Să nu uitați! Feriți-vă de omu ‘ fără buze !!!


Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos, copil şi cadru apropiat

Pelticul Muc’şor Dan, fondatorul Uniunii Soroş pentru Salvarea Bucureştilor USB, actual USR, un partid apărut de „nicăieri” care a câştigat peste noapte în 2016 peste 40% din voturile Capitalei şi a apărut pe FB cu grupuri „REZIST” extrem de traficate care nu aveau decât câteva ore de existenţă în mediul online…

Muc’şor Dan „sunt extrem de onorat de decizia PNL de a susţine în comun cu USR+PLUS candidatura mea la Primăria Generală a Capitalei, sper ca şi PMP să renunţe la Trăian Băsescu ţi să mă susţină pentru ca dreapta să aibă un candidat unic singura şansă de a o învinge pe Firea”.

Muc’şor Dan „acum bucureştenii au toate motivele să iasă masiv la vot, eu zic că voi câştiga cu 70% la o prezenţă masivă cu condiţia să nu mă concureze şi Traian Băsescu care astfel ar propulsa-o pe Firea pentru un nou mandat”.

Muc’şor Dan „iată ce voi face pentru bucureşteni, voi rezolva cu poluarea, cu parcările, cu staţiile de metrou, cu calea ferată până la aeroport, cu centura Capitalei, cu groapa de gunoi de la Glina, cu Delta Văcăreşti, voi atrage investiţii străine masive prin facilităţi fiscale, voi transforma Bucureştiul asemenea Parisului sau Bruxellesului”.

SA FIE CLAR! Nu va face nimic ca primar general, se va da vina pe „monstruoasa mostenire” lasata de Firea, pe „registre duble” de contabilitate (scuza penibila a Catzului)

Irina Anushia Tchoumitcheva

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Bucuresti). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Să nu uitați! Feriți-vă de omu ‘ fără buze !!!

 1. A.D. zice:

  Off, Lupule …

  Democrația asta n-are respect pentru nimic …

  D-l. Dan era chiar chipeș mai în tinerețe, te rog să cauți fotografia lui „de campanie prezidențială de prin 2014 de pe ”Gândul” și s-o adaugi la articol …Acum l-or fi deformat un pic grijile vieții în Democrație.

  Cert este că Democația n-are respect nici pentru cetățenii ei un pic mai ascuțiți la minte – Dan e unul din ei. Și nu mă refer la rezultatele activității sale politice, ci la cele profesionale.

  Om cinstit au ba, nu știu. Dar tipul este un profesionist în meseria lui. Ori, chiar și dacă a fost și nu mai este!

  Te rog, poți găsi poza aceea ?

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Nu….sa caut acul in car??

   Apreciază

   • A.D. zice:

    Ai dreptate, Lupule … 😦 Sperasem să ai ceva puteri magice! Asta e. Bietul Nicușor …

    Oricum, nu mi-e clar ce-a făcut/furat să fie atât de iubit …. În afară de faptul că a acceptat să fie descris pe Wikipedia drept „fiu al unui muncitor și al unei contabile”, dar s-a implicat în politică pe dreapta … IQ-ul discordant o fi cauza – Stânga oricum nu (mai) există (în Democrație).

    Acum alți eroi ai Democrației (locale).

    Acum câțiva ani am întrebat-o (în nume propriu) pe Întâia Doamnă a poeziei românești în inima lui CTP (doamna Ileana Mălăncioiu) ce crede despre învățământul sub Democrație: face dizidență ? Nesurprinzător, nu a răspuns, bietul Președinte al României (n-a răspuns nici fostul comunist francez Mihai Șora!).

    Din păcate, TVR a arhivat interviul cu d-na Mălăncioiu, lăsând la vedere un fragment de vreo 6 minute:

    Dacă o fi destul să intuiți cum este omul intervievat …

    Celălalt poet al inimii CTP-iste este o surpriză mult mai plăcută: un luptător pentru Democrație tăbăcit la propriu de Secu’, trecut oceanul fix la VoA, ne-a ținut speranțele în viață câțiva ani înainte de Marea Eliberate din ’89:

    Un om absolut strălucitor, chiar și cu un ziarist mai „împiedicat”, precum Marius Tucă – … „ca să zic așa”! (Priviți-l în întregime, deși veți înțelege prompt!) Un Cassius Clay al eschivei elegante!

    În fine, o observație găsită (și) la Stânga americană: „Dreapta abordează (doar) subiecte frivole!” Exemplu: Clotilde Armand, articolul (între puținele rămase disponibile pe situl celebrei doamne) „Doamnă Pisică”.

    Nici CA nu mi-a răspuns vreodată, deși i-am scris (repetat) în nume propriu (cu întrebarea centrală asupra Învățământului actual în Democrație).

    (Să nu uit: pe vremea când Dan candida la președinția României, un ajutor al său de campanie m-a invitat să îl votez. I-am replicat că vreau să vorbesc cu d-l Dan despre subiectul „Învățământ”, nu cu un asistent. Acolo s-a rupt filmul.)

    Oricum, Dorin Tudoran este absolut strălucitor, demnă selecție a lui CTP (care el însuși n-are chef să candideze la președinția țării, deși a fost implorat de cititori pe când lumina paginile ziarului „Gândul”.

    Apreciază

 2. Citadela zice:

  “Dacă o fi destul să intuiți cum este omul intervievat …”
  Nu i nici pe departe destul…
  Budha spunea ca pentru a cunoste o persoana trebuie sa petreci cu ea mult timp deoarece fiinta umana prin esenta ei este mincinoasa si falsa.
  Iar acum in zilele noastre chiar daca omul este onest, nu poate sa se manifeste astfel in fata acestor televiziuni sau daca o face nu va fi televizat….asa ca bine ati venit in lumea unipolara!

  Apreciază

  • A.D. zice:

   Cred că aveți dreptate, dar eu nici măcar lecturi din B. n-am, nicidecum înclinații către înțelepciune proprie.

   Mai cred și că am fost adânc lovit în amorul propriu de faptul că nu mi-a răspuns (eu nu le am cu poezia, dânsa nu se dă în vânt – pare-se – după ale mele, deci ce era să vorbim ?! De comunism ?! De democrație ?!?!). De aceea mi-am imaginat că 5 minute dintr-un interviu în care nu ai pus niciun punct pe „i” (doar ți-ai descris statura morală, iar și iar) pot începe să trezească o bănuială mai neplăcută (vezi mai jos – protecția muncii) …

   De fapt citisem și câte ceva scris de dânsa, din care îmi amintesc doar de evocarea unor „dureri de oase” și dor de a fi „călcat de urs” – poezie pură, veșnic reminiscentă și de interviuri la Secu’, și de dureri mai sufletești.

   Și în precedentul comentariu am zis „intuit” (nu „cunoscut”), din prevedere.

   DAR:

   Mi-am amintit de instructajele de protecție a muncii din școală. (Se lăsau cu dictare, probabil fiindcă era singura cale de a demonstra solid că fusese făcută.) Un pasaj de acolo spunea că victima unui accident (de muncă, în principiu) trebuie – în primul rând – scoasă „de sub tensiune” (de sub pericolul imediat).

   Sare așadar în ochi: după 30 de ani de Democrație și Jale (provocată de „comunismul traversat în 45 de ani), n-ar fi cazul ca marii dizidenți să se ocupe și de pericole curente ? Oameni fini fiind dânșii, n-ar fi Școala locul lor ideal de protest ?

   Aici n-am putut-o trece testul pe superba doamnă Mălăncioiu (încă se mai vede, cred, că în tinerețe trebuie că era absolut trăznet! – și mă refer doar la fața dânsei, nicidecum la intelect, unde n-am acces nici practic, nici teoretic/figurativ.). Să nu fiu înțeles foarte greșit: e ceva în duritatea feței dânsei care nu îmi place, dar presupun că e un specific inerent de clasă – a dânsei – al oamenilor cu minte ascuțită.

   P.S.

   Să fi cerut ea însăși ca TVR să lase doar un mic fragment disponibil public ?

   Oricum, Dorin Tudoran este mult mai bine reprezentat. Mă făcuse CTP așa de curios de cum arată românii care l-ar fi făcut de rușine pe NC …

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.