Nici acum nu vă este clar că Licuriciul a făcut și lansat Coroanavirusul?


Întâi a lovit Dragonul – pentru că a îndrăznit să-l depășească economic, tehnologic și îl detroneaza din postura de unică putere dictatorială în lume! -, iar acum dă iama în partenerii strategici (a se citi proști și slugi!)! Pentru interesele pe termen lung ale Licuriciului nimic NU contează! Vedeți câte razboaie a declanșat și câte milioane de oameni nevinovați au murit sau au fost nenorociți doar după 1990!
Dar cum războaiele au devenit – intre timp – asimetrice, o pandemie este super pentru a-ți menține dominația în lume!
Iar noi îl pupăm în fund și ne posternam ca niște imbecili în fața Licuriciului!
A auzit cineva de vreo reacție a sistemului privat de sanatate din România – spitale, policlinici etc. – cu privire cum se implică în zilele astea pentru combaterea Coroanavirusului?
Nimic! Și nici nu veți auzi! Nu-i interesează decât Profitul!
Costache și Orban au cuplat – noaptea ca hoții! – sistemul privat de sanatate la bugetul țării pentru Profit nu pentru Sănătate!
Text preluat

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Nici acum nu vă este clar că Licuriciul a făcut și lansat Coroanavirusul?

 1. dpserban zice:

  Din câte am înțeles, răspândirea depinde de curenții de aer. În zona din apropierea pământului, așa cam la 40-60 cm de la sol, nu se mai transmite virusul. Ca atare soluția este evidentă! … Mergeți în genunchi; în patru labe! (eu am văzut cu ochii mei pe unii cu masca de gaze, de armată, pe față! Oare le ajută? Măcar la creier!)

  Apreciază

 2. kluria zice:

  Înseamnă că nu urmăriți știrile, toate canalele TV ne țin la curent updatat cu evolutia, tratamentul/ profilaxia Coviv 19. Atâta timp cât încă nu avem cazuri imense ca la extern, stam inca bine și nu putem cauta vinovați în sistemul de sănătate. Lăsați oamenii să își facă treaba noi trebuie să ne preocupam de prevenție deocamdată.
  Momentan nu este de căutat vinovatul apariției acestui teribil virus, primordial suntem noi populația și dreptul nostru, al planetei la viață. Toate la rândul lor,pentru orice exista un timp.

  Apreciază

 3. Manacu Ilies zice:

  Nu vedem cu toții cine sunt in conducerea Ministerului Sănătății ???
  Vorbesc așa de frumos când ii vezi ca te apuca plânsul dar sunt cu ochii ca pe butelia numita bugetul statului ( bani publici).!

  Apreciază

 4. traian21 zice:

  Totuși …lumina vine de la răsărit ! Ca și scenariile „conspiraționisto-armaghedonale”.

  Apreciază

 5. ZUGRAVU L C zice:

  Pardon! P.S.D.-iștii lucrau noaptea ca hoții, P.N.L.-iștii lucrează pe întuneric ca strigoii…

  Apreciază

 6. dpserban zice:

  Iran – a cerut 5 miliarde de dolari. Are 8000 de cazuri, și cu morți… grosso-modo 10.000. Adică pentru fiecare bolnav se investește/consumă 500.000 dolari (! 5 sute de mii). Adică 6-7-8 apartamente (în București) pentru fiecare persoană bolnavă.
  JAF ! Să vedem: cei care dau banii, ce vor primi înapoi! Adică, iranienii nu au 5 miliarde acum, dar cât vor da mai târziu pentru acești 5 miliarde? 6? Și așa merge societatea asta spre noi culmi mărețe!

  Apreciază

  • Citadela zice:

   Pai casa scinteii tocmai a tiparit juma da trilion pentru nevoilii imediate si urgente create in cascavalul schweiter…..ce mai conteaza 5 miliarde care ii matura de pe jos, cazute pe acolo de pe masa stapinilor.

   Apreciază

  • A.D. zice:

   Stânga americană spune că Iranul ar fi sub ceva „sancțiuni”, să îl ajute să se prăbușească, întru renașterea în libertate.

   Poate de-aia n-au bani.

   Apropo: ce-i acela „noul Corona virus” ? Unul care incubează 5 zile, nu 14!

   Apreciază

 7. dpserban zice:

  Nu vă este cunoscut? Ia amintiți-vă! Papa Isărescu… inflația de după lovitura de palat! 10.000. Așa va fi acum cu dolarul sau euro. Și cei care au ceva economii în bancă… nu vor mai avea nimic! Chinezii, că nu sunt proști (a zis cineva că sunt proști!?), cică ar fi răscumpărat tot ce au putut. Acum să vedem cine rămâne cu banii, și cine tipărește banii!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.