Dublin și Cork până la orașele mai mici Balbriggan și Courtown, nu există niciun loc neatins de tirania dominantă a multiculturalitsmului și de agenda Genocidului Alb. Pe măsură ce schimbarea demografică premeditată din ce în ce mai mare se cuprinde lumea occidentală, Irlanda este foarte rar menționată. Este ignorată de mass-media țării și, chiar dacă nu intenționat, are o acoperire redusă în mass-media pro-europenă. Auzim despre crimele frecvente care afectează Marea Britanie, Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii și multe altele, dar ce se întâmplă cu Irlanda? Această țară cu rădăcini străvechi este foarte rar luată în considerare atunci când ne gândim la distrugerea popoarelor europene. Mulți ochi tind să privească țări precum Franța și Suedia, Marea Britanie și ne întrebăm care națiune va fi prima care va „muri” sau, mai bine zis, suferă convertindu-se în prima minoritate autohtonă albă și islamizare potențială.

Establishmentul politic, principalele mass-media și mediul academic nu menționează asaltul actual asupra Irlandei ca fiind ceva teribil și care are nevoie de modificări. Ei vorbesc doar despre asta pentru sărbătorirea genocidului poporului irlandez și pentru a-și promova ambițiile în finalizarea acestei agende. Ca amintire pentru definiția genocidului în conformitate cu Convenția Națiunilor Unite privind Prevenirea și Pedepsirea Crimei de Genocid, United Nations Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide definițiile sunt:

  1. Uciderea membrilor grupului;
  2. Cauzarea unor vătămări corporale sau psihice grave membrilor grupului;
  3. Influențând în mod deliberat condițiile de viață de grup calculate pentru a produce distrugerea fizică totală sau parțială;
  4. Impunerea de măsuri destinate prevenirii nașterilor în cadrul grupului;
  5. Transferarea forțată a copiilor grupului într-un alt grup.

Genocidul are multe forme. Lumea din Occident, astăzi, crede greșit că singurul genocid care se produce este asasinatul în masă al unui grup. Acest lucru este de fapt incorect și ignoră procesul în sine al genocidului. Chiar și prin definiția Națiunilor Unite în sine (care sunt și colaboratorul acestei Agende), genocidul nu înseamnă moartea automată a populației. Modul principal este că unul sau mai multe grupuri vizează un alt grup pentru a-l elimina folosind toate mijloacele posibile, inclusiv violența. Cum se întâmplă acest lucru și prin câte forme diferite are loc Agenda nu este relevant pentru definiție și nu modifică faptul că irlandezii, ca toate popoarele descendente europene, sunt șterse din existență în prezent.

6yrireland

În ultimii șase ani, imigrația non-albă în Irlanda s-a dublat, iar aceste numere cresc alarmant și rapid.

De asemenea, genocidul vine în etape. Atunci când un popor este ucis în masă, acesta poate apărea brusc, dar, de obicei, apare după o acumulare de persecuție, manipulare și apare ca etapa finală pentru a duce la atingerea obiectivului morții rasiale / de grup. Pentru orice persoană (care nu este deficientă psihic din punct de vedere clinic), este clar faptul că noi, întreaga lume occidentală, suntem în etapa premergătoare genocidului final. Irlanda nu este diferită, dar în orice caz, Irlanda s-ar putea afla într-una dintre cele mai precare poziții dintre toate datorită numărului lor redus al populației de patru milioane și a vitezei înlocuirii care are loc.

photo_2020-02-07_17-15-13

Școlile din Irlanda au înregistrat un flux masiv în populația de imigranți și este în creștere zi de zi.

Demografie – Ochii irlandezilor îi înșeală?

