Serviciile secrete straine implicate in poluarea din Bucuresti!


Oamenii lui Soros sunt gata sa otraveasca bucurestenii doar ca sa cistige Nicusor Dan functia de primar!

Serviciile secrete străine implicate în poluarea din București!

Nivelul de poluare record înregistrat în noaptea de duminică spre luni în București ridică mari semne de întrebare, în condițiile în care specialiștii spun că este greu de crezut să fie vorba de o întâmplare sau de arderea necontrolată a unor deșeuri, așa cum încearcă să se acrediteze în mediile oficiale. Mult mai probabilă este o acțiune concertată pentru a stârni panică în rândurile populației și, implicit, nemulțumiri la adresa actualului primar, Gabriela Firea.
O astfel de acțiune este imposibilă fără implicarea unor servicii secrete, susțin sursele noastre.

Zonele în care valorile de poluare cu PM10 erau peste limite sunt: Iuliu Maniu, Universitate, Moşilor, Piaţa Romană, Mihalache, Expoziţiei şi Băneasa Nord. Staţia B1 – Lacul Morii, la staţia B3 – Mihai Bravu sau B6 – cercul Militar.
În alte patru zone (Piaţa Sudului, Timpuri Noi, 13 Septembrie şi Libertăţii), se înregistrau valori foarte crescute ale concentraţiilor de PM2.5, cuprinse între 77 micrograme/mc şi 92 micrograme/mc.
Aceasta poluare punctuală, numai deasupra stațiilor de măsurare se face prin dispersarea din DRONE a pulberilor în suspensie PM2.5 , PM10.

După cum se poate vedea în materialul video primit la redacție, cel care a filmat crede ca este gripa porcină?! – dar în realitate sunt particule în suspensie dispersate prin drone în zone atent alese pentru a da depășiri maxime la stațiile de monitorizare și isterizarea populației.
Acțiunea se desfășoară cu un singur scop. Alegerea lui Nicușor Dan, apărătorul mediului (!), în funcția de Primar General al capitalei.

Acțiunea de demonizare a actualului Primar General Gabriela Firea apare ca evidentă dacă este să ne uităm, de pildă, la postarea isterică a Violetei Alexandru, despre ale cărei legături cu rețeaua Soros am mai scris pe larg. Chiar vă imaginați că ministereasa n-are altă treabă noaptea decât să stea la geam să miroasă poluarea doar pentru că suferă de insomnii? Nu, cineva trebuia să dea tonul – „Firea ne omoară!”, că să aibă toți propagandiștii cu ce să isterizeze populația în zori.

Nu mai merge cu corupția, acum merge cu mediul, chiar dacă ucid oameni.
Acțiunea este gândită și coordonată de afară cu ajutorul unor servicii secrete străine și cu implicarea unor factori romanii vânduți acestora.

Pentru populație, efectele unor astfel de operațiuni sunt catastrofale. Potrivit specialiștilor, cazurile de astm și bronșită au explodat în ultimele șase luni în București!

Potrivit ministrului mediului, Costel Alexe, cauzele incidentului de noaptea trecută identificate au fost: „arderi necontrolate în București și Ilfov- de vegetație, gunoaie, cauciucuri- în cursul serii”. Ar fi interesant să ne explice și nouă ministrul cine a ars cauciucuri noaptea în centrul orașului? Cine a ars vegetație și gunoaie la Piaţa Romană sau la Cercul Militar? Despre ce vorbim aici? E clar că poluarea nu s-a ridicat de la sol deasupra orașului, ci dimpotrivă a venit de sus, împrăștiată fix în punctele de monitorizare!

Aici video:

https://bpnews.ro/wp-content/uploads/2020/03/video-1583147832.mp4?_=1

Home

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Bucuresti), ROMANIA(Bucuresti-politic). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Serviciile secrete straine implicate in poluarea din Bucuresti!

 1. A.D. zice:

  Citesc „Republica” CTP-istă aproape zilnic (de „dragul” lui – e un român interesant!), aproape de la înființare: N-AM MAI VĂZUT VREUN ARTICOL DESPRE AȘA CEVA.

  Articolul de față spune că poluarea pare să fi fost „punctuală” (în spațiu); în TIMP cum a fost ? Cum a fost în zilele imediat precedente ? Acum cum este ?

  Republica CTP-istă se întreabă: „Și totuși, de unde vine ?” Să însemne asta că nu-s chiar obișnuți să vadă așa ceva, ori că sunt exasperați de cât de des au văzut-o ?

  Apreciază

 2. Adrian Cacovean zice:

  Poluare la ordin, flatulenta dirijata direct in nasul fin de monitorizare al Primarului, ca sa tuseasca romanii, ca sa speculeze Nicusorii sau ca sa treaca taxa de poluare si taxele pe nivelul de poluare euro a masinilor?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.