Florin Catz se afla in negocieri avansate cu FMI!


Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Va place guvernul lui Iohannis?

Cerinte draconice:
-inghetarea maririi pensiilor, alocatiilor si salariilor bugetarilor.
-inghetarea salariului minim.
-taierea tuturor sporurilor bugetarilor.
-restructurarea cu minim 50% a aparatului bugetar sau taierea graduala a salariilor.
-inchiderea sectoarelor economice nerentabile.
-privatizarea unor obiective economice cum ar fi energia electrica, energia termica, energia nucleara, sistemele de transport national.
-ajutoarele de stat se acorda strict pe perioada de urgenta cu verificare ulterioara si recuperare sume in caz de neeligibilitate.
-respectarea calendarelor cu UE cu privire la liberalizarea preturilor.

Irina Anushia Tchoumitcheva

Acest articol a fost publicat în POLITICA(guvernPDL). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Florin Catz se afla in negocieri avansate cu FMI!

  1. Ene Constanta zice:

    In sfarsit dl Iohannis este fericit…are guvernul lui…care ia indeplinit cererile…ne a distrus…si continua sa ne distruga…asa se intampla dragii mei cand la conducerea tarii se afla straini si nu romani…Dureros Parinte bun….Te rog Bunule sa netrimiti omul ales de tine care sa ne conduca…sa iubeasca tara si poporul roman .Doamne ajuta ne Amin !

    Apreciază

  2. Pliniu zice:

    Individul asta de Iohannis parca trăiește pe alta planeta.! România se scufunda din ce in ce mai mukt, economia pierde cel puțin 3 miliarde de lei pe zi(!!!!!) și de când a început din prima Ordonanța militară nr.1/16.3.2020 , înseamnă 23x 3 = 70 miliarde de lei ( circa 15 miliarde de euro (!!!!) , ceea ce este o pierdere imensa pentru o țara ca România.!!!!
    Un guvern liberal format din iresponsabili care nu au ce cauta la guvernare in veci,!
    PKECATI DRACULUI ACASĂ NENOROCIȚILOR !!!!

    Apreciază

  3. eminescu mihai zice:

    Daca ne cantati de dimineata pana seara oda bugetarilor [sporuri,mariri,fara restructurari] nu sunteti cu nimic mai buni decat Viorica,Orban et comp.Daca aveti timp spuneti ceva si amaratilor din privat care au fost izolati acasa[fiinca virusul ataca unde vrea puterea] cu 75 la suta sau au fost trecuti de-a dreptul pe liber.Ei nu viseaza la vochere de vacanta ,spor de stat pe scaun,spor ca se deranjeaza sa vina la birou,mariri peste mariri .Vor doar sa aiba ce pune pe masa copiilor care adorm inainte ca ei sa ajunga acasa dupa o zi de muncaPoate va faceti si pentru ei timp daca doriti sa fiti credibili.Tara nu e formata doar din cei cu uniforme ,chipie si masini de serviciu atat de numerosi ca l-ar face invidios si pe Kim.Vorbiti limba albinelor acestei tari,altfel tocati degeaba.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.