Robert Turcescu trezit in al 25-lea ceas!


„Suntem intr-o situatie critica! Vine foamea, criza alimentara! Asta se intampla ca depindem de straini! Nu mai producem nimic, nu mai avem resurse strategice, totul apartine strainilor! Asta ne-a adus politica globalista si nu mai putem continua asa! Fiecare din noi trebuie sa planteze, sa insamanteze, sa cultive orice petic de pamant care il are, va fi aur la toamna, asta ne-a mai ramas! Romania e in faliment total, traim urgia in curand! Spun acum adevarul cu toate riscurile!”

Irina Anushia Tchoumitcheva

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, cadru apropiat şi interior

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(la zi). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Robert Turcescu trezit in al 25-lea ceas!

  1. traian21 zice:

    Nu e vorba de a impune sau de a interzice un comportament sau altul. Deocamdată legea a definit destul de clar ce poate fi în interes național sau public. Privatizările (pe multe dintre ele eu le-aș numi criminale) erau necesare și utile dacă România și românii ar fi avut ceva de câștigat: Evident că din Privatizarea Petrom, a Romtelecom, a Sidex, a BCR, a ….. multor „ctitorii” ale politicii ceaușiste de independență economică, de dezvoltare uniformă și industrializare a României.
    Poate îmi explică cineva, cum de au crescut tarifele și prețurile după privatizare, și mai ales cât a câștigat bugetul țării din vânzarea acestora. Poate mulți nu știu, dar numai din vânzările câtorva clădiri, cumpărătorii își puteau recupera integral investiția (Romtelecom, BCR, Petrom de exemplu, aveau imobile bine situate, recent construite și bine dotate).
    Nu numai PSD cu anexele sale, ci și PNL sau PNȚ, au vândut în pierdere prostească. Când vom avea justiție putem discuta și despre ce informații putea folosi „Ministerul Public” și cum puteam identifica valoarea pagubelor reale. Până atunci ne plângem de milă !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.