Evergreen este o companie aeriană a CIA prin care se pulverizează global chemtrails


 Evergreen Air este o companie de frunte a CIA pentru operațiuni de chemtrail în SUA, cu sediul în Parcul Aerian Marana în apropiere de Tucson, Arizona și McMinville Oregon, în apropiere de Portland. O piesă lipsă majoră a acestei conspirații mărețe a fost făcută de un pilot beat. Într-un oraș mic, situat la 30 de mile est de Oceanul Pacific, în Oregon este centrul unei operațiuni majore la nivel mondial.

La un bar din McMinnville, Oregon, un pilot beat a încercat să impresioneze una dintre frumoasele doamne cu povești despre misiunea sa secretă. Încercarea patetică a pilotului de a se înfățișa ca un Sean Connery sau Daniel Craig l-a determinat să-și amplifice importanța și să verse secretele Evergreen International Aviation a CIA. Dezvăluirile au confirmat suspiciunile că Evergreen International Aviation face parte din depozitele de gunoi majore de pe planetă. Chemtrails compuse din aluminiu, bariu, titan, sulf, fier, agenți biologici patogeni și alte nanoingrediente ce contribuie la afecțiunile respiratorii și la mărirea sensibilității electromagnetice a oamenilor, precum și la schimbarea acidității solului.

Evergreen lucrează din peste 100 de baze și are angajate cca. 4.500 de persoane. Delford Smith deține în mod privat compania. Ei recunosc că „performează” pentru CIA. Evergreen nu are concurență prin licitații și i-au fost oferite toate facilitățile din Marana, Arizona, care au aparținut anterior CIA’s Air America (Pinal Air Park, Arizona). Se spune că securitatea din baza Pinal este la fel de severă ca cea din Zona 51. Este administrată ca o bază militară unde un pilot pierdut a primit imediat o escortă armată din baza operațională. Pilotul, cu o experiență de 10 ani, a spus că nu a fost nimic asemănător cu ceea ce a văzut vreodată în cariera sa.

Evergreen International Aviation se laudă cu avioanele lor care au de 7 ori capacitatea altora cisternă. Ele pot transporta 20.000 de galoane. În continuare, ni se va spune că chemtrails-urile trebuie să prevină încălzirea globală, pe măsură ce alte milioane de oameni avansează spre o moarte timpurie. Evergreen International Aviation are derogări de la orice lege aviatică, care sunt publicate pe site-ul lor web. Ele pot zbura oriunde și nu sunt obligate să rămână pe o rută desemnată (culoar de zbor).

 Industriașul italian Aurelio Peccei, care a fondat Clubul de la Roma în 1968, afirma: „În căutarea unui nou dușman care să ne unească, am venit cu ideea că poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa de apă, foametea și altele asemenea s-ar potrivi de minune. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin atitudini și comportamente schimbate pot fi depășite. Adevăratul dușman este atunci, însăși omenirea. ” Cu alte cuvinte omenirea este de vină pentru toate acestea și atunci trebuie exterminată 90%, pentru a rămâne doar Ei (Illuminati) cu acea 10% pentru a-i servi.
Iată falșii nori din chemtrails în San Francisco :

     Membrii CFR (Consiliul pentru Relații Externe) au parcurs calea

Oameni ca Philip Lader și John Wheeler III … erau în măsură să facă asta. Purtătorul de cuvânt al relațiilor publice (propagandă) al Evergreen este gestionat de WPP condus de Consiliul pentru Relații Externe, Philip Lader. A lucrat sub actualul șef al CIA … Leon Panetta în calitate de deputat al personalului Casei Albe sub Bill Clinton. Philip Lader este o autoritate „interioară” în domeniul afacerilor internaționale. El este președintele neexecutiv al grupului WPP, consilier senior al Morgan Stanley International și membru al consiliului de administrație pentru RAND Corporation.

Ambasadorul Lader s-a adresat audiențelor trans-atlantice din Sala de Adunări Generale a O.N.U., pentru camerele de comerț ale statelor și consiliile locale de afaceri mondiale, este membru al Consiliului pentru relații externe al lui Rockefeller. Philip Lader (CFR) este un jucător cheie care conduce către guvernul mondial. Pe lângă conducerea relațiilor publice pentru Evergreen International Aviation … Lader este director al UC Rusal, cel mai mare producător de aluminiu din lume, situat în Moscova, Suedia, Italia și Australia. Nathaniel Rothschild este un mare investitor…

Operațiunea Eugenică a Chemtrails a avut asistența lui Mitre, o corporație non-profit, care administrează Administrația Federală de Aviație, Securitatea Internă și IRS. IRS face parte din Rezerva Federală, care este o centură de transmisie majoră care conduce conspirația. Fostul membru al Consiliului pentru Relații Externe, John P Wheeler III, a fost găsit mort într-un depozit de gunoi din Wilmington, Delaware. Wheeler III a fost consultant pentru compania non-profit Mitre cu avize jurisdicționale cu privire la modelele de zbor ale Administrației Aeronautice Federale. CIA este armata executoare a Consiliului pentru Relații Externe. Mitre este situată convenabil în McLean, Virginia, sediul CIA.

Mulțumită pilotului bețiv și buzelor sale libere … Poporul Liber al lumii se poate concentra asupra criminalilor care ne otrăvesc aerul și apa.

Aici video:

https://r6–sn-gqn-vu2s.googlevideo.com/videoplayback?expire=1582992856&ei=WB1aXo_6FpmChwaLw7mwDA&ip=86.120.250.67&id=112b779bb439956a&itag=18&source=blogger&mm=31&mn=sn-gqn-vu2s&ms=au&mv=m&mvi=5&pl=24&susc=bl&mime=video/mp4&dur=306.503&lmt=1582870120197060&mt=1582963946&sparams=expire,ei,ip,id,itag,source,susc,mime,dur,lmt&sig=ADKhkGMwRAIgYrnoUnfbdG7MAd-9CbYSJeTL6d4Uiz0Yx7IBGsjE57wCIAbzQ2hrni_4kUribGuaFsqDs2r1QA9vI8nyP_hvZiel&lsparams=mm,mn,ms,mv,mvi,pl&lsig=ABSNjpQwRQIhAPKbTNnFsqruOBYjFW7alACc70LnUzl2YSvv75BB7G_pAiBjVU4ufrSWBscAfDrhhFLjWFxE3SZiDmcuQZFNKt8aiw%3D%3D&cpn=H7yQS6avV2bFaGgm&c=WEB_EMBEDDED_PLAYER&cver=20200228

          Sursa: GeoEngineeringWatch.org

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(chemtrail). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.