”României i se pregătește o lovitură!”


Carmen Avram anunță NUCLEARA de la Bruxelles

Imagini pentru Carmen Avram

”Polonia, Ungaria şi alte state estice sunt pe poziții ferme – sper ca nici România nu va accepta pierderi sau condiționări cu capcane, doar de dragul unor prietenii vechi…”

Veste „nucleară” dată de europarlamentarul Carmen Avram în emisiunea de top realizată de Răzvan Dumitrescu. României i se pregătește una dintre cele mai perverse lovituri.

”Vă dau o veste proastă – la Bruxelles, se pregăteşte, acum, condiţionarea alocării de bani de statul de drept”, a anunțat Carmen Avram, asta în condiţiile în care ”nimeni nu vrea să pună definiţie la statul de drept, este împotriva tratatului și toate statele din UE au sisteme diferite”.

Reamintim că această propunerea a mai fost făcută și anii trecuți, fiind respinsă vehement de premierul Viorica Dăncilă, fost europarlamentar, prin intervenții memorabile la Bruxelles și Strasbourg. În același timp, politicieni – inclusiv eurodeputați – USR și PNL au creat probleme României prin acuzații aberante pe tema „statului de drept”.

”Va fi un pretext care ar putea să aducă foarte mari prejudicii României pentru că noi am tot aruncat tema asta cu statul de drept”, a declarat aseară Carmen Avram, în emisiunea ”Subiectiv”, de la Antena 3.

Într-o postare anterioară, Carmen Avram arăta că la Summit-ul de la Bruxelles pe tema bugetelor ”vor fi tensiun”. ”Liderii statelor UE se întâlnesc să decidă cum se împart banii Uniunii pe domenii şi pe țări”.

”Războiul va fi diplomatic, dar dur, că doar se duce pentru miliarde de euro!”, scria Carmen Avram pe 20 februarie, subliniind că ”Polonia, Ungaria şi alte state estice sunt pe poziții ferme”.

Atunci, Carmen Avram atrăgea atenția, cu subînțeles: ”Eu sper ca nici România nu va accepta pierderi sau condiționări cu capcane, doar de dragul unor prietenii vechi…”.

Ori, acum iată că s-ar putea întâmpla ceea ce anunța cunoscuta teleastă: ”condiționări cu capcane, doar de dragul unor prietenii vechi”.

, Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-EUROPA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.