În România cei mai mulți bursieri și agenți străini sunt abonați la organizațiile lui Soroș,


Este posibil ca imaginea să conţină: 20 de persoane, text

dar și ONG-uri și asociații care aparțin neoconilor, conservatorilor și ”naționaliștilor” de tot felul, atât din SUA, cât și din Europa.

Toată lumea îi știe pe soroșiști ca agenți de influență în slujba intereselor străine, dar ar fi interesant de aflat și cine i-a format și cine îi ține la piept pe unii de marcă din România, precum Papahagi, Neamțu, Aligică sau Baconschi.

De asemenea, câtă lume știe că actualii liberali din PNL și foștii oameni ai lui Băsescu din PD-L erau finanțați de fundații ”de dreapta” ale lui madam Merkel sau aparținând unor magnați germani?

Sau fostul PSD-ist Mircea Geoană, care acum are o funcție importantă în cadrul NATO, care e clar organizație de dreapta și conservatoare, credeți că este susținut de neomarxiști sau de neoconii americani?

Unii dintre acești agenți ”de dreapta”, dar care slujesc idealurile conservatoare și naționaliste ale altor țări, nu ale României, sunt racolați și pe filieră confesională, adică pe baza apartenenței la cultul romano-catolic, greco-catolic, penticostal etc.

Mai sunt și unii agenți străini care sug la ambele țâțe, cum ar fi de exemplu Monica Macovei, care este abonată atât la Soroș, cât și la confrații greco-catolici.

Toți miliardarii americani sau din alte părți ale lumii SUNT GLOBALIȘTI. Absolut toți bogații lumii doresc un guvern mondial și o economie și o societate globalizate. Aparentul conflict dintre progresiști și conservatori constă doar în modalitatea în care vor să fie implementată globalizarea.

Neomarxiștii europeni, democrații americani și Soroș, vor o globalizare dominată de bănci și corporații, în vreme ce republicanii și conservatorii lui Trump doresc o globalizare în care rolul de conducător să revină SUA, sub atenta îndrumare a Israelului.

h t t p : / / d a n t a n a s e s c u . r o/2020/02/09/manipularea-cu-soros-si-neomarxistii.html

Crimele Mafiei Globaliste

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Crimele Mafiei Globaliste). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.