Numai „români” unul și unul!


Parte din ei dau ordine președinției, guvernului și parlamentului, practic conduc colonia. În ordinea numerelor de pe tricouri: Hans Klemm (înlocuit la ambasada SUA de Adrian Zuckerman, mai ticălos decât el), Emil Hurezeanu (nu este român, în ciuda numelui), Peter Maffay, Kai Henning, Michael Schmidt, Marcel Iureș (singurul român și acela doar cu rol decorativ), David Saranga, Andrew Nolte, Zákonyi Botond și Steven van Groeningen.

Marius Albin Marinescu

Este posibil ca imaginea să conţină: 9 persoane, oameni în picioare, pantofi şi în aer liber

 

Acest articol a fost publicat în politica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Numai „români” unul și unul!

 1. A.D. zice:

  🙂 Ăștia ce făcură, Lupule ? Că de jumătate din echipa din poză nu am mai auzit …

  Oricum, ca să nu îți poluez dialogul cu cititorii, îți scriu aici: mi se pare mie, ori chiar a declarat Putin că Rusia (lui, cel puțin) nu se mai ocupă cu exportul de revoluție ? Ce să-i cerem lui Putin ? Măști și ventilatoare ? Să primească în dar (troian) și el o bază militară dezafectată de la noi, pe care s-o … „retehnologizeze” ?! Să deschidă și la noi o „Voce a Rusiei Astăzi” ? (Asta avem deja – mai multe voci, de fapt.) Să-i propunem să reinstituim rusa ca a doua limbă a poporului geto-dac ?

  Să-l întrebăm pe Putin dacă și în Russia Today s-a dus de râpă învățământul (ca să știm și noi ce hram poartă el, Volodea), ori dacă s-au abținut de la asemenea „reforme și restructurarări” ?

  Să-l întrebăm pe Putin ce-a așteptat Rusia: să cadă URSS-ul (de sateliți nici nu vă mai zic!) pentru a-și dovedi … forța și măreția ? Ori e vina Chinei, care o lălăise cu dezvoltarea, de n-avuseseră nici URSS-ul nici Rusia pe ce se răzima ?

  Să-l întrebăm pe Putin de urmași ? Ori îl va succeda fiul lui Mihail Sergheievici, care va (re)introduce Reforma și Transparență (2.0 – că sateliți de vânzare nu prea mai sunt …) ?

  Să-l avertizăm pe Putin că nu-i de glumă cu Democrația, care și când e „în curs de prăbușire” nu se sfiește să atace Rusia și China simultan (!!), pe care le-a și înconjurat de baze până la granițele lor ?! Să-l informăm că atât Rusia cât și China au atlantiștii lor, gata să preia conducerea și să-i redemocratizeze ? El are vreun plan să-l pună pe bietul Sanders pe tronul Democrației (că tocmai s-a autosuspendat din cursă!), luând exemplu de la Mircea – geto-dacul nostru care avea tupeul (să vrea) să-și pună sultan pe tron la Constantinopol ?

  Să-l avertizăm pe Putin să nu se culce pe laurii victoriei (trecătoare, efemeră și de moment) din Siria (care-i „schweizer”, cu propriul petrol în custodia unui DJ), cum că ar fi Democrația „expusă” că lichidează sărăcimea (americanii zic că este un obicei vechi, cel puțin de la 1492), fiindcă sărăcimea e atât de netoată încăt Democrația va face 180 grade (în declarații) oricând dorește, fără să o scandalizeze – chiar și analiști militari de calibru, posesori de multiple limbi străine, își declină competența în materie de școlarizare, în vreme de democrație!

  Ce să-i transmitem lui Putin, Lupule ? Că noi nu putem nimic, dar insistăm să rămânem țară independentă ? Că avem „resurse” în forma unui segment hotărât în edificarea democrației în România (care mai e și tânăr și în creștere!) ?

  Ori să-l întrebăm cum va fi viața pe Terra când Rusia și China nu vor mai fi „ținute în șah” de Democrație ?

  Apreciază

  • Sabina zice:

   :))))) Ca de obicei, maimutele cu buletin dau din gura! Nu-i de mirare, deoarece nu-i prima idiotenie emisa din „putul” gandirii si strafundurile pantalonilor! Ce sa le facem? Ii toleram exact ca pe niste bufoni ai TARULUI PUTIN! :)))))
   Fie sufoca spatiul public cu „stanga americana”, cunoscut fiind faptul ca idei preconcepute dezvolta doar idiotii, fie se adreseaza „in eter” adminului acestui blog care, l-a mai anuntat odata asa…. intr-o maniera delicata, ca NU are timp sa citeasca toate comentariile. Dar, ‘mnealui, „intelectualul” de mucava intr-ale democratiei americane, intelege precum curca-n lemne si broasca la bariera, respingand in subconstientu-i de stridie acefala imagini, dorinte si pareri. Ale tuturora! Initiaza nesfarsite intrebari la aproape fiecare articol in care-si „depune ouale-idei” ale unui „rationament” specific celor care scriu doar cu un ac infipt in vena, „declarand” cu emfaza-i caracteristica de mare admirator al „natiunii indispensabile” (sa-i citez pe Obama si pe Tump) ca el NU PRICEPE/NU INTELEGE!!!! Si pace! Well, da’ cu ce sa „percutezi” esenta???? Daca centrul de referinta al Excelentei Tale „intelective” – AD – este reprezentat DOAR de ceea ce ascund nadragii???
   Umorul si buna dispozitie sunt in recreatie, avand in vedere ca a citit la viata sa doar etichetele de pe sticlele de bautura! Fascinant! Mirobolant! Flamboiant! Numai si numai in momentul cand se i se stinge „lumina” si i se intrerupe „sonorul”!!! :)))))))

   Apreciază

   • jderul zice:

    Eu am mai zis p-aici că unii-s pe prafuri!

    Apreciază

   • gigirupicreta zice:

    debitul verbal al dumnevoastra e de suportat numa cu vreo damingena de vin alfel treaz te alegi cu dureri de cap.Ce nu se incadreza in optiunile-parererile-sabinului nu hexista domne…e maimute! canci toleranta! tre vreo 2 facultatii ca sa te ridicam(mai ales eu) la nivelul tau de „toleranta” n am spus intelegere .desi mi se pare ca trebuia sa fie invers

    Apreciază

   • A.D. zice:

    Cam așa arată, Lupule, românii geto-daci pentru care îți amărăști sufletul.

    Analiști care fac glume cu etichete pe sticle cu unul care nu bea, ignorând ridicolul referinței la laptele care nu prea se mai vinde la sticlă, necum să mai aibă și etichetă – atât de departe le bate clarviziunea … Nici nu roșesc să spună că n-au de comentat la învățământ, fiindcă sunt oameni serioși: nu discută orice, doar ca să se afle în treabă!

    D-na S. este analist cum sunt eu … profesor; ori soție de analist, cum sunt eu soț de … șef de catedră al unei universități americane.

    Cât despre profunzimea ideilor (expuse în mod regulat de d-na S.) … ar fi cununa de lauri a acestui blog, dacă nu ar fi deranjată atât de des, și nu s-ar pierde intr-atât cu firea.

    Sigur merită, Lupule ?

    P.S.

    Adresarea nu solicită răspuns (ci doar reflecție) – este ca la tribunal, vorbești cu judecătorul.

    Apreciază

   • gigirupicreta zice:

    A.D. as cu o geana ..ochiului pi matali !adic nu ti as da in grija nici vreo 5 capre sa le pasti…dar esti…cum esti..cred ca te descurci la nivelul meu de caprarie -agricultura…nasol ca nu vin ploi si toata samanta e in pamnt! frati jderi si sabinul nu inteleg nimic din ce am scris…urmezi tu!

    Apreciază

  • gigirupicreta zice:

   si inca nu mi am dat cu parerea fratii jderi cu sabinul! imi place cum va mangaiati reciporca! este sirop de tuse pt amandoi!

   Apreciază

   • jderul zice:

    Nea Jiji, reglează matale goagăl translatul ăla că e dereglat rău.

    Apreciază

   • gigirupicreta zice:

    ca sa vezi cine se simte sajetat (era sa zic resetat) intr o aripioara fratii jderi ( si acilea ai mult de comentat vizavii de sadoveanu ) care pazeste pe sabinul! nu as prea vrea sa va reglez realitatea in care Voi amandoi nu prea traiti!!

    Apreciază

   • gigirupicreta zice:

    Aii ce am minerit.o( nimerit o ) Sabinul si fratii jderi…aprope si ad…”realitatea pe care nu o traiti „dar va da.ti intelepti ..si dati lectii

    Apreciază

 2. Citadela zice:

  Epopeea raspunsurilor la intrebarile tale le vei gasi amplu explicate in cartile lui Nicolai Starikov
  https://m.facebook.com/Na%C8%9Bionalizarea-Rublei-Calea-spre-libertatea-Rusiei-126893927943994/posts

  …pe care eu care s foarte circumspect cu “capetele vorbitoare” ti l recomand cu caldura
  Cartile lui le poti gasi si gratis pe net, …unele.

  Apreciază

 3. Citadela zice:

  O stire mai pozitiva si mai putin certareata )))

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.