Doi foști mari jucători ai echipei naționale a României, declarații anti UE:


Domnule președinte, vreau să dați drumul la economie, la fabrici. Să nu mai țineți cont de europenii ăștia nenorociți care ne-au terminat și acum nu ne mai cunosc

Doi foști mari jucători ai echipei naționale a României, declarații anti UE: Domnule președinte, vreau să dați drumul la economie, la fabrici. Să nu mai țineți cont de europenii ăștia nenorociți care ne-au terminat și acum nu ne mai cunosc

Doi foști componenți ai echipei naționale de fotbal a României, Dorin Goian și Ionel Ganea, au criticat dur Uniunea Europeană pentru comportamentul din ultimul timp în fața crizei Covid-19.

Dorin Goian, fost jucător al echipei Steaua și al naționalei României – pentru care a evoluat de 69 de ori, a spus că după această criză Uniunea Europeană se va desființa, pentru că fiecare este pe cont propriu.

Goian este și mai afectat, fiind în Suceava, orașul care a fost băgat în carantină de către autorități.

„La revedere, uită Uniunea Europeană! E gata această alianță, va dispărea după ce va trece pandemia. Fiecare e doar pentru el acum. Suntem efectiv ca în junglă, trăiește doar cine se ajută singur!”, a spus Goian pentru Gazeta Sporturilor.

Și mai dur a fost fostul internațional, Ionel Ganea, care i-a îndemnat pe conducători „Să nu mai țineți cont de europenii ăștia nenorociți care ne-au terminat și acum nu ne mai cunosc”. Ganea a jucat de 45 de ori sub tricolor și a înscris 16 goluri. Ca atacant, a marcat golul decisiv care a calificat România în sferturile de finală ale Euro 2000, în meciul istoric cu Anglia, scor 3-2 pentru tricolori.

„Domnule Raed Arafat, vreau să vă văd pe teren, vreau să văd soluții. Vreau echipamente și medicamente. E lipsă de cadre medicale, de cadre M.A.I. Aici stăm foarte prost. Domnule președinte, vreau să dați drumul la economie, la fabrici. Să nu mai țineți cont de europenii ăștia nenorociți care ne-au terminat și acum nu ne mai cunosc. Uniunea Europeană se va destrăma.

Noi, românii, am ieșit cei mai șifonați. Noi ar trebui să primim mai multe drepturi. Ar trebui să deschidem minele. La alții de ce se pot exploata minele, iar la noi nu? Acum e stare de urgență și nu e normal ca primarul de la Făgăraș să facă angajări la Primărie în detrimentul voluntarilor din spitale. Și e valabil pentru toți cei din țară.
Trebuie convocați primarii, prefecții și cei din Consiliile Județene și trebuie dat drumul la treabă. E părerea mea. Să li se spună primarilor «Vă dăm niște bani și hai să dăm drumul la treabă». Trebuie făcut ceva la comun”, a declarat Ionel Ganea la Pro X.
Acest articol a fost publicat în ROMANIA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Doi foști mari jucători ai echipei naționale a României, declarații anti UE:

 1. Nicu Marcel zice:

  Intrarea României in UE nu a fost o decizie prea înțeleapta! DE CE NU S-A FĂCUT REFERENDUM ? Pentru ca romanii au fost cam pacăliți , cu promisiuni de genul ne dați petrolul și gazele și totul va fi bine. A fost bine dar NU pentru noi ci pentru UE. Care avea nevoie de resursele României, de relocarea capacităților lor care erau poluante spre noi, cu forța de munca calificata care sa lucreze pentru ei , pe doi bani .!!!
  Sa ai un președinte și sa nu-i pese de jaful din pădurile românești este de-a dreptul incalificabil, ce face omul asta.!!!! Se spune in popor, romanul este frate cu codrul dar vedem cu toții ca acest jaf continua intr-un ritm alarmant.!!! Ce mai lasam generațiilor viitoare, desertificarea României , cam astea ne ADTEAPTA in 20/25 de ani dacă nu vom avea un guvern responsabil care sa acționeze conform intereselor FUNDAMENTALE ALE ROMÂNIEI.!!!!
  Sa mai spunem de modul de-a dreptul jignitor cum be tratează cei de la Bruxelles? Romanii trebuie sa înțeleagă ca nu vom svea pace socială atâta timp cât la guvernare se afla acest guvern liberal care trevuie sa se preocupe de SANATATTEA ȘI SALVAREA ECONOMIEI NAȚIONALE!!! Aceasta este prioritatea numărul 1 astăzi in România.!!!
  ALTA VARIANTA NU EXISTA ASTĂZI!!! Nu ne salvează nici UE nici cine o mai fi decât noi, sa nu creadă cineva ca o sa vina UE sa ne dea cel mult niște avansuri și cam atât. Unde ne dorim sa ajungem ??? Repet, doar in guvern responsabil mai piate salva ROMÂNIA!!!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.