SOCANT: GUVERNUL ORBAN REFUZA SA COMUNICE PARLAMENTULUI CIFRA POPULATIEI ROMANIEI


În plină dezbatere publică legată de lipsa de transparență a guvernului Orban, acuzat de secretizarea abuzivă a unor informații de interes public, inclusiv componența Grupului de lucru condus de Raed Arafat, apare un nou front de luptă. De data asta între guvern și parlament, incluzînd chiar și partidul de guvernămînt.

Concret, în luna februarie, deputatul PNL Daniel Gheorghe a adresat o interpelare parlamentară ministrului de Interne, Marcel Vela, în care îi solicită următoarele:

”Ținînd cont că există o dezbatere publică referitoare la numărul de cetățeni români, nefiind clar un număr anume, aș dori să îmi puneți la dispoziție informații, din statisticile și documentele oficiale, referitoare la următoarele lucruri:
l . Numărul oficial al cetățenilor români;
2. Cîți dintre cetățenii români se află în diaspora;
3. Cîți din cetățenii români din diaspora se află în Republica Moldova”.

Deși termenul, obligatoriu prin lege, de răspuns la solicitarea parlamentarului liberal era pînă cel tîrziu pe 18 martie, ne aflăm în aprilie și Marcel Vela continuă să refuze să prezinte informațiile solicitate.
Reamintim că, potrivit datelor INS, România are o populație de cca.19 milioane de locuitori cu tot cu diaspora, în timp ce în Autoritatea Electorală Permanentă livrează numărul de cca 18,9 milioane de votanți, adică o aberație. (B.T.I.)

https://inpolitics.ro/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(guvernPDL). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la SOCANT: GUVERNUL ORBAN REFUZA SA COMUNICE PARLAMENTULUI CIFRA POPULATIEI ROMANIEI

 1. neicaion zice:

  Cu tot miliardul,(de la bnr), primit cadou și investit în campania electorală, de pupăza de la cotroceni, începută cu mult, mult înainte de începerea ei, nu a obținut mai mult de 11% din voturi, dar au votat toți cei care habar n-au avut cum a arătat secția lor de votare și toți bolnavii nedeplasabili sau în comă, sau de la psihiatrie, pușcăriașii și dacă tot nu au fost de ajuns au scos morții din morminte să-și facă datoria față de johanis, dintre toți ei sunt cei mai mulți și mai revoltați pentru întreruperea somnului care trebuia să fie, de veci. Totul sub supravegherea atentă a sts sie sri și alte denumiri secrete, totul sub oblăduirea cia, a statului paralel. Toate acestea pentru a planta o marionetă conducător, (el este de fapt un roboțel cu cip), un paravan al nwo. Deci…, nu mai dezgropați morții în perioada aceasta de pandemie, se pot întâmpla multe, cerul este cu ochii pe noi, prin miile de sateliți lansați de curând, o fracțiune de secundă, in exterior îți poate prăji creierul și să-ți instaleze sperietoarea zilei, covid-19, bineînțeles asta se va descoperi la analize după trecerea în veșnicie.

  Apreciază

 2. Simi Nicu zice:

  Ludovic Zorban și guvernul lui sa pună mâna pe legile țării și sa -și holbeasca ochii la Legea 544, accesul liber la informație.Dar individul asta care nu are nicio treaba cu țara asta. Uitați-va la comportamentul pe care îl are, gestica lui, mimica , toate astea ne arată ca este un individ cu frustrări din copilărie și adolescenta și chiar din tinerețe. S-a băgat in politica pentru ca s-a orientat extrem de bine in jungla politica românească.
  Așa ca dați drumul la informații pentru ca romanii sa cunoască Reslitatea cu aceasta nenorocita de criza COVID19.!!!
  Demonstrați romanilor ca Guvernul liberal este responsabil și are obligatia sa ia toate măsurile de a contracara acest blestemat COVID19.!!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.