Prețurile o iau razna – Ce trebuie să facă Guvernul AZI


Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

”Ce ipocriți! Când creșteau prețurile în guvernarea PSD, cu câțiva bani, de altfel, erau urcați pe pereți cei de la PNL, deși știau că piața e liberă și guvernul nu poate interveni în activitatea firmelor private. A făcut-o, prin OUG 114/2018, totuși, doar în ceea ce privește prețul la gaze și energie electrică, unde, alături de ANRE, avea unele prerogative”
”În loc de măsuri, stau și se lamentează pe la tv, până când nu o să mai poată fi controlată inflația!”, îi critică deputatul pe liberali.
”Câtă bătaie de joc să mai acceptăm de la actualul Guvern? S-au apucat PNL-iștii de afaceri și le convine creșterea alarmantă a prețurilor de nu iau nici o măsură, deși e decretată starea de urgență?”, mai întreabă, în finalul postării, deputatul PSD.
„Având în vedere această stare de fapt şi pentru a preveni anumite comportamente comerciale incorecte, sau chiar ilegale, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) propune, pe o perioadă determinată, plafonarea preţurilor produselor de strictă necesitate care fac parte din coşul minim de consum lunar – aşa cum este el definit de lege -, în scopul protejării cetăţenilor în faţa unor posibile creşteri bruşte şi substanţiale de preţuri”, anunţă ANPC.

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.