Un aspect înfricoșător al Agendei actuale a genocidului împotriva europenilor autohtoni este ura intensă anti-albi / anti-nativi care are loc deja. De exemplu, irlandezii autohtoni nu sunt încă o minoritate în Irlanda și, totuși, sunt deja dezumanizați și abuzați fară încetare de mass-media, mediul academic și forțele politice de la putere. Practic, orice structură care deține orice tip de putere instituțională împinge povestea potrivit căreia poporul irlandez nu doar trebuie să fie înlocuit, ci că este înlocuit și orice respingere va fi considerată criminalitate.
Pe lângă aceste politici ostile și asasine ale narațiunii mediatice, irlandezilor autohtoni li se spune, de asemenea, că motivul pentru care suferă acest destin este pentru că sunt răi din naștere ca nativi albi; un popor muribund care merită să fie extins; și care trebuie să se grăbească să dispară pentru ca noii veniți să poată prelua existența sa! Acest lucru este realizat într-o manieră de totala indiferență la limita psihopatiei.
Întrebarea este: dacă este atât de rău acum când irlandezii sunt majoritate, ce se va întâmpla când irlandezii autohtoni devin minoritari? Poate o populație de patru milioane de oameni să reziste la nivelul imigrării neîncetate din lumea a treia? Uitați-vă la orașul Londra în care cetațenii autohtoni albi sunt deja o minoritate astăzi în 2020. Cum se presupune să supraviețuiască Irlanda sub acest torent de ideologie de diversitate, care comite sistematic genocid asupra lor? Vom vedea Irlanda devenind prima națiune albă europeană care are statut oficial de minoritate?

photo_2020-02-07_16-34-28-2

Imagine a unei școli irlandeze din Vest de Dublin.

O persoană nu trebuie să fie expertă în niciun studiu special pentru a înțelege modul în care funcționează natura umană. Dacă nativii sunt tratați cu ură, ostilitate, resentimente și furie acum, va deveni mai rău odată cu trecerea timpului și pe măsură ce vor deveni o minoritate. Pur si simplu observând tendința în sine este dovadă suficientă. De la a fi omogen al procesului treptat de eliminare al irlandezilor autohtoni, această Agendă a adus cu sine dezumanizarea poporului irlandez; dezvoltându-se în timp și crescând în severitate. Nu există niciun motiv logic pentru ca acest lucru să nu crească. Întrucât am stabilit deja definițiile genocidului, știm că acesta este exterminare și cunoaștem și rezultatul final tragic și asasin!

photo_2020-02-07_17-15-12

Imagine dintr-o școală irlandeză.

Islamizarea

Nu numai că există un element rasial în această agendă grotescă a dispariției. Ca și cea mai mare parte a Europei, Irlanda, de asemenea, se confruntă cu islamizarea progresivă a poporului lor. Islamul este prezentat de către mass-media ca o ideologie pozitivă, mediul academic și politicieni și, ca întotdeauna, musulmanilor li se acordă un statut de protecție și privilegii față de poporul irlandez. Nici copiii de vârsta școlara nu sunt omiși de la promovarea Legii Sharia. Copiii irlandezi nu numai că sunt învățați despre islam ca ideologie pozitivă la școală, dar sunt duși la moschei pentru ca imamii să-i învețe și să-i spele pe creier.

photo_2020-02-08_14-37-00-1

Fetele unei școli irlandeze într-o moschee unde sunt îndoctrinate de un imam străin.

Deja semnele dominanței islamice ies la suprafață și asta se întamplă de mult timp. Aceasta, cu protecția și susținerea deplină a statului irlandez, a mass-media și a mediului academic irlandez. Conform acestui articol din The Irish Times din 2016:

„Irlanda lucrează la „Mai multă integrare, mai multă implicare și mai mult dialog” în ceea ce privește comunitatea sa musulmană și alte minorități etnice, a declarat David Stanton, ministrul pentru egalitate, imigrare și integrare.”

Nu mințea nici el. Numai trei ani de atunci și vedem că școlarii irlandezi sunt îndoctrinați în moschei și există mai multă propagandă de islamizare ca niciodată.

annotation-2020-02-08-214744

Imamul Rabeeb Mirza își face cererile către Garda Darren Coventry-Howlett de la Biroul Racial, Intercultural și Diversitate

Obțineți de la o vârstă fragedă – îndoctrinarea și atacul asupra psihicului irlandez

Îndoctrinarea este grea și insidioasă și începe de timpuriu, de la vârsta gradiniței. Un exemplu în acest sens este un articol scris de un jurnalist de rasă mixtă care promovează o carte pentru a influența copiii mici să accepte propria dispariție. Autoarea, Constantina O’Sullivan, a creat cartea numită „Everybody Loves Bubbles” ca propagandă multiculturală. Conform acestui articol asupra this article on the Irish Examiner , ea a scris intenționat cartea pentru a îndoctrina copiii foarte mici din Irlanda. Chiar dacă nu este irlandeză autohtonă, a simțit nevoia interioară de a-și proiecta dorința pentru o Irlanda cu persoane ne-irlandeze și, în timp ce zâmbește, ea sărbătorește în mod deschis pentru că a făcut acest lucru.

