Savant rus venit în România să țină conferințe despre așa-zisa descendență slavă a dacilor, repatriat de pe Aeroportul Otopeni


Toti strainii scornesc toate porcariile…evreii si ei au incercat, acum rusii. Oare cine mai apare in viitor?

Stiu ca unii au dus in spatiul public ca limba romana are o parte din limba slava. Cine nu-si cunoaste istoria este sortit sa creada minciunile altora….

Totusi nu trebuia sa-l expulzeze deoarece nu este nici un pericol pentru Romania dar faptul ca e rus…asa se comporta capitalistii pro americani care ne conduc!

Savant rus venit în România să țină conferințe despre așa-zisa descendență slavă a dacilor, repatriat de pe Aeroportul Otopeni

Autoritățile nu i-au permis intrarea în România lui A.I.Umnov-Denisov, cercetător rus venit să țină o conferință prin care să demonstreze așa-zisa descendență slavă a dacilor, teză opusă istoriografiei românești oficiale. Savantul a fost trimis înapoi în Federația Rusă de pe Aeroportul Otopeni, potrivit unei postări pe Facebook a ambasadei ruse la București, citate de Radio România Chișinău.
A.I.Umnov-Denisov urma să țină o prelegere intitulată „Triburile dacilor: cine și de unde sunt” la Centrul Rus de Știință și Cultură, instituție deschisă în urma unui acord semnat în 2013 de fostul ministru de Externe, Titus Corlățean, în timpul Guvernului Ponta.
Ulterior, cercetătorul rus avea programate prelegeri similare la Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” din București și la Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța, potrivit postării Ambasadei Rusiei la București.
Tezele pan-slaviste se opun teoriei acceptate oficial, conform căreia românii au apărut prin contopirea dintre poporul daco-get și coloniștii romani, fiind deci preexistenți apariției slavilor în secolul al VI-lea d.Hr. pe aceste meleaguri și apoi stabilirii nou-veniților la sud de Dunăre.
Acest articol a fost publicat în URMASII DACILOR(diverse). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Savant rus venit în România să țină conferințe despre așa-zisa descendență slavă a dacilor, repatriat de pe Aeroportul Otopeni

 1. traian21 zice:

  Ar fi multe de comentat privind originea speciilor …umane. Sunt opinii, destul de bine întemeiate, conform cărora rușii nu ar fi, genetic, de origine slavă. De altfel cel mai important „țar” al Rusiei a fost Ecaterina, care numai rusoaică nu era. Deci, cei care se consideră ruși sunt doar vorbitori de limbă rusă fondată de cultura bizantină. (alfabetul este kirilic, ca și cel din Bizanțul cucerit de turci în secolul XV) Genetic pot fi vikingi, pot fi așkenazi, pot fi khazari, pot fi daco-geți, pot fi germani, pot fi orice etnie din fostele popoare sovietice. E forțată ideea că dacii ar fi de origine slavă pentru că istoria îi consemnează ca un neam de traco-geți, înainte ca statul rus (Rusia Kieveană) să apară secolul IX. Până la urmă primii indo-europeni sosiți în Europa, par a fi aheii veniți de prin viitoarea Dacie. Complicată …puritatea etnică și etnogeneza ! „Studierea problemei etnogenezei, adică a originii oricărui popor, constă în determinarea următoarelor aspecte: când, unde, în ce condiții și din care influențe lingvistice, culturale și demografice s-a format comunitatea etnică respectivă?” Aici domnul savant rus, nu prea ar avea argumente pertinente! Oricum venea cu povești.

  Apreciază

 2. Seruah zice:

  „toti parapsihologi, neurologi, psi-analisti care lucreaza la cazul tau….[…..]”

  descarca arhiva cu 4 fisiere audio:

  tactici preluate de la servicii secrete si intelligence:

  sursa 1:

  https://easyupload.io/4s5o15

  sursa 2 daca nu merge sursa 1:

  http://www.girlshare.ro/3769867503.6

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.