CTP vrea expulzarea din țară a celor care nu vor să se vaccineze


In Romania dupa 89 nebunii sunt liberi!

Cristian Tudor Popescu a criticat militanţii anti-vaccin, la Digi 24, întrebându-se ce ar fi dacă cei care refuză să se imunizeze ar fi expulzaţi din ţară. El a subliniat că libertatea individului nu însemnă să faci ceea ce dăunează grav celor din jurul tău, scrie Adevărul.

”Un cetăţean al acestei ţări are dreptul de a infecta premeditat un alt cetăţean? N-are! Faci puşcărie. Aceşti inşi care nu-şi fac vaccinul nu au libertatea de alegere. Nu e vorba de el. Ei gândesc aşa: «nu-mi pasă, sunt immun, mănânc vitamine şi din moşi strămoşi, de la poporul lui Decebal, am carne bună pe mine şi nu mă îmbolnăvesc». Dacă vrei să mori, n-ai decât! Problema e că omori pe alţii, stimaţi domni şi stimate doamne care refuzaţi vaccinul. Nu aveţi libertatea de a infecta pe alţii.    Dacă am da o lege să fie expulzaţi din ţară toţi cei care nu vor să fie vaccinaţi? Ştiţi că dacă mergeţi într-o ţară şi nu ai anumite vaccinuri poţi să zaci în aeroport nu-ţi dă drumul în ţara respectivă?    Nu eşti liber să faci ceea ce dăunează grav celor din jurul tău. Libertatea înseamnă să faci ce vrei, asta le-a intrat în cap oamenilor după ’90. Nu, nu faci ce vrei, decât dacă stai într-o peşteră în vârful munţilor. Câtă vreme trăieşti în societate, legea nu îţi dă dreptul să faci ce vrei nici măcar cu tine.    Să le dau exemplu acestor inşi. Individul are dreptul de a alege. Eu am dreptul să mă sinucid, nu?. Nu ai, pentru că biserica aia în care cred ei nu te îngroapă! Nu ai dreptul să faci ce vrei, din punctul de vedere al bisericii, pentru că ea spune că nu îţi aparţine viaţa, că aparţine altcuiva care ţi-a dat-o. Biserica aia în care credeţi nu vă consideră liberi să faceţi ce vreţi.    Dacă vă duceţi să faceţi o operaţie şi aveţi nevoie de anestezie generală trebuie să semnaţi ceva şi ştiţi ce scrie acolo? Că vă asumaţi răspunderea, în cazul în care se întâmplă ceva. Că există riscul să muriţi din cauza anesteziei generale. Vă asumaţi asta şi semnaţi. Asta puteţi să vă asumaţi să fiţi salvaţi, dar vaccinul nu?“, a spus CTP.

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(personaje). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la CTP vrea expulzarea din țară a celor care nu vor să se vaccineze

 1. dpserban zice:

  Nu îmi place acest personaj, dar aici îi dau dreptate. O singură observație am. După cum a și spus, se pare că sunt țări unde nu poți intra dacă nu ești vaccinat. Și chiar dacă nu ar fi astfel de țări… Cu ce au greșit ceilalți, să le trimiți pe cei nevaccinați de la tine? Cu alte cuvinte, soluția nu este să-i trimiți. Dar există o altă soluție, care s-a aplicat în trecut. S-a aplicat fără comentarii! Și este o soluție corectă, fundamentată medical. Leprozeriile! Locuri unde erau internați și tratați oamenii bolnavi (de lepră). Soluția se aplică și în cazul altor boli. În cazul bolilor psihice se face o izolare și tratament în vederea recuperării. Ca atare, ar trebui să se aplice cu CONSECVENȚĂ acest principiu. În cazul bolilor cu pericol pentru societate, să se purceadă la izolare la primul semn de boală. Chiar și așa… Soluția nu este completă. Ce facem cu personalul de îngrijire? Cine acceptă să îngrijească persoanele ce au boli molipsitoare sau cu pericol pentru ceilalți membri ai societății? Doar niște persoane cu dăruire ar putea presta o astfel de activitate. Și atunci se pune întrebarea: unde este dăruirea celor care reprezintă un pericol pentru societate? Unde este înțelegerea lor?
  Așa că, revenind la mitingul de azi: acesta nu are în vedere sănătatea! El este de fapt un miting politic, Problemele de sănătate nu se rezolvă la miting. Posibil să fie și un mod de a pune presiune pe industria Pharma și pe faptul că a devenit o afacere. Dar acesta este doar un aspect al societății. Nu este singura industrie/activitate ce a încăput pe mâna marilor afaceriști. Ar putea să zică cineva că greșesc, dar îi voi da un contra-argument: industria românească din domeniul pharma a fost destructurată sau preluată de marile firme occidentale. Nu cred că degeaba, din mărinimie, ci doar pentru profit! Soluția? Declarați PROFITUL ILEGAL.

