Imagini dureroase cu un băieţel hărţuit din cauza înălţimii (VIDEO)


Suntem precum animalele de prada. Fara nici un fel de empatie si ne miram ca am ajuns asa ca omenire.

O înregistrare ajunsă pe internet, postată chiar de către mama unui copil de 9 ani, cu nanism, ne fac să ne întrebăm cum de s-a ajuns la aşa o intoleranţă în rândul unor copii.

baietelul filmat Imagini dureroase cu un băieţel hărţuit din cauza înălţimii (VIDEO)Pentru că băieţelul din imaginile care se răspândesc cu repeziciune în mediul online a fost surprins chiar după ce mama lui l-a luat de la şcoală. Un loc în care ar trebui să meargă cu drag, să înveţe şi să se bucure de tot ce înseamnă colectivitate şi copilărie. Quaden, în schimb, plângea chinuit în maşina mamei şi – cu atât mai dureros – spunea că vrea să moară, exasperat de răutatea colegilor.

Din păcate, fenomenul ”bullying-ului” are astfel de urmări, iar mama copilului din Australia l-a filmat tocmai pentru a arăta adevărata faţă a chinului copilului care este batjocorit de colegi pentru că e mic de înălţime.

Imaginile absolut sfâşietoare nu au rămas fără urmări. Doi actori cunoscuţi de la Hollywood i-au transmis mesaje celui mic, pe reţelele de socializare. ”Ai un prieten în mine”, i-a transmis Hugh Jackman lui Qaden. ”Eşti mai puternic decât ştii”, a completat starul australian, interpretul lui Wolverine în seria X-Men. Şi Jeffrey Dean Morgan l-a încurajat pe cel mic, spunându-i că ”o să fie bine” şi punând accent pe faptul că unii părinţi nu îşi fac datoria.

https://www.national.ro/

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Imagini dureroase cu un băieţel hărţuit din cauza înălţimii (VIDEO)

  1. traian21 zice:

    Nu e vorba de lipsă de omenie ci de infantilismul părinților. Spre deosebire de nanism care afectează dezvoltarea corpului, infantilismul adulților blochează dezvoltarea intelectului.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.