Articolul menționat nu numai că o promovează pe O’Sullivan, dar este o piesă de succes împotriva irlandezilor autohtoni și inclusiv îi atacă pe părinți și familii. În realitate, o femeie care nu este nativă a Europei călătorește în timp ce vinde ura anti-europeană, se derulează pe pământ irlandez și creează propagandă anti-irlandeză / anti-albă pur și simplu datorită propriei confuzii interioare fiindcă este de rasa mixtă și îsi manifesta disprețul pentru irlandezii autohtoni și europeni.

annotation-2020-02-08-221518

Dacă Constantina O’sullivan ar fi o persoană singură și n-ar fi ascultată de nimeni, acest lucru ar putea părea inofensiv, dar nu este așa în absolut. Persoane ca ea sunt înconjurate de mulți, lăudate, luate ca adevăr și cunoaștere evanghelică. Ea este doar vârful unui mare aisberg al genocidului alb. Din articolul anterior, jurnalistul citează:

„Odată în trecutul destul de recent, Irlanda era un loc monocultural, monoteist, unde aproape toată lumea era catolică irlandeză albă, cu diversitate culturală compusă dintr-o mică parte de protestanți albi irlandezi. O linie din Ulise semnalează cum Irlanda „nu i-a persecutat niciodată pe evrei”, pentru că „nu i-a lăsat niciodată să intre”, iar o persoană de culoare era atât de rară în Irlanda, încât limba irlandeză nu putea să descrie oamenii negri altfel decât ca un „vierme”, un „om albastru”. Nu ar fi o exagerare să spunem că atitudinile rasiste erau înrădăcinate, deși aproape nu exista nici o diversitate rasială sau culturală.

În aceste zile, avem cea mai tânără populație din UE, care include acum poloneză, engleză, lituaniană, letonă, nigeriană, română, indiană, filipineză, germană, americană, chineză, slovacă, franceză, braziliană, maghiară, italiană, pakistaneză, spaniolă, Comunitățile cehe și sud-africane.”

Articolul continuă atacând părinții copiilor irlandezi autohtoni:

„Copiii nu sunt în mod inerent rasisti”, spune Peter Mullan, de la Organizația Națională a Profesorilor din Irlanda. „Îl primesc de la părinți, frați mai mari, comunități. Cu două decenii în urmă, rasismul nu era o problemă în școlile noastre, deoarece aveam cea mai albă populație din Europa, dar astăzi 12% din populația școlară este formată din naționalități care nu sunt irlandeze.

„Cel mai crucial loc pentru o societate diversificată de succes este preșcolarul.”

Nivelul de îndoctrinare la tineri este intens și implacabil. Nimeni nu are dreptul să facă asta unui popor autohton! Nu contează dacă zâmbesc și folosesc un limbaj care sună benign! Limba pe care o folosesc este formulată special pentru a-i manipula și rușina pe irlandezii nativi pentru a se supune. Cuvinte precum „toleranță”, „inclusiv” și „rasism”, și multe altele, toate sunt concepute pentru a fi folosite ca obiectiv armat al emoțiilor voastre interioare.

alba neagra

Sursa eveniment Dublin sărbătorește școli care promovează genocidul irlandez.

Instituțiile și organizațiile ascunse care vând ura și politica în schimbare

Există mii de organizații, atât de multe încât nu le-aș putea enumera pe toate în acest articol. Fiecare țară albă din lumea occidentală experimentează aceleași atacuri. Organizațiile de caritate, ONG-urile, diverse instituții și organizații fie create și conduse de trădători sau străini care își urmaresc propriile interese, de obicei o combinație de două. Vrei să știi de ce sunt create noi politici împotriva intereselor nativilor irlandezi? De ce există o paradă africană la întâmplare pe o stradă irlandeză? Nimic dintre ele nu este natural pentru poporul Irlandei! Aceste tip de întâmplări au loc pentru că nu numai că avem trădători și impostori în toate pozițiile puterii din întreaga lume occidentală; avem, de asemenea, mii de organizații care fac toate eforturile pentru propriile interese – contrare celor ale noastre – și toate fiind luate în serios de cei cu puterea de a implementa schimbări. Majoritatea oamenilor nu au auzit niciodată despre aceste grupuri, dar nu sunt atât de oculte dacă privim bine. Rezultatul unei mici investigații și curiozitate asupra organizațiilor de binefaceri pentru „diversitate” și like-uri ne vor aduce mai mult decât rezultate oribile!

Un exemplu în acest sens este Centrul de Excelență pentru Diversitate și Incluziune, DCU, The DCU Centre of Excellence for Diversity and Inclusion care a fost creat pentru a implementa în mod specific a practicilor și presiunilor pentru preferințele de grup non-native, cu prețul și banii autohtonilor irlandezi. Din linkul de mai sus:

„Centrul de Excelență pentru Diversitate și Incluziune DCU se va concentra pe cercetarea și practicile de diversitate și incluziune în Irlanda pentru industrie, educație superioară și guvern.

Centrul, primul de acest tip din Irlanda, va ajuta organizațiile să construiască culturi de incluziune, oferind acces la cele mai recente cercetări de academică, idei și metode pentru diversitate și incluziune. „

Observați câtă putere are întotdeauna această organizație. Ei deja se laudă că pot influența guvernul irlandez pentru obiectivele lor. Prin „incluziune” și „transformare” se înțelege că irlandezii autohtoni nu există și non-albi / non-irlandezi le iau locul.

annotation-2020-02-08-225316

Sursa: “Directoarea noului Centru de Excelență, Sandra Healy, a declarat: „Există multe tipuri de probleme „oculte” și „obstacole” personale pe care angajații le întâmpină în viața lor. De multe ori se depun eforturi semnificative pentru a transforma mediile de muncă în locuri care trebuie să fie din perspectiva diversității și incluziunii. În timp ce bunele intenții cu privire la diversitate și incluziune sunt abundente în rândul managementului și al personalului, concentrarea, structura și mijloacele necesare pentru a face în mod responsabil acest lucru, poate lipsi transformarea culturală. Noul centru DCU va crea un angajament formal pentru ca industria și altele să acceseze în mod direct la experiența în materie de diversitate și incluziune, și să ajute pe acest drum.”

Un alt exemplu este A review of Museums in The Construction of a Diverse and Inclusive Ireland, by Alan Kirwan al revizuirii Muzeelor în construcția unei Irlande diverse și inclusive, de Alan Kirwan, care se citește în articol:

„Muzeele, argumentează Alan, „ar putea să joace un rol pentru a ajuta în procesul de creare a „multiculturalismului irlandez”. Se bazează pe concepte precum „multiculturalism interacționist” (p. 19) și „post-colonialism irlandez”.

Aceasta nu este doar o sugestie pasivă a unei teme într-un muzeu – acești oameni doresc ca irlandezii nativi să plece! După cum vedeți, inclusiv el recunoaște că irlandezii au un puternic simț al identității rasiale – și totuși continuă să-și împingă agenda, care va decima poporul irlandez și identitatea sa:

„Capitolul 1 stabilește scena socială contemporană a unei Irlande a secolului XXI într-o perioadă de „transformare”(p. 1), pe măsură ce mai mulți imigranți intră în țară decât în ​​orice alt moment din trecut. Alan plasează lumea muzeelor ​​în contextul acestei noi societăți multiculturale, pledând pentru un rol social pentru muzee în cadrul mai larg al politicii sociale, politice și culturale privind multiculturalismul. El sugerează că muzeele irlandeze sa adopte această nouă societate, în conformitate cu genealogia intelectuală a unei muzeologii care indică rolul semnificativ al muzeelor ​​în formarea preocupărilor sociale, politice și culturale, și în continuarea implicării și sfidării prejudecăților și rasismului.”

annotation-2020-02-08-234250

Se presupune că această imagine ar fi demnă să fie plasată într-un muzeu irlandez pentru a arăta cum Irlanda este „transformată” AKA fiind ștearsă de pe fața pământului.

La fel ca și nenumăratele organizații de caritate și organizații bazate pe preferințele de grup ale non-autohtonilor, educația, școlile și politicienii șarlatani care comit aceste trădări. Există mass-media care promovează degenerarea și amestecul rasial 24 de ore pe zi, 7 zile ale săptămânii, companii de publicitate și panouri publicitare, afișe, oriunde merge populația irlandeză autohtonă au îndoctrinarea mass-media și marketingul lovindu-i în față. Astfel, copiii și adulții din Irlanda Albă se simt abandonați, vinovăți, rușinați și ură de sine, neputință. Sentimentele prea comune în majoritatea națiunilor descendente europene!

annotation-2020-02-09-000442

Kirsten Mate Maher celebrating winning The Rose of Tralee.

Un alt exemplu de propagandă și ipocrizie strălucește clar. Kirsten Mate-Maher a câștigat The Rose of Tralee și la fel ca O’sullivan, ea nu a putut rezista să-și proiecteze sentimentele anti-native irlandeze pentru a încerca să modeleze Irlanda dupa propriile preferințe:

„Tânăra de 21 de ani este prima câștigătoare afro-irlandeză a concursului și a treia femeie de rasă mixtă care a fost încoronată. Toți suntem amestecați și toți suntem din diferite părți ale lumii. Știu că este ceva mai evident cu mine – am părul cret și pielea mai închisă. La sfârșitul zilei, trebuie să vedem mai departe de asta și să ne dăm seama că azi nu există o femeie tipică irlandeză.”

Obraznicia de a pretinde că nu există femei irlandeze reale! Este vorba despre o femeie care a plâns rasismul de nenumărate ori, dar totuși diminuează cu îndrăzneală ideea că există irlandezi. În mod neplăcut și plin de drepturi, ea proclamă în mod liber că indigenii din Irlanda sunt inexistenți și esueaza în orice tip conștientizare de sine când vorbesc despre propria identitate!

Acest tip de probleme nu ar trebui luate ușor deoarece dacă susțin că deja nu existați în timp ce sunteți încă aici, nu vor avea nicio problemă atunci când nu mai sunteți. De fapt, acesta este chiar scopul lor.

Efectele agendei multiculturale – Crime violente împotriva nativilor

asdfwesdfesd

Pentru unii, promovarea și lauda raselor și culturilor străine ar putea părea benigne, în realitate coincid cu dezumanizarea irlandezilor autohtoni și odată ce nativii vor deveni minoritari, acest lucru nu va mai părea distracție și jocuri. Cork are festivaluri care sărbatoresc Africa .

În timp ce trădătorii și pupicuriștii sărbătoresc noua lor masă etnică și LARP în jurul valorii culturilor și „trezirii”, adevărata realitate a situației este că politicile genocide multiculturale împotriva albilor nu aduc decât violență, criminalitate, suprapopulație, confruntări rasiale și culturale. și multe altele . Nu există nicio masă etnică care să merite restul echipajului care vine cu acest tip de politici anti-native. (…)

Pentru a citi și a urmări mai multe despre ratele de crimă și violența ne-autohtone aflate în derulare, vă rugăm să follow our Telegram channel for Ireland here :

annotation-2020-02-08-232916

Image from West Dublin in Ireland.

Ce vor deveni Irlanda și nativul irlandez dacă nimic nu se schimbă?

Fără irlandezii autohtoni, Irlanda nu va mai exista. Fără trădători și grupuri care își doresc doar interesele străine de grup – Irlanda nu ar trebui să se îngrijoreze de exterminare. Partidul Sinn Fein din Irlanda este unul dintre cei mai mulți mai importanți în favoarea inlocuirii poporului irlandez.

photo_2020-02-09_10-53-43

Partidul Sinn Fein promovează distrugerea etnică a poporului irlandez.

Deja și cu doar o populație de patru milioane, Irlanda a văzut cifre duble de imigrare, școli întregi în care sunt înlocuiți irlandezii albi, islamizarea, sexualizarea copiilor albi, publicitate neîncetată și promovarea în mass-media a tot ce nu este irlandez, și în special pentru etnici străini, grupuri, procesul de false legi care vizează irlandezii, și afișarea obscenă a trădărilor desfășurate de politicieni zilnic.

annotation-2020-02-09-111126

Gerry Adams (mijloc) and the now diseased Martin McGuniness (left).

Scara de trădare împotriva poporului irlandez este gigantică și dacă situația nu se inversează acum, poporul irlandez va deveni o minoritate indigenă într-un ritm alarmant. Nu va dura mult timp pentru ca nativii să sufere persecuții și asasinate în masă.

photo_2020-02-09_10-53-54

Image from Sinn Fein

Gerry Adams, care a fost liderul IRA timp de 35 de ani și s-a implicat în violență și lupte cu crimele cu britanicii, salută acum lumea a treia în Irlanda pentru a înlocui poporul irlandez autohton. Care ar putea fi o trădare mai mare? Care a fost rostul luptei? Același lucru s-ar putea spune pentru toate războaiele inter-europene, deoarece diviziunile noastre nu au dus decât la ocuparea și persecuția noastră de către cei care nu sunt din sângele nostru.

photo_2020-02-09_11-21-38

Gerry Adams a petrecut 35 de ani la conducerea IRA doar pentru a promova granițele deschise și degenerarea sexuală

Irlanda este o țară străveche cu un popor străvechi. Nativii irlandezi nu au alt loc unde să locuiască decât Irlanda. Au istoria lor de secole, sângele lor curgând prin sol, nu cunosc altă modalitate de a trăi și de a se adapta: Irlanda este pentru irlandezii autohtoni! Dacă nimic nu se schimbă, Irlanda nu va mai exista pentru totdeauna. Aceasta nu este o glumă; nu este ceva să fii pasiv! Irlanda și poporul irlandez nu vor exista dacă lucrurile nu se schimbă și nu se inversează. Cu toate acestea, va exista o insulă lângă cealaltă insulă care, de asemenea, nu va mai fi Marea Britanie! Aceste insule vor fi locuite de africani și oameni din Orientul Mijlociu, se va vedea ca Africa de Sud cu Islamul! Acest lucru este inevitabil: acest lucru este faptic și chiar trădătorii recunosc în mod deschis acest lucru atunci când folosesc termeni precum „transformare”, deoarece deși încearcă să pară inofensiv, nu este și nu a fost niciodată.

Dacă nu mai există oameni albi în Irlanda, străzile nu vor avea frumoși copii albi irlandezi care sar și joacă mingea, nu vor exista copii irlandezi; nu vor exista sweet roses cântând muzică relaxantă și înălțătoare pentru auzul bărbaților irlandezi locali, doar sunetele africane ale bandelor și abominabilele gemete ale chemării islamice la rugăciune; nu vor exista bunici irlandezi care să gătească mâncare tradițională pentru familie, ci numai duhoarea noii lumi străine, doar mâncarea străinilor și tratamentul lor prost asupra animalelor și turmelor; iar bunicul irlandez care spune cuvinte de înțelepciune nepoților lui irlandezi nu va mai exista, nu, doar lecțiile despre războiul tribal african transmis prin generații și cum să tăiem clitorisul fetițelor; orașele și satele nu vor semăna cu Irlanda, nici aspectul comercial, nici curățenia și siguranța, ci vor fi doar străzile pline de murdărie din Asia și standurile zgomotoase ale Africii, fără fețe albe și fără comoditatea bărbaților și femeilor irlandeze care vând fructe proaspete și legume; nu vor exista filme și televiziuni care să arate oameni albi și creativitatea minții europene care să se manifeste ca divertisment, va fi doar cei întunecati și probabil cu influențe islamice; nu vor exista cărți scrise de mâini irlandeze și europene, acestea vor fi arse! Nicio școală nu va avea un copil alb. Nici o casă în Irlanda nu va fi o casă irlandeză – pentru că nu vor exista irlandezi în ele – doar africani și orientali. Acesta va fi, ca și cum irlandezii autohtoni nici măcar nu ar fi existat.

Nu există nicio modalitate de a înfrunta lupta și situația extrem de periculoasă în care se află poporul irlandez. Acesta este Genocid! Și ceea ce vedem astăzi este doar o etapă a procesului de genocid – urmează să vină mult, mult mai rău. Ar putea Irlanda să fie prima națiune albă care să devină minoritară în propria țară? Dacă este asa, cum se simt irlandezii autohtoni și cum să ne simțim noi europenii să asistăm la dispariția brutală și malefică a unui popor străvechi care poartă sângele nostru rasial?

Irlanda se confruntă cu Genocidul prin fiecare definiție a cuvântului. Nu numai că este vorba despre o agresiune malefică împotriva irlandezilor autohtoni și a unei crime impotriva umanități, este o crimă împotriva voastră și a mea ca europeni albi! Irlandezii, la fel ca toți europenii, au tot dreptul să aibă propria patrie pentru a trăi nevătămati. Poporul irlandez are dreptul să existe!

irladesas

SURSA

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în EUROPA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.