  Apreciat de 1 persoană

  • Lupul Dacic zice:

   Te-am lasat sa bati cimpii cu gratie de multe ori. Nu am intervenit pentru ca in toate comentariile tale sunt si adevaruri.
   ” Cu ce au greșit ceilalți, să le trimiți pe cei nevaccinați de la tine?” Ce inseamna vaccinul? Imunitate asupra bolii/bolilor respective, nu? Daca ai imunitate de ce iti este frica de cei nevaccinati?
   Incerca daca poti sa vezi absurditatea la care se supun toti oamenii vaccinati si cei care sustin vaccinul cind le este frica de ceilalti. Daca vei intelege logica inseamna ca cei care sustin ori sunt idioti ori platiti sa manipuleze.

   Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    Cit despre CTP orice psihiatru l-ar pune pe pastile dar el i-a si bani de la Soros pentru circul care il face

    Apreciat de 2 persoane

   • A.D. zice:

    Vai, Lupule … 😦

    Comentatorul nu știe, oare, cum s-a terminat „Taxa pe Lăcomie” a guvernului Dragnea-Dăncilă ? Cum să INTERZICI profitul ? Asta înseamnă să fii pe față împotriva Democrației (care din profit trăiește).

    D-lui CTPopescu să îi dorim o viață foarte lungă, să prindă (ca și celebrul „Alex” Vișinescu) următoarea schimbare de regim. Iar până atunci, să îi dorim să își câștige existența din meseria pentru care a studiat în facultate, nu doar din hobby-uri.

    Dar aici chiar că sunt nedrept: omul are multiple arii unde este talentat! Ce îi mai trebuie lui studiile universitare de specialitate, specialitate care probabil nici nu mai există în România ?

    Apreciat de 1 persoană

  • Greu de ucis 2 zice:

   Organismul uman isi creeaza imunitate pe cale naturala in contact cu virusul. Vaccinarea introduce in organism niste virusuri active sau inactive care stimuleaza sistemul imunitar sa lupte si sa castige imunitate. Dar ce facem daca sistemul nostru imunitar este slabit si virusul prolifereaza in organismul nostru, asa cum s-a intamplat in cazul vaccinului impotriva poliomielitei? Devenim purtatori de agenti patogeni si-i infectam si pe altii? Adica pana la urma cei contagiosi sunt mai degraba cei vaccinati decat cei nevaccinati!!! Unde mai punem ca vaccinurile nu sunt eficiente decat impotriva unui virus cu un anumit cod genetic. Dar ce sa vezi? Virusurile sufera in permanenta mutatii!
   Dar ceea ce mi se pare cu adevarat grav sunt celelalte ingrediente ale vaccinurilor:
   Aluminiu – distruge sistemul nervos
   Mercurul – creeaza autism
   Polisorbat 80 – creeaza infertilitate la femei
   De fapt cred ca asta este tinta reala a vaccinarii, infertilitatea femeilor pentru a reduce populatia globului, dupa cum ne explica Bill Gates!

   Apreciat de 1 persoană

 2. A.D. zice:

  Uite-aici un talent (din media libere!) care i-ar trezi respectul și d-lui CTP: căruia îi putea fi frate mai mare:

  „Boris Vian (French: [bɔʁis vjɑ̃]; 10 March 1920 – 23 June 1959) was a French polymath: writer, poet, musician, singer, translator, critic, actor, inventor and engineer. Today he is remembered primarily for his novels. Those published under the pseudonym Vernon Sullivan were bizarre parodies of criminal fiction, highly controversial at the time of their release.

  Vian’s other fiction, published under his real name, featured a highly individual writing style with numerous made-up words, subtle wordplay and surrealistic plots. His novel L’Écume des jours (literally: „The Foam of Days”) is the best known of these works and one of the few translated into English, under the title of Froth on the Daydream.

  Vian was also an important influence on the French jazz scene. He served as liaison for Hoagy Carmichael, Duke Ellington and Miles Davis in Paris, wrote for several French jazz-reviews (Le Jazz Hot, Paris Jazz) and published numerous articles dealing with jazz both in the United States and in France. His own music and songs enjoyed popularity during his lifetime, particularly the anti-war song „Le Déserteur” (The Deserter).”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Boris_Vian

  Și asta în doar 39 ani, stil Eminescu!

  Apreciază

 3. dpserban zice:

  A.D. – Bravo! Stai jos. Cum zice LD, bați câmpii cu grație.
  Iar pentru LD: Ai dreptate! Și, și! Unii sunt plătiți (că e de unde!), și alții sunt ceva mai ușor de manipulat. Altfel spus… am înțeles logica!
  Cât despre Democrație… citiți ce înseamnă democrația, pentru că este o varză (în cazul fericit!) în mintea unora. Democrația nu are nici o legătură cu profitul. Dar, absolut nici una! Citiți! Citiți! Citiți!

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Pentru mine democratie (capitalism) inseamna doar o gogorita cu care le-a impuiat capul prostilor ca sunt liberi.

   Apreciază

   • A.D. zice:

    Eu propun să rămână în istorie capitalismul sub numele de scenă „Democrație”, Lupule. Pentru mine, sunt sinonime. Ori măcar până s-or sesiza … (și) grecii. Că dacă nici pe ei nu-i zgârie pe timpan „conceptul” …

    Apreciază

   • Greu de ucis 2 zice:

    @Lupul Dacic – Intr-adevar capitalismul actual nu-i un sistem democratic. Dar nici socialismul de tip bolsevic nu a fost un sistem democratic. Eu cred ca democratie este atunci cand nu exista alt sistem de putere in afara celui propus spre votare cetateanului! Serviciile secrete, societatile secrete sunt total nedemocratice, deoarece cetateanul nu poate sa le ceara niciodata socoteala si nici nu poate sa intervina prin vot in vreun fel. Daca capitalismul ar inseamna concurenta, piata libera si foarte multi intreprinzatori care sa acopere toate nisele pietei, atunci sunt un sustinator. Dar din pacate noi avem parte de corporatii, monopoluri si banci care controleaza banul in cel mai nedrept si nedemocratic mod cu putinta, instaurand o dictatura prin eliminarea capitalurilor autohtone mai mici si prin coruperea reprezentantilor statului pana la presedinte!

    Apreciază

 4. Simion zice:

  Idiotul asta de Cristian Tufor Popescu , după cum spunea și regretatul Corneliu Vadim Tudor trebuie sa se interneze intr-un spital de psihiatrie. Prindeți nebunul ca este inamicul public numărul 1.

  Apreciat de 1 persoană

 5. nils zice:

  Daca C.T.P si cei pro vaccinare se vaccineaza,teoretic vor fi imunizati in fata bolilor,atunci de ce se tem de cei care nu se vor vaccina si vor stranuta in public.

  Apreciază

 6. xaeus zice:

  Nenorocitul asta, care va indemna pe voi oile sa votati ca sa iasa la numar destule cat sa castige cine e preselectat, acum iar abereaza. Actioneaza din ce in ce mai des ca un tradator, ceea ce si este. L-a cumparat sistemul.

  Lipsa de logica e evidenta: daca voi boivacii va vaccinati, ce va phute grija ca altii nu o fac, ca doar sunteti imuni, nu ? Sau va tremura izmenele ca de fapt e asa de bun vaccinul incat nu sunteti cu nimic „mai imuni” ca restul ?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.