Lovitură în SUA! Legătura candidaturii Biden cu isteria COVID-19, confirmată


USA:s vice president Joe Biden

O veste de ultimă oră confirmă legătura între candidatura democraților, a lui Joe Biden, cu isteria Coronavirus e confirmată

Acum puțin timp, o veste sosită din SUA aduce proba că baza campaniei democraților are legătură cu isteria creată de COVID-19.

Este vorba de retragerea senatorului Bernie Sanders din cursa internă a Parrtiului Democrat pentru desemnarea candidatului la preşedinţia SUA, lăsându-i calea total liberă lui Joe Biden.

Atenție însă, motivul retragerii este cel care creează știrea: sondaje care au indicat că americanii au mai multă încredere în Biden în cazul unei crize precum cea a COVID-19!

Deci, făcătura iese la iveală – Biden este purtat de isteria colectivă, creată în jurul COVID-19! O isterie care pune SUA în situația de a omite iminența unei crize economice mult mai periculoase.

Ori, în acest caz, ei au fost convinși să prefere un personaj implicat în dosare de corupție majore ale unui socialist autentic, fără scandaluri la activ.

Mai mult, ”sondajul” decisiv este dovada că strategia democraților – care NU a fost făcută în ultima clipă (lună!) a avut în centru un eveniment, pandemia, care a devenit problematic pentru SUA în ultima lună. Știau ei ceva?

Sputnik a scos în evidență că miza isterizării americanilor ar putea fi Casa Albă, adică președinția unei țări cu peste 20 trilioane dolari PIB! De asemenea, am demonstrat legătura între Davos 2017, unde au fost prezenți Biden (în penultima zi de mandat Obama) și George Soros, mare susținător și finanțator al democraților.

În plus, Soros a recunoscut implicare financiară în lovitura de stat de la Kiev, în urma căreia familia Biden și alți democrați au câștigat, material, imens. Iar conform celebrului avocat Giuliani, serviciile ucrainene ar fi oferit un ajutor candidatei democrate, Hillary Clinton.

Iată cum se leagă multe fire, care duc la ceea ce unii numesc ”făcătura” isteriei pandemiei. Sau, ”cea mai mare manipulare”, cum spun alții.

Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS, INTERNATIONAL, S.U.A.. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.