Să începem cu începutul: CORONAVIRUSUL WUHAN este o mare țeapă!


Imagini pentru manipularea coronavirus

Și așa a fost!
După o lună în care administratorii FB m-au ținut în carantină, numărul de decese din CHINA a fost extrem de mic raportat la numărul de bolnavi și la numărul de locuitori!
Dacă există încă cititori care nu înțeleg conceptul de ARMĂ BIOLOGICĂ sau ARMĂ DE DISTRUGERE ÎN MASĂ FOLOSIND MICROBI, VIRUȘI, BACTERII, etc în loc de rachete și gloanțe nu are rost să piardă vremea pe aici!
Lucescu nu mai scrie demult pentru terminații mintal sau cei care încă apără „STATUL DE DREPȚI”, DEMOCRAȚIA ȘI LIBERTATEA!
În istoria recentă, conceptul de ARMĂ BIOLOGICĂ sau RĂZBOI BIOLOGIC (BIOLOGICAL WEAPON sau BIOLOGICAL WARFARE) a fost DEZVOLTAT de JAPONEZI și apoi preluat de naziști!
Japonezii au dorit exterminarea chinezilor și puțini știu că împăratul HIROHITO a fost PRIMUL OM DE ȘTIINȚĂ DIN LUME de viță regală!
În general, UMANITATEA a dat regi și împărați niște gunoaie și niște mizerii însă au mai fost și excepții!
Cînd americanii au dat bombele la HIROSHIMA ȘI NAGASAKI, s-a speculat că au făcut-o ca un avertisment la adresa URSS!
Se prea poate însă există dovezi concludente că frica mare a americanilor era mai mult de japonezi și de armele de distrugere în masă pe care aceștia le aveau dar nu au mai avut timp să le lanseze!
Întreaga sa existență, HIROHITO (1901-1989) a neglijat la maximum îndatoririle de monarh și s-a axat pe munca sa de „cercetare” în descoperirea armelor biologice de distrugere în masă!
De altfel în JAPONIA, VACCINAREA COPIIILOR ESTE INTERZISĂ!
Mengele a fost doar unul din cele cîteva mii de doctori specializați în studiul armelor biologice pe care autoritățile americane i-au salvat de funia rușilor și bineînțeles i-au pus la muncă!
MENGELE a fost un savant schizofrenic cu un coeficient de inteligență extrem de mare!
Din păcate, de pe urma „geniului” acestor doi „savanți” suntem azi în mijlocul celui mai periculos tip de război și anume RĂZBOIUL BIOLOGIC.
La Organizația NAȚIUNILOR UNITE există un tratat prin care semnatarii se obligă să nu folosească ARME BIOLOGICE nici măcar pe timp de război! Problema e că acest TRATAT nu are o instituție care să poată verifica dacă semnatarii respectă cu sfințenie obligația de a NU DEZVOLTA ARME BIOLOGICE!
Așadar, oficial unele guverne declară că NU DEZVOLTĂ ARME BIOLOGICE însă realitatea ne demonstrează că aceste ARME EXISTĂ Și PROLIFEREAZĂ DIN CE ÎN CE MAI MULT!
Punem un pic de aromă ideologică (cum ne place nouă pe barosăneală) și doar subliniem că ARMELE BIOLOGICE afectează doar CLASA MUNCITOARE nicidecum CLASELE EXPLOATATOARE ȘI CONDUCĂTOARE!
Ar trebui să vă țin juma de noapte cu problematica armelor biologice și o să simplificăm ideile pe care urmează să le expunem onoratei audiențe, însă vreau să trecem direct la ceea ce eu consider că e esențial pentru cititor!
Începînd cu 1990, în fiecare iarnă cu excepția lui 2011 (nu am avut contact deloc cu spațiile publice) m-am îmbolnăvit de gripă.
Și a fost un lucru bun! Știți de ce, nu?
Fiindcă de fiecare dată cînd o tulpină virală (o variantă de armă biologică) a fost lansată către oameni, eu am „recepționat-o” iar MEMORIA IMUNĂ a luat-o în evidență.
Dacă massmedia romînească, și nu numai, ar exista să servească poporul romîn (și altele fiindcă suntem toți vizați de GENOCIDUL PLANETAR ) atunci s-ar explica foarte simplu de ce există un război cu arme biologice împotriva romînilor, care sunt măsurile de contracarare și de prevenire pentru preîntîmpinarea unui genocid.
INFECȚIA VIRALĂ numită GRIPĂ face anual sute de mii-milioane de morți la nivel internațional.
În colonia ROMÎNIA, începînd cu decembrie spitalele de urgență se umplu cu bolnavi în stare gravă.
Haideți să vorbim un pic despre cum ne afectează această armă și cum ne putem apăra!
SISTEMUL IMUNITAR al OMULUI este un ansamblu excepțional de protecție și apărare al corpului fizic.
MEDICINA ACTUALĂ distruge în mod intenționat organismul pacientului iar INFORMAȚIA ESENȚIALĂ LEGATĂ DE CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE A FIECĂRUI OM este denaturată, intoxicată și bruiată pentru ca oamenii să fie dependenți de niște substanșe chimice fabricate din petrol.
Acum ceva timp, cineva drag mie, mi-a demonstrat că în pastila de AUGMENTIN (cel mai puternic antibiotic existent pe piața romînească) nu există decît 0.02% substanță activă.
Nu am avut curaj să întreb ce sunt cele 99.98%!
Așadar, trebuie să ne informăm mai mult și să ne obișnuim să antrenăm SISTEMUL IMUNITAR AL NOSTRU pentru că în caz de îmbolnăvire a corpului fizic, este singurul aliat!
Din cauza alimentației, a stilului defectuos de viață, al unui sistem medical criminal și mafiot OAMENII sunt forțați să înghită SUBSTANȚE CHIMICE EXTRASE DIN PETROL și VAR!
ROCKEFELLER și-a făcut averea vînzînd fiole cu petrol și ceva morcov ras, prezentîndu-le desigur leacuri inclusiv contracancer.
Cum antrenăm sistemul imunitar?
Printr-o alimentație echilibrată (care să conțină obligatoriu fructe legume proaspete) și fără a face excese de alcool, tutun, droguri, etc.
Pînă aici nu v-am spus nimic nou întrucît aceste noțiuni le-am deprins cu toții în școala generală (aia socialistă de o înjură oxiurii pînă fac spume la orificiile bucale)!
Personal includerea usturoiului și a cepei în alimentația zilnică va deveni obligatorie de aici înainte!
Vitamina C este ESENȚIALĂ celulei umane! Ea nu poate fi sintetizată și de aceea orice organism care are carență de vitamina C va merge foarte repede la cimitir!
O sursă gratuită de VITAMINA C sunt celebrele măceșe pe care le găsiți peste tot începînd cu septembrie și pînă tîrziu în martie!
Ce facem dacă ne-am îmbolnăvit?
NU, nu fugim la spital că acolo cresc șansele să murim!
Imediat ne izolăm cît putem de mult de ceilalți membri ai familiei și începem lupta cu dușmanul.
Cum știm că ne-am îmbolnăvit?
Cînd încep să apară simptomele de febră, greață, dureri de cap, slăbiciune, moleșeală, amețeală, etc deja e tîrziu!
VIRUSUL a PUS CONTROL PE ORGANISMUL NOSTRU!
E ca o LOVITURĂ DE STAT (al dracu’ ești LUCESCULE cum o sucești tu iar, ideologic!!!)!
DIn fericire acela e și momentul cînd globulele albe ies din cazărmi și încep să caute celulă cu celulă încercînd să identifice bandiții și să îi neutralizeze.
De aceea spun să avem grijă de SISTEMUL IMUNITAR întrucît dacă soldații noștrii sunt slabi morți, fără gloanțe și fără bocanci cum ați vrea să învingă INAMICUL?
MENGELE (prin acest nume includ ca o categorie absolut toți cercetătorii armelor biologice de distrugere în masă) a ales INFECȚIA GRIPALĂ pentru „avantajele” ei :
1) virusul infectează mari porțiuni din organism prin faptul că copiază ADNul și ARNul gazdei și reușesc să devină invizibili pentru soldații LEUCOCITE (globulele albe).
Exact ca khazarii ce își iau nume romînești și îi păcălesc pe romîni că sunt romîni cînd de fapt ei sunt bandiți (ISARescu, AUResc, Cîțu (KATZ)).
2) SCOPUL SUPREM ESTE OPRIREA FUNCȚIEI RESPIRATORII.
3) STRĂNUTUL și TUSEA sunt reflexe prin care organismul elimină în exterior ceea ce consideră că blochează căile respiratorii.
De aceea GRIPA POATE FI EXTREM DE PERICULOASĂ întrucît se propagă prin aer și contact inclusiv cu ochii (degeaba avem mască pe gură dacă cineva strănută iar stropii ajung la mucoasa prezentă în zona oculară)
Gripa e perfectă fiindcă afectează partea din organism ce se ocupă cu funcția respiratorie: plămîni, gît , nas, urechi, mucoase, faringe, laringe, esofag.
Scopul principal pentru care MENGELE a dezvoltat ARMA GRIPALĂ DE EXTERMINARE este STOPAREA FUNCȚIEI RESPIRATORII.
Strănutul, tusea, febra, infectarea mucoaselor, toate aceste efecte converg către un singur OBIECTIV: OPRIREA FUNCȚIEI RESPIRATORII care duce imediat la deces.
Cînd auziți în presa ticăloasă bilanțuri cu morții de gripă să știți că nu au murit de gripă ci de INSUFICIENȚĂ RESPIRATORIE sau STOP CARDIO-RESPIRATOR.
Acum vine partea interesantă: cunoscînd ce vrea MENGELE de la noi de ne trimite această ARMĂ TĂCUTĂ și PARȘIVĂ trebuie să ne pregătim tot timpul pentru RESTABILIREA FUNCȚIEI RESPIRATORII pînă ce SISTEMUL NOSTRU IMUNITAR va neutraliza soldații inamici.
Pentru aceasta LUCESCU folosește două metode care sunt foarte eficiente și scurtează TIMPUL DE RECUPERARE eliminînd riscul STOPULUI CARDIO RESPIRATOR!
Prima metodă pe care o folosesc cu succes în cazul copilului este BATISTA BEBELUȘULUI.
Un dispozitiv extrem de ingenios ce nu are părți în mișcare și care costă în jur de 6-8 euro la farmaciile romînești.
Se montează la aspirator (bănuiesc că toată lumea are în casă așa ceva) și face o chestie excepțională: folosind puterea de absorbție a aspiratorului TRAGE suprasecreția de muci din sinusurile pacientului.
Din reportajele de la TV, spitalele chinezești au așa ceva de aici și procentul mare de pacienți recuperați.
BATISTA BEBELUȘULUI nu trebuie să lipsească din nici o casă. Au început să curgă mucii, nu-i bai!
Cînd nasul e înfundat în mod sigur cele patru sinusuri (niște găuri în scheletul craniului unde există mucoasele) sunt pline cu puroi.
Reacția la frig a mucoasei nazale e firească însă cînd nasul e înfundat și nu putem respira, mucoasa este blocată de suprasecreția cauzată de infecția virală.
Durerea de cap poate să vină și din presiunea exercitată de această suprasecreție asupra plăcilor ce adăpostesc meningele și creierul.
Dacă tot am zis de meninge, gripa poate duce la meningită foarte repede: nu e nevoie să vă spun eu că orice infecție în zona capului este serioasă și poate duce la deces.
Se montează BATISTA BEBELUȘULUI la aspirator și se aspiră fiecare nară DE CîTE ORI este necesar.
ATENȚIE!
În stadiul de maxim al bolii, mucoasa nazală secretă GĂLEȚI de muci!
Chiar dacă pe moment pare că am „curățat” nasul în 5-10 minute se va înfunda iar!
De asta e important CA MAI ALES SEARA ȘI NOAPTEA SĂ NU DORMIȚI LA ORIZONTAL!
Cîteva zile, pînă ce FUNCȚIA RESPIRATORIE ESTE ADUSĂ LA NORMAL (SUVERANITATEA ORGANISMULUI ESTE RECUPERATĂ) ESTE OBLIGATORIU să DORMIȚI Cu JUMĂTATEA SUPERIOARĂ CÎT MAI SUS!
Astfel se evită ca suprasecreția nazală să intre pe căile respiratorii și să blocheze accesul plămînilor la aer!
În spitalele romînești EU NU AM VĂZUT grija pentru acest aspect!
Stați frumos pe o canapea și picotiți acolo și nu vă lungiți la orizontală sub nici o formă!
În timpul zilei, mergeți cît mai mult pe picioare!
BOALA SE DUCE MULT MAI BINE ÎN PICIOARE decît la orizontală cu termometrul în gură.
FEBRA!
Aspect foarte important!
Sunt unele păreri care ne îndeamnă să nu reducem febra și să o lăsăm căci temperatura crescută omoară agenții patogeni.
Eu unul nu sunt de acord cu această abordare, și recomand scăderea temperaturii care depășește 38.7 grade inclusiv cu un cearceaf cu apă rece aplicat pe corp.
Consider că febra poate duce la comoție cerebrală, atac cerebral, distrugerea iremediabilă a sistemului nervos central.
Eu, pentru mine, nu voi lăsa febra să depășească pragul de suportabilitate!
Cea de-a doua metodă pentru RESTABILIREA FUNCȚIEI RESPIRATORII o folosesc din 2012 (m-am trezit noaptea că mă sufocam din cauza mucilor care intraseră pe căile respiratorii)!
Este inspirată din medicina AYURVEDICĂ și constă în spălarea cu o soluție salină a mucoasei nazale.
Există o sticlă specială (dar în caz de urgență se pot folosi și seringi mai mari) care se umple cu apă călduță și cu o soluție salină (bicarbonat de sodiu și sare de bucătărie) și care se ține cu o mînă în dreptul fiecărei nări, se apasă cu putere, jetul de soluție intră pe nară, circulă prin tot sinusul și iese pe cealaltă nară curățînd mucoasa.
Acest procedeu este ușor, nu pune viața în pericol, nu costă nimic, și SCURTEAZĂ RECUPERAREA cu minim 2 săptămîni.
Iarăși, în spitalele romînești publice, nu se regăsește deloc această metodă ieftină.
Semn că guvernanții noștrii nu vor să ne salveze viețile ci dimpotrivă să ne omoare!
Chiar dacă funcția respiratorie a fost recuperată complet și puteți respira, nu s-a terminat! Tusea va persista încă cîteva zile sau săptămîni!
Lupta cu tusea e simplă: ceai cald de mușețel cu lămîie!
Sau orice ați văzut că vă face bine: la unii propolis, la alții sirop de pin, etc.
SĂNĂTATE!
În ADEVĂR ESTE PUTEREA!

Luci Ionescu
Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Să începem cu începutul: CORONAVIRUSUL WUHAN este o mare țeapă!

 1. cornelmera zice:

  Exceptional articol..multumim pt postare,ar trebui citit de cat mai multi,si pus in aplicare cat de cat …

  Apreciază

 2. xaeus zice:

  Temperatura ridicata e cea care distruge microbul. La peste 39.1 grade, orice intrus e distrus foarte repede. Este o mare greseala sa iei ca prima masura scadea temperatura organismului ! Temperatura ridicata este necesara pentru a scapa de virusi !

  Apreciază

  • citadela zice:

   Mda, temperatura inalta este o problema spinoasa…hmmm, ea este o reactie a corpului DAR!!!…este cu dus si intors…corpul poate sa o si mierleasca in procesul disperat de „vindecare” prin febra
   Asa ca…. nu-i simpla treaba!

   Apreciază

  • dan s zice:

   la 39, cerceaful cu otet. asta era metoda traditionala

   Apreciază

 3. Radu zice:

  Foarte interesant articolul. Dati click pe numele meu pentru a va destupa creierul! Doamne-ajuta